Evimin Kapılarını Açıyorum ( 11 ay sonra ) :)

cok hos olmus.hele oturma odana bayildim cok tatli renkleri cok güzel cok uyumlu olmus
güle güle otur.

Salon takimi ve halilarina bayildim oturma odanda fiskosa gerek yok bence ama diger tarafa baca yeri var galiba o duvara ayakli bir lamba cok hos olurdu holdeki hali secimin guzel mutfaka keske tek renk alsaydin kirik beyaz guzel olurdu yerin rengi daha guzel cikardi banyo paspasininda yuvarlak olmasi ayri bir hava katmis gule gule otur evinde canim ha salondaki duvarda ki resimler yerine tablo asmani tavsiye ederim

Oturma odamizin mobilyalari tipksinin aynisiii
Güle güle oturmaniz dilegimle.
Eviniz cok güzel.

bence çok olanlardan bi kaçını kaldır hepsii değil çünkü seninkiler dantel değil pullu olanlar çok şık gösteriyo sadece azaltman yeterli olacaktır

Teşekkür ederim canım önerin için :)
cok hos olmus.hele oturma odana bayildim cok tatli renkleri cok güzel cok uyumlu olmus
güle güle otur.
Ay çok teşekkür ederim :) Beklerim bir gün

Teşekkür ederim. Dediklerinizin hepsi olabilir tabiki :) ama mutfak gibi bir yere beyaz halı cesaret edemezdim heralde. Banyo paspaslarımı annem ördü :) Ayrıca niye kimse düğün resmimizi beğenmiyoo
Oturma odamizin mobilyalari tipksinin aynisiii
Güle güle oturmaniz dilegimle.
Eviniz cok güzel.

:) Teşekkür ederm canım. Birşey sorucam sen nasıl halı kullandın bu takımlara :)

evini özellikle mor odayı çok beğendim.bişey sorcam salonda masa yok ihtiyaçmı duymadınız yeri daraltır diyemi onu merak ettim.onun dışında mutfakta yer fayansı kırmızı olduğu için göstermemiş .makinede yıkanabilen apeks marka halılar var onlardan alsanız böyle daha açık renk olsa daha iyi durur sanki.. onun dışında heryer çok hoş .Allah huzurla oturtsun...

Güle güle oturun herşey çok güzel, yalnız bence de düğün fotoğraflarını yatak odasına hem de kapı açıldığında direk gözükmeyecek şekilde asmalısın.

:) Teşekkür ederm canım. Birşey sorucam sen nasıl halı kullandın bu takımlara :)

Benim evim daha yeni düzülüyor.
1 ay sonra dügünüm var.
Halilarimizi daha almadik.
Ama senin sectigin haliyi begendim cok yakismis bence.
Günlük kullanicam oda olacagi icin kullanisli ve sportiv olsun istiyorum.
Biz birde sadece iki kanepeyi aldik oturma odasi icin :)
Ama ilk gördügüm an asik oldum ben o takimlara hehe mürdüm rengine bayiliyorum.
Simdi böylede görünce iyi ki almisim dedim :)
Güle güle kullan.

Teşekkür ederim :) Evet salonu daraltmamak için almadım ama mutfak masam salon masası gibi gerek olduğu zaman onu kullanıyorum :)

Çok teşekkkür ederim herkesee Allah hepimize mutluluk huzur versinn

mutfağı bi yerden hatırlıyorum,çünkü fayanslarla halıyı çok beğenip kaydetmiştim zamanında :))
ama eski konularında bulamadım herhalde bahsettiğin kuzeninin açtığı yerde görmüşümdür

çook güzel bir ev de ben hiç anlamamışımdır salon ve oturma odası arasındaki farkı,Çok eve gittim ama çok azında gördüm iki ayrı oturma alanı olduğunu
Herhalde çocuklar olduğunda kaldırılıyo içlerinden biri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…