- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sipermis sallarin esarplarin çok duzenli duruyor cok guzelll..Kutulari yukardan asagi indirmekten bika bilirsin evet, helede iclerinde ne var bilmiyosan acaba dus jellerim nerdeydi diye teker teker hepsini acip bakman gerek. Ama tamda o yuzden uzerlerine yazilar yazdim ben. Boylelikle hep dogru kutuyu aciyorum tak diye buluyorum aradigimi.
Farketmez gunluk kullandiklarin yada kullanmadiklarin. Inan bana kutulari yukardan almakta useniyorum diyip, dolabin en kuytu kosesine attiginda asil dahada bi eziyet olur sana. Kutulara ayirip, guzelce katlayip koymak, ve tak diye almak en kolayi. Mesela benim esarp ve sallarim icin ayri ayri kutularim var. Resim ekledim, desenli ve desensiz şallar ayri kutuda.Eki Görüntüle 1855466 Eki Görüntüle 1855467 Eki Görüntüle 1855468 Eki Görüntüle 1855470 . Sende mesela atletlerini yada istiyosan elinin altinda dolasmasin dedigin badilerini boyle katlaya bilirsin. Sabah ne giysem diye bkarim renk uyumu yapip tak diye aradign renkten bi şal cikar al kutudan.
Takilar hep bas belasidir bilirim. Ben careyi daha once dedigim gibi catal bicak takiminin ozel minik cekmecelerinde buldum. Resim ekliyorum onuda fikir amacli. Farkindayim herkeste yoktur bu cekmeceler, ama eger asiri takin varsa tek care minik buna benzer bi cekmece satin almak. Yada biliyomusun bilmiyorum ama yeni boy aynalari var, icinde dolap yeri var, kanatliyosun aciyosun takilarini asiyosun icine. Onunda netten arayip resmini ekledim.
Sipermis sallarin esarplarin çok duzenli duruyor cok guzelll..
Valla niy euzuluyon ki bosver ya.Tesekkur ederim sagol canimcim
Bide herseyi bozmaya, saga sola atmaya heveslenen bi kardesle ayni odayi paylasmasam daha guzel olurdu
Ben dizerim o bozar.
Hergun kavga.
Ama kacis yok, hic bi zmana kendime ait bi odam olmuycak, en cokta buna yaniyorumEvlenince yine odayi biriyle paylasicam
sevindim sadece daginik demenize :)
evet ayiracagim, herseyden fazla var bide. 10 tane beyaz badim var, 10 tane siyah tshirtim var falan bazilarini aticam veya vericem . ya dik koy
Bu benim dedigim kilere erzak icin konuluyor.bizim evde var resimini cekip bi ara atarim sana.
Boyle corap icin ivir zivir ne varsa koymak icin iyi oluyor .benim sana anlattigim cekmeceli swy bu.
Ben çok swviyorum hee turlu kalabalihi aliyor bakma kuvuk duedugina içi derin.
Kilerdede kullanabilirsin yatak odanda her yerde .
Cokda fazla yer kaplamiyor
madan emin degilim ben kirismaz mi o sekilde? bide o duzeni cok saglayabilirim gibi gelmiyor bana daha zor geliyor. neyin ne oldugunu anlayamicam tek tek acip bakicam bulmak icin falan..
kutulari dolap isim bitince alacagim ihtiyaca gore
Rica ederim, aynen canım. Mutlu bayramlar...cok tesekkur ederimmm insanin cani evini duzenlemek istiyor bunlari gorunce
neler yokkk buyrun
Heheh, ona kalsa boş işlerle uğraşıyorum :))
Bulaşık kabına karbonatlı su yapıyorum rafları siliyorum. Sonra duru suyla durulayıp, kağıt havluyla kuruluyorum. Ufak tefek parçaları da elimde yıkıyorum. Deterjan belki koku yapar zaman geçtikçe...
