Evimin koridoru (antre) o kadar sade ki :( yardıma ihtiyacım var zevkli bayanlar

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
Arkadaslar evımın korıdoru (antrem) çok sade hiç bir sey yok...Biraz değişiklik olsun istiyorum her gelen çok beğensin istiyorum sonucta giriş olduğu için...Sizce hangisini koridoruma uygulamalıyım ?? Siz olsanız hangisni yapardınız hangisi daha hoş duruyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim... (resimler alıntı-örnek) Bunlardan hangisini uygulayım ? veya sizlerin fikirleri var mı ne yapabilirim kordioruma ? Fotoğraflarla mı dekore etsem ? ne yapsam bılemedım Lütfennn yorum yaparsanız cok sevınırım

Son düzenleme:

bence tablo süs tarzı şeyler koyabilirsin, çünkü diğer şeyler sıkıldığında kolayca değiştirebileceğin şeyler değil gibi.. :) o yerdeki çiçekli süs çok hoşuma gitti

bencede tablo yada duvara asılan tarihi yerlerden koyabilirsin benim koridorumda sağda tablo solda iki kapı arası dar kısımda kemerden aldığım süs ve hemen karşı kapının üstündede kütahya porselenden tabaklı saat var

Benim böyle bir koridorum olsa, ki hep özenirim; sıraya çerçeveler asardım.
Aslında çok çeşitli çerçeve dekorasyonları var, hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ama, mesela ben fotoğraf stüdyosunda çekilmiş siyah-beyaz hamilelik fotoğrafları canlanıyor gözümde o duvara sırasıyla asmışım.
Yada bu çocuklarınızın fotoğraflarıda olabilir, eşinizle düğün fotoğraflarınızda olabilir...

Yada karışık bi çerçeve dekoruda kurabilirsiniz.
Eğer bunu tercih etmezseniz o ayna olayını çok beğendim ben.

Eklentiler

• $merdiven-duvar-dekorasyon-fikirleri.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 3.531
  • $Ýçerik.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 594
  • $images.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 612
Evin dekerasyonuna ugun tarzina uygun bi seyler yapardim bisiklet cok hos onu kesin bende alicam girise ayna her zaman daha guzel ama senin ekledigin resimde ki biraz basit

benimde koridorum çok sade bende duvar baskısı yaptırıp canlandırmak istiyorum beyaz boyalı koridorum üzerine gümüş rengi baskı yaptırıcam ama model beğenemiyorum beğendiğimi bulamıyorum,birde pudra rengi tonlarında sandıklı puf istiyorum bakalım bulabilecekmiyim ayna alıcam bir gün kaç tane magaza dolaştım istediğim gibi bulamadım gümüş rengi kare yada dikdörtgen kenarları oymalı taslı istiyorum nerde bulabilirm kızlar

Son düzenleme:
eger benimde antrem uzun ve geniş olsaydı bende şöyle birşeyler yaptırırdım :

Eklentiler

• $images5YDM5D61.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 585
  • $imagesHZBVHN5F.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 595
  • $imagesTX3J78X6.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 598
Son düzenleme:
Canım duvarlara güzel dikkat çekici tablolar yada çerçeveler asabilirsin birde o yerdeki bisiklet şeklindeki saksı çok güzel olur.

eger benimde antrem uzun ve geniş olsaydı bende şöyle birşeyler yaptırırdım :

ilk fotograftaki dekorasyon ço güzel oluş ama benim koridorumda bu kadar geniş değil ama istediğim baskı ve çok şık ayna almak giriş kapımın karsısında dekorlu cam var içi çiçekli çakıllı falan onun önüne pudra veya mor tonlarında puf almak istiyoru dikdörtgen şeklinde olucak ama bulamıyorum aradıklarımı ben yaaa(

sağolun kızlar evet pufu yaptırabilirim hem daha uyguna gelir koltuk kuması kaplayan yerlerin bazıları yapıyordu onlara sorayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…