evimin eşyalarından sıkıldım

Kendinize başka meşgale bulun dekorasyon dergisi değil tarih dergisi okuyun mesela

Bugün o çıkar yarın öbürü dergide vs düzenli olunca güzel de kullanışlı mı hepsinin sivri köşesi olsa örneğin çocuk olunca sıkıntı oluyor ya da açık renk olunca leke vs oluyor işte

Benim evimde az eşya var temizlik vs kolay eşyalar bana hizmet etmeli ben onlara değil

Ben beyaz mi krem gayet iyi bir seçim.bem beyaz eşyalar sonra sarariyor koltuk renkleri de gayet iyi gibi .sabret fikirlerin değişecek.bak burada beyazdan yakınan onca insan var

Kardeş ben seni çok iyi anlıyorum aynı sorun benim de başımda var, şu bir gerçek ki insanın eşyalarından evinden memnun olması kesinlikle huzuru için gerekli, hele ki evde yaşayan çalışmayan ev hanımları için kesinlikle içine silinmesi lazım, ben de bin pişmanım aldığım eşyalardan, şimdiki aklım olsa kesinlikle almazdım çok acele ile evlendiğimiz için basiretim bağlandı, ama şimdi depresyon geçiriyorum resmen

sen evlenirken stresli sinirli yorgun geçirdiysen eşyalarınızı kötü seçmeniz normaldir.

Ben herseyimi severek almistim 10 yil oluyor:) cocuklar biraz daha buyuyunce yeni bir ev yeni esyalar insallah cocuklar zaten herseyi mahvediyo..

5 yıldır evliyim sürekli çalıştığım için degiştirmedim.
5 yıl daha degiştirmeyecegim dursun:)

5 yıldır evliyim sürekli çalıştığım için degiştirmedim.
5 yıl daha degiştirmeyecegim dursun:)

Onlar renk ayarından ışık oyunlarından öyle görünüyor sen alıp koysan fotoğraftaki gibi durmaz normal gözükür
Eve hareket kazandırim diye de biblolarla doldurma, hepsi fazladan temizlik demek Zaten bi müddet sonra onları görmekten de sıkılıyorsun

Evi sürekli değiştirmeyi düşlemek kadınların geninde var galiba şu koltukları değiştiriyim şu duvarı yıkıp mutfağı şuraya bağlıyım

Beyazla krem arasında fark yokki, deseydiniz koyu renk almışım keşke beyaz alsaydım, o zaman hak verirdim size. Beyazdansa kremi daha çok seviyorum ben.

Üstelik şimdi herkesin evi bembeyaz, hepsi birbirine benzeyen evler, koltuklar, halılar hatta aksesuarları bile aynı, bana çok ruhsuz geliyor.

Evi ev yapan sadece eşya yada modaya uygun objeler değildir.

Duvara sizin tarzınızda bir tablo, evin farklı yerlerine bi kaç çiçek, koltuğun üzerine bir şal, odanizin bir köşesine kitaplık yapabilirsiniz. Bu gibi şeyler evin havasını değiştirir.

Koltuk döşemesi yaptirsaniz yenisini almış kadar para istiyorlar. Ama imkânınız varsa yaptırın.

Evin enerjisi ise size bağlı, eşyalara değil. Evinize gelen eşyalarınızın güzelliğine değil, sizin için geliyor. Yeterki siz pozitif olun, güler yüzlü olun, böyle daha mutlu olursunuz.

Siz şimdi tüm evi degistirseniz bir müddet sonra yeni şeyler çıkınca yine memnun olmayacaksınız sanırım. Her zaman iyinin iyisi, güzelin daha güzeli vardır. Bu yüzden elimizdekilerle yetinmek bizi daha mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…