- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Koltuklarını başka renge yüzletebilirsin ben öyle yaptım sonuçta mobilya sağlamKızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.
o hayati bemde yaptim ucuz ve ne bulduysam aldim dusinmeden ve suan pismanim. once ev almak istedigimiz icin esya degistirmek sacma gepiyor evimiz bizim ama 3 oda li bide yemek odasi mutfak banyo. ama dekor kinisiyla bende ilgilenmedim fazla. bem evimi ilerde klasik model altin ve beyazdan ve buz mavisiyle dekore etmek istiyorum. mesela tasli duvar kagitlari ve 3.d deniz manzarali elektriklo somine falan istiyorum. yemek masam siyah beyaz. krem ve tahtali istiyorum benim ki cam. yatak odasini beyaz istiyorum sadece byaz carssf kullaniyorum duvari kirmizi yaptirmistimm pismanim lila olmasini sitiyorum simdi. ayni sorun bendede varm ama atmayi kiyamiyorumm yemek masamin bi sandelyesi 350 euro. atamam da. beklicem yeni ev alirsak icime sindigi gibi zamanla doseriz.Şu an için değişmem zor ama 3 5 yıl nasıl dayanıcam çok pişmanım hoşuma giden koltukları yemek odalarını görünce içim cız ediyor çok takıntılı bi insanım bişey istediğim gibi olana kadar uğraşırım
gerçekten bayıldımKoltukları kaplat ..
Bikaç renkli minder tamam. .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...modelleri-yeni-gelin-olacaklara-fikir.838464/
Bende bunları çook beğeniyorum. .
Kız kardeşim hep County seçti. .
Harika. .
tek bir çözüm var döşemeleriyle oyna o da masraflıdır ama sıfırı kadar değil bence bunu düşün iyi bir döşemeci lazım ama işinin ehli yoksa mahvolur yastıklar koltuklar renklenirKızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.
Kızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.
Zevkli miyimgerçekten bayıldım
evettttttZevkli miyim
evetttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?