- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Değmez ama elimden bir şey gelmiyor
Siz de bilin bence. Bir erkek için değer mi
Neden sana ne engel oluyor ki?Ya onu bir becerebilsem ah bir yapabilsem keşke
Kendime engel olan da yine benimNeden sana ne engel oluyor ki?
İste ama niye? Niçin engel oluyorsun? Sebep ne?Kendime engel olan da yine benim
Ya yok ama bir yanda beni iyice bakımsız mutsuz gören eski sevgili diğer yanda sözde ilgili ilgisiz sevgili bıktım her şeyden günlerce kendimi eve kapatıp uyuyasım varHiç kimse için kendinizi uzmenize inanın değmez önce bi silkinin kendinize gelin sevgilinizle mutsuzsaniz ayrilin ne hali varsa görsün sonra kendinize ceki düzen verin eski sevgilinizde başka yermi bulamamis dibinize taşınmış hiç birşeyi başkaları için yapmayın kendiniz için makyaj yapın giyinin pozitif olmaya çalışın hayata karşı. . sabahları eski sevgilinizle karşılaştığınızda bi günaydın deyin gülümseyip gidin asla uzun konuşmalara girmeyin o konuşmak isterse acil işleriniz olduğunu zamaninizin olmadığını söyleyip uzaklasin ve unutun inanın hayatta kendinizden değerli hiç bişey yok...
Korkularım daha çok mutsuz olurum düşüncesi bir daha kimseyi sevemem düşünce si falan filanİste ama niye? Niçin engel oluyorsun? Sebep ne?
Yaşın kaç? Belkide onsuz daha mutlu olacaksın yaşamadan bilemezsin ki. Bunların hepsi varsayım.Korkularım daha çok mutsuz olurum düşüncesi bir daha kimseyi sevemem düşünce si falan filan
23Yaşın kaç? Belkide onsuz daha mutlu olacaksın yaşamadan bilemezsin ki. Bunların hepsi varsayım.
Canim dahaçok gençsin daha ne fırsatlar çıkar karşına boşa üzülüyorsun.
O yüzden vazgeç tim bendeDenetlemeyi atlat sonra iç. Bu psikolojiyle ayılamazsın sabah.
Emeğime fedakarlıklarıma üzülüyorumCanim dahaçok gençsin daha ne fırsatlar çıkar karşına boşa üzülüyorsun.
Bu en güzel zamanlarını seni üzen biriyle harcama.
Geçer hepsi cnm. Tek taraflı olmuyor hiç birşey. Fedakarlık ve emekte karşılıklı güzel. Tek taraflı yükten başka birşey değil.Emeğime fedakarlıklarıma üzülüyorum
Anlıyorum teşekkür ler haklısınızGeçer hepsi cnm. Tek taraflı olmuyor hiç birşey. Fedakarlık ve emekte karşılıklı güzel. Tek taraflı yükten başka birşey değil.
Rica ederim canimAnlıyorum teşekkür ler haklısınız
O zaman bu depresyon halleri normal yaşına göre ben seni daha büyük tahmin ediyordum şu meşhur sevgili ksç ysşında
30 yaşındaO zaman bu depresyon halleri normal yaşına göre ben seni daha büyük tahmin ediyordum şu meşhur sevgili ksç ysşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?