Evimin Kapılarını Açıyorum ( 11 ay sonra ) :)

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
ARKADAŞLAR YATAK ODAMI EKLEDİM 6. SAYFADA..

Burası Saloncuğum :)

Burası Oturma odacığım

Burası mutfakcık :)

Burası Koridor :)

Burası da banyo :)

Yatak odamı önümüzdeki günlerde ekleyeceğim :) Bu arada evimi daha önce görmüş olabilirsiniz kuzenim konu açmıştı ama ben kendim açmak istedim. Buyrun evimee :)

Son düzenleme:
evin, eşyalrn çok güzel cnm mutlulukla oturun

gule gule otur nur.evın cok sırın.yollugunu kestırmıssın guzel olmus.bı de ortulerını muhakkak kaldır bence

gule gule otur nur.evın cok sırın.yollugunu kestırmıssın guzel olmus.bı de ortulerını muhakkak kaldır bence

Teşekkür ederim :) Evet Yolluktan bende memnun kaldım valla. örtü de birtek salonda var boncuklu onları kaldırırsam ne koyabilirim ki

Allah güle güle oturmayı nasip eder inşallah çok ferah bir ev ...
fiskos masasının üzerinde ki mor aksesuara bayıldım nereden aldığını öğrenebilir miyim ?
bende oturma odamı krem -mor yapıyorum da .

Valla canım bulunduğum semtte çeyizci var ordan almıştık. Markasını bilemiyorum Ayrıca çok teşekkür ederim :)

Güle güle oturun güzel bir eviniz varmış.
Yalnız benim birşey dikkatimi çekti.Salonun başköşesine düğün fotoğraflarınızı
koymuşsunuz.Fotoğraflar çok güzel ama sanki birtanesi biraz(lütfen yanlış anlamayın)
aile büyüklerinin,sizi tanımayan ama sonradan ev görmesine gelen erkek tarafı akrabalarının
görmesinin hoş olmayacağı bir fotoğraf sanki.
Şahsen ben ne babamın ne de kayınbabamın bu fotoğrafımı görmesin istemezdim.

Teşekkür ederim. Duvardaki fotoğraftan mı bahsediyorsunuz ??

Son düzenleme:
Canım Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Allah evinize huzur ve bereket versin. Çok çok güzel .. Allah dileyenlere de versin ( bana da).. Ayıp olmazsa mutfakdaki halın ve köşe takımının bulunduğu yerdeki perdenin markalarını ve fiyatlarını yazabilirmisiniz...

önceki konudada evini çok beğendiğimi yazmıştım özelliklede oturma odası çok şirin sıcacık insanın içini açıyo salondaki örtülerini kaldırma bence evi ev yapan bence o kaldrınca mobilya mağazası gibi çıplak kalıyo böyle çok daha güzel ve şık bence evinde huzurla mutlulukla yaşa inşallah canım

Perde brilant sanırım :) Mutfak halımda Confetti Halı-Havana :) Fiyatları ; Mutfak halımı hediye aldım zorla :) Bütün halıları aynı yerden aldık çünkü :) Perdelerde çok fazla değildi 5 pencere 6 tane de fon vardı toplam 2000 tl oldu. Ama hep tanıdık bunlar büyük yerlerde yaptırmadım. Bulunduğum semtte oldu hepsi :)

Çok teşekkür ederm canım,Amin. Banada biraz çıplak kalıyor gibi geliyor. Belki başka bir örtü de koyabilirim.

Çok teşekkür ederm canım,Amin. Banada biraz çıplak kalıyor gibi geliyor. Belki başka bir örtü de koyabilirim.

bence çok olanlardan bi kaçını kaldır hepsii değil çünkü seninkiler dantel değil pullu olanlar çok şık gösteriyo sadece azaltman yeterli olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…