Neresi icin sordunuz sayiyi anlamadim ama kiyafetler icin ust rafi kapliycak sekilde kac tane sigarsa.Buzdolabi icin ilk etapta 3 tane alin depo icinde alacaksaniz en az 4 tane 6 tane baya toparlar.
Imkaniniza gore alabildiginiz kadar alin.Su cekmece bolmeleri varya onlardanda alin bence.
boy sirasi yapabilirsin belkiMerhaba iyi bayramlar herkese
buda catal bicak cekmecem, duzenleyecegim cok karisik, her aksam sece sece alabiliyorum . tatli catal bicaklari ve yemek icin olanlar ayri yerlerde. onerileriniz var mi sizce nasi daha duzgun yapabilirim?
bide yemek kasiklari icin olan bi kabim var tezgahta oda dopdolu.
Eki Görüntüle 1855595
QUOTE="sapsik58, post: 47187138, member: 647353"]Kutulari yukardan asagi indirmekten bika bilirsin evet, helede iclerinde ne var bilmiyosan acaba dus jellerim nerdeydi diye teker teker hepsini acip bakman gerek. Ama tamda o yuzden uzerlerine yazilar yazdim ben. Boylelikle hep dogru kutuyu aciyorum tak diye buluyorum aradigimi.
Farketmez gunluk kullandiklarin yada kullanmadiklarin. Inan bana kutulari yukardan almakta useniyorum diyip, dolabin en kuytu kosesine attiginda asil dahada bi eziyet olur sana. Kutulara ayirip, guzelce katlayip koymak, ve tak diye almak en kolayi. Mesela benim esarp ve sallarim icin ayri ayri kutularim var. Resim ekledim, desenli ve desensiz şallar ayri kutuda.Eki Görüntüle 1855466 Eki Görüntüle 1855467 Eki Görüntüle 1855468 Eki Görüntüle 1855470 . Sende mesela atletlerini yada istiyosan elinin altinda dolasmasin dedigin badilerini boyle katlaya bilirsin. Sabah ne giysem diye bkarim renk uyumu yapip tak diye aradign renkten bi şal cikar al kutudan.
Takilar hep bas belasidir bilirim. Ben careyi daha once dedigim gibi catal bicak takiminin ozel minik cekmecelerinde buldum. Resim ekliyorum onuda fikir amacli. Farkindayim herkeste yoktur bu cekmeceler, ama eger asiri takin varsa tek care minik buna benzer bi cekmece satin almak. Yada biliyomusun bilmiyorum ama yeni boy aynalari var, icinde dolap yeri var, kanatliyosun aciyosun takilarini asiyosun icine. Onunda netten arayip resmini ekledim.
merhaba buzdolabı için yarım kestiğiniz kalan soğan domates gibi şeylere buzdolabı poşeti streç filme sarın.Merhabalar,
1 senedir evliyim, yurtdisinda yasiyorum evim 60 m2 2 oda bir salon. bir oda yatak odamiz digerinde ise esim ve benim gardroplarim var ve burayi yikadigim camasirlari asmak icin kullaniyorum.
kucuk bir depo odamiz var burayi tum kuru gida, temizlik malzemeleri icin kullaniyorum.
evim cok daginik, 60 m2 evimin daginik olmasindan utaniyorum. Esimde rahatsiz olmaya basladi, eve hic ozenmiyorsun duzen yok diyor.
cok fazla kiyafetim , ayakkabim , cantam var. dolabimdan tasiyor. oyleki tum cekmecelerim karman corman. 1-2 kere duzenledim fakat 1 ay icinde yine eksi haline dondu, dolaplarimda cekmecelerimde duzeni nasil koruyabilirim?
depo ayni sekilde karman corman herseyi ustuste koydum sigdirabilmek icin o kadar erzagi. ama bu sekilde neyim var neyim eksik bilmiyorum. evde 2 paket barbunya varken yenisini aldigimi bilirim bitmis diye, meger altta kalmis o karisiklikta gormemisim.
