- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- Konu Sahibi gizembusra
-
kızlar yaza düğünüm var evimiz 2+1 100 m2 falan olacak ama mutfak salonla birleşik Amerikan yani diğer odada otursam devamlı salona gitmem lazım bide yemek kokuları siner devamlı sizce salondamı oturmalıyım yoksa küçük odadamı
aynen canım bende öyle düşünüyorum köşe takımı almayı istiyorum salon için uygun olur sanırım ama konsol tv ünitesi yemek masası sığar inşallah diğer küçük odayada 2 tane kanepe alsam yeter heralde oda çok küçük değilse 2 tanede koltuk sığar sanırım sadece fotolarda gördüm evimi daha gidip görmek nasip olmadı :)Mantikli olan mutfagin oldu yeri kullanman diger oda cok sey icin gerekli olur namaz kilan olur yatiliya gelen olur uzerine degistircek olan olur cocgunun altini degistircek olan olur mutfagin orda bunlar abest kacar iki boyle durumlar da da sen mutfagi kullanamazsin .. ben olsa salonda otururdum.. abimlerinde evi oyle gayet memnunlar ev benim olsa bende duvari kirdirip amerikan yapcam ama kiraciyim malesef.. duzenli havalandirirsan mutfagida derli toplu tutarsan sknti olmaz bence
salona köşe takımı almayı düşünüyorum canım öyle kullanışlı olmazmı acabaSalonda otur bence diğer odaya da açılınca yatak olