- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Bir haftadır depresyon dayım ne makyaj ne saç herşeyi bıraktım sevgilimde yok kime süsleneyim diyordum ki bugün benle dalga geçtiBu psikolojiyle içme.
Zaten böyle durumlarda insan ağzıyla içmez.
Ayılamazsın yarın.
Eski sevgiliyi de bırak. Yenisi gelsin.
Makyajsız çıkılır da saçını başını düzelt kız
Bakımsız çıkılır mı
Yorgunum zaten içki almaya çıkamadımBence içme eski sevgilide yakınlarında hazır elinin altındayken bi sakatlık çıkmasın derim ben. Bide sabahın köründe o akşamdan kalmalıkla kalkıp yorgun ve ağrıyan bir beyin şiş gçzler ve yanan bir mideyle işe gitmeyi hayal et..
Aynen ya tam bir mal birde her sabah işe giderken karşılaşacağızKoca şehir de yer yokmuş gibi taşına taşına yan tarafa mı taşınmış? raslantının boylesi
Eski sevgilim aslında umrumda değil yenisinin Zaman'la eskimiş olması moralimi bozuyorKomik bişeyler izle oku bas kahkahayı adama mutsuz imajını yıkmış olursun.
Tabi derdin bu ise
Eski sevgilim aslında umrumda değil yenisinin Zaman'la eskimiş olması moralimi bozuyor
Ölüyü diriltmek istiyorum ama benBak kime süsleniyim demişsin ?
Bunun cevabı sadece kendin olmalı .
Yenisi eskidiyse süresi dolmuştur
İşte bir onu beceremiyorum onu yapsam herşey güzel olacakİçip dağıtmak istiyorsun ama gidip içki alamayacak kadar dağınıksın sanırım. Durum çok vahim. Yarın kendini dışarı at bol bol oksijen al seni mutsuz eden insanıda çıkart hayatından.
İşte bir onu beceremiyorum onu yapsam herşey güzel olacak
Bir nevi bağımlılık susuz kalmak gibi birşeyYapmazsan daha çooook sürünürsün depresyonlarda. İnsanın ilişkisi kötü olduğunda hersey kötü gidiyor sanki. Yani en azından bendede öyle olurdu. Zayıfız galiba.
Seni mutlu etmeyen ve bunu yanı sıra birde mutsuz eden bir adamla neden sürdüresin ki.
Bir nevi bağımlılık susuz kalmak gibi birşey
Bir kez demediğim oldu yapamadım fazlasıyla üzüldüm yaşadım o acıyı açıkçası korkuyorum tekrar yaşamak tanBence bağımlılık kişilere değil anılara bağlıdır. Yani misal ahmetle yaşadığın aynı şeyleri hatta belki daha bile iyisini mehmetle yaşadığında bağımlılık yön değiştirebilir. Bunu anlamak için kendine şans vermelisin
Bir kez demediğim oldu yapamadım fazlasıyla üzüldüm yaşadım o acıyı açıkçası korkuyorum tekrar yaşamak tan
Offff bilmiyorum Canımdan bezdim bıktım usandımİyide benzer bir acıyı sık sık yaşamak ve hep kendini muallakta hissetmek daha mı iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?