Evimin içi dumanaltı

Canim önce yat ve dinlen. Yarin yarım saat erken kalk ve güzelce süslen , makyaj yap, saçını yap ve çik dışarı. Şöyle derin bir nefes al ve benden daha değerli kimse yok de. Ve hayatındaki bütün gereksiz insanları çıkart. Sende göreceksin ki sana senden daha fazla kimse değer vermiyor.

Ben iyice salmışım kendimi kaşın bıyığın içinde makyaj komik olur :)

O zaman bi kuaför şart. Yarın ilk işin bi kuoföre uğramak olsun. Kadınlara iki şey iyi gelir
1 bakım
2 alışveriş
Bence sen ikisinide yap ve çık şu depresyondan
Herşey onun içindi ya herşey onun için gittiğinden beri ne alışveriş yaptım ne kuaföre gittim yarın sabah geliyorum dese şuan kalkıp yarın için izin alıp sabahında kuaföre gidip öğlene yeni kıyafetler alıp günümü onunla geçirmeye hazırım ama anlamıyor beni ilgisiz bırakıyor ne hale getirdi beni

Sanki dizilerdeki karakterlerden bahseder gibi anlatmisin. Samimi bulamadim acikcasi.

Senin kafa dumanaltı olmuş bile.
İyi ki içki yok,isyeeaaann diye bağıra bağıra şarkı söylermisşin gibi geldi bi an

varlığınızı sevgilinize armağan etmişsiniz iyice. Adamın da umrunda emin olun sizin bu haliniz. Kimse kimseye derman olmaz. İyi müzikler dinleyin. Absürt komik filmler izleyin. havanızı değiştirin. zorla bir şeyi olduramazsınız.

Duş al.. cimbiz i al eline madem kas bıyık olmuş heryer.. komik bişeyler izle.. yat uyu.. yarın daha iyi goruneceksin dünya da daha iyi görünecek.. mutsuz eden sevgiliden de kurtuldun mu kuş gibi hafiflersin.. içki sigara onları unut şimdi.. haftasonu çık dolaş arkadaslarinla ya da yalnız.. hava al bol bol..

Sana iyi gelmeyen birine bence fazla değer veriyorsun. Kendine daha fazla yüklenme hayatından çıkar. Hiç değilse kendini yormamış olursun.

Cımbız falan beceremde şuan bir film izlemeye başladım yarın içinde bakacağım artok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…