- 18 Haziran 2015
- 4.521
- 44.970
- 708
- Konu Sahibi mortaldance
-
Offff bilmiyorum Canımdan bezdim bıktım usandım
Depresyondayım zaten vuramadım o tekmeyi bir türlüAman canim birak kendi haline sevgilini tepkisini olc biraz. Baktin ayni vur tekmeyi gitsin bence. Depresyona girersin bu gidisle.
Cesaretim yokBence biliyorsun ama cesarete ihtiyacın var
Ben iyice salmışım kendimi kaşın bıyığın içinde makyaj komik olur :)Canim önce yat ve dinlen. Yarin yarım saat erken kalk ve güzelce süslen , makyaj yap, saçını yap ve çik dışarı. Şöyle derin bir nefes al ve benden daha değerli kimse yok de. Ve hayatındaki bütün gereksiz insanları çıkart. Sende göreceksin ki sana senden daha fazla kimse değer vermiyor.
Cesaretim yok
O zaman bi kuaför şart. Yarın ilk işin bi kuoföre uğramak olsun. Kadınlara iki şey iyi gelirBen iyice salmışım kendimi kaşın bıyığın içinde makyaj komik olur :)
Şuan için isteğim yok belki ilerdeUnutma ki hayatta hiç kimse ailen bile senin mutluluğunu senden fazla önemsemez. Kendine değer ver. Kendin için uyan, kendin için süslen, kendin için seni mutlu edecek adımlar at. Başlarsan devamı gelir
Herşey onun içindi ya herşey onun için gittiğinden beri ne alışveriş yaptım ne kuaföre gittim yarın sabah geliyorum dese şuan kalkıp yarın için izin alıp sabahında kuaföre gidip öğlene yeni kıyafetler alıp günümü onunla geçirmeye hazırım ama anlamıyor beni ilgisiz bırakıyor ne hale getirdi beniO zaman bi kuaför şart. Yarın ilk işin bi kuoföre uğramak olsun. Kadınlara iki şey iyi gelir
1 bakım
2 alışveriş
Bence sen ikisinide yap ve çık şu depresyondan
O sizn fikriniz yapacak bişey yok dizi izlemediğim için bilemiyorumSanki dizilerdeki karakterlerden bahseder gibi anlatmisin. Samimi bulamadim acikcasi.
Yok Yatıp uyacağım normalde her akşam karaoke yapardım bugün keyfim yokSenin kafa dumanaltı olmuş bile.
İyi ki içki yok,isyeeaaann diye bağıra bağıra şarkı söylermisşin gibi geldi bi an
Bakalım hayırlısı kendi bilirvarlığınızı sevgilinize armağan etmişsiniz iyice. Adamın da umrunda emin olun sizin bu haliniz. Kimse kimseye derman olmaz. İyi müzikler dinleyin. Absürt komik filmler izleyin. havanızı değiştirin. zorla bir şeyi olduramazsınız.
Bakalım hayırlısı kendi bilir
Sana iyi gelmeyen birine bence fazla değer veriyorsun. Kendine daha fazla yüklenme hayatından çıkar. Hiç değilse kendini yormamış olursun.Herşey onun içindi ya herşey onun için gittiğinden beri ne alışveriş yaptım ne kuaföre gittim yarın sabah geliyorum dese şuan kalkıp yarın için izin alıp sabahında kuaföre gidip öğlene yeni kıyafetler alıp günümü onunla geçirmeye hazırım ama anlamıyor beni ilgisiz bırakıyor ne hale getirdi beni
Cımbız falan beceremde şuan bir film izlemeye başladım yarın içinde bakacağım artokDuş al.. cimbiz i al eline madem kas bıyık olmuş heryer.. komik bişeyler izle.. yat uyu.. yarın daha iyi goruneceksin dünya da daha iyi görünecek.. mutsuz eden sevgiliden de kurtuldun mu kuş gibi hafiflersin.. içki sigara onları unut şimdi.. haftasonu çık dolaş arkadaslarinla ya da yalnız.. hava al bol bol..
Ya onu bir becerebilsem ah bir yapabilsem keşkeSana iyi gelmeyen birine bence fazla değer veriyorsun. Kendine daha fazla yüklenme hayatından çıkar. Hiç değilse kendini yormamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?