Evimin içi dumanaltı

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
bir paket sigara bir saatte bitti normalde sigara içmem ki ben o kadar yorgunum ki aşağıya inip içki falan alsam diyorum sabah kalkamazsam ne yaparım işe yetişemem denetlememiz var çok kötüyüm çok bunaldım çok yalnız hissediyorum kendimi sevgili denen şahıs uzakta hergün kavga o da yetmez gibi sabah işe giderken eski sevgilimi gördüm günaydın dedi yanıma geldi strest ten yüzüm çok kötüydü makyajsız flaan hayırdır alerji mi oldun dedi sanane bundan dedim ne işin var burda dedim buraya taşındım dedi artık komşuyuz yan dairemde oturuyor moralim bozuk hak etmeyen insanlar çok çok Mutlu ve şanslı ben ise tam tersi

Bence içme eski sevgilide yakınlarında hazır elinin altındayken bi sakatlık çıkmasın derim ben. Bide sabahın köründe o akşamdan kalmalıkla kalkıp yorgun ve ağrıyan bir beyin şiş gçzler ve yanan bir mideyle işe gitmeyi hayal et..

Bir haftadır depresyon dayım ne makyaj ne saç herşeyi bıraktım sevgilimde yok kime süsleneyim diyordum ki bugün benle dalga geçti

Yorgunum zaten içki almaya çıkamadım

İçip dağıtmak istiyorsun ama gidip içki alamayacak kadar dağınıksın sanırım. Durum çok vahim. Yarın kendini dışarı at bol bol oksijen al seni mutsuz eden insanıda çıkart hayatından.

İşte bir onu beceremiyorum onu yapsam herşey güzel olacak

Yapmazsan daha çooook sürünürsün depresyonlarda. İnsanın ilişkisi kötü olduğunda hersey kötü gidiyor sanki. Yani en azından bendede öyle olurdu. Zayıfız galiba.
Seni mutlu etmeyen ve bunu yanı sıra birde mutsuz eden bir adamla neden sürdüresin ki.

Bir nevi bağımlılık susuz kalmak gibi birşey

Bir nevi bağımlılık susuz kalmak gibi birşey

Bence bağımlılık kişilere değil anılara bağlıdır. Yani misal ahmetle yaşadığın aynı şeyleri hatta belki daha bile iyisini mehmetle yaşadığında bağımlılık yön değiştirebilir. Bunu anlamak için kendine şans vermelisin

Bir kez demediğim oldu yapamadım fazlasıyla üzüldüm yaşadım o acıyı açıkçası korkuyorum tekrar yaşamak tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…