bence çok olanlardan bi kaçını kaldır hepsii değil çünkü seninkiler dantel değil pullu olanlar çok şık gösteriyo sadece azaltman yeterli olacaktır
Ay çok teşekkür ederim :) Beklerim bir güncok hos olmus.hele oturma odana bayildim cok tatli renkleri cok güzel cok uyumlu olmus
güle güle otur.
Salon takimi ve halilarina bayildim oturma odanda fiskosa gerek yok bence ama diger tarafa baca yeri var galiba o duvara ayakli bir lamba cok hos olurdu holdeki hali secimin guzel mutfaka keske tek renk alsaydin kirik beyaz guzel olurdu yerin rengi daha guzel cikardi banyo paspasininda yuvarlak olmasi ayri bir hava katmis gule gule otur evinde canim ha salondaki duvarda ki resimler yerine tablo asmani tavsiye ederim
Oturma odamizin mobilyalari tipksinin aynisiii
Güle güle oturmaniz dilegimle.
Eviniz cok güzel.
:) Teşekkür ederm canım. Birşey sorucam sen nasıl halı kullandın bu takımlara :)
evini özellikle mor odayı çok beğendim.bişey sorcam salonda masa yok ihtiyaçmı duymadınız yeri daraltır diyemi onu merak ettim.onun dışında mutfakta yer fayansı kırmızı olduğu için göstermemiş .makinede yıkanabilen apeks marka halılar var onlardan alsanız böyle daha açık renk olsa daha iyi durur sanki.. onun dışında heryer çok hoş .Allah huzurla oturtsun...
toplam olarak cok begendim yani cok zevkle cok uyumlu secilmis bence...güle güle otur
çok güzel eviniz mutluluk ve huzurla oturun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?