Buzdolabimdan her hafta bozulan limon, yarim sogan, domates, meyve , hic yenmeden tarihi gecmis yogurtlar atiyorum. utaniyorum bunlari yazarken. ama yardiminiza ihtiyacim var. israf etmek istemiyorum ne kiyafetleri ne aldigim gidalari.. buzdolabi duzeni nasil olmali, yani mutlaka yicez diye aldigim seyleri kullanmadan cope atiyorum..... nasil onune gecerim?
salonda cekmecelerimiz var , icinde evraklarimiz, ilaclar, defter kalem vs duruyor. karman corman. orayi esim 2 ay once bastan dizmisti. yine hersey birbirine girmis hic biseyi bulamiyoruz.
kisacasi, evimi nasil duzene sokarim, puf noktalari nedir bu isin? birde 2 ay once duzene giristigimde 1 haftami almisti, evin heryerini duzenlemek. sonra 1 ayda eski haline dondu...
surekli ayni kiyafetleri giriyorum yani o karisiklikta bulabildiklerimi. ama gorseniz binlerce kiyafetim var. aldigim esyalara, yiyeceklere, herseye kiymet vermek istiyorum. esim gamsiz yasiyorsun esyanin, evinin kiymeti yok ben senden daha cok bakiyorum duzenliyorum dedi kendimi savunamadimboyle olmak istemiyorum
yardim lutfenn
ustunu etiketlemek cok mantikli, alacagim kutulardan azcik duzenleyim dolabi vereceklerimi vereyim sonra alicam.
sallarin cok guzel duruyor, eline saglik :) yontem super.
benim malesef o taki dolaplarini koyacak yerim yok.. sanirim takilarim icinde kutu alacagim suankinden hic memnun degilim
Evet en mantiklisi o. Ilk once kararlastir. Snra kutu rengini sec. Hatta odana bi dizayn verirsin yeni bastan, ben pembe kutular kullandim odama hava katsin diye. Beyaz sepetleride duvarlar beyaz renk karisikligi olmasin diye sectim.
Ama sana tavsiyem o dolabin ustune benimde yaptigim gibi o pembe kutulara benzer biseyler alabilirsin simdiden guzel bi renk secip. Boyut sabit bi boyut, sasmaz. Pisman olmazsin. Sana burda tavsiyem sakin karton kutular alma. Ben zamaninda karton kutular aldim hafif olur diye. O beyaz sepetlerimin yerinde eskiden agzi kapali karton kutular vardi. Bu resmen kuflendirdi kutuyu ve sallarimda garip kokmaya basladi. Ya plastik yada cabut bi kutu almalisin giysiler hava alsin diye. Resim ekliyorum soyle bi kutuda olabilir delikli delikli. Burdada kalin kumas şallarim var.
Eki Görüntüle 1855636
Sutyen ve kulotlar icin ben bi ara ikinci resimdeki kutulari almayi dusundum ama pekte karismiyor cekmecem zaten ufak dedigim icin almaktan vazgectim o kutulari. Senin cekmecen enli bisey ve elbiseler cok cabuk karisir. Belki senin icin bi fikir olabilir.
Eki Görüntüle 1855617
Onun yani sira benim odamda kocaman bi ustu kapakli bi kutu var, icine seccademi etegimi savurur atarim, derli toplu durur odam yine.
O taki cekmecemi ben tamda senin gibi asili elbiselerimin oldugu yere yerlestirdim. Seninde orda yerin var zaten, eger oyle bi cekmece bulursan isine yariycaktir seninde. Fikir olsun diye resim atiyorum. Taki sandiklarina bayildim. Bende olmasaydi alirdim.
Eki Görüntüle 1855619
Eki Görüntüle 1855628
Eki Görüntüle 1855629
Eki Görüntüle 1855630
O uzun cekmecelerin icinse sana cekmece ayirticilar cozum olabilir, resim ekliyorum yine. Aliexpress.comdan satin alabilirsin hpsini uygun bi fiyata. Benim icin gereksiz oldugu icin acikcasi pahali geldi ama lazimsa lazimdr, almak fayda saglar.
Eki Görüntüle 1855631
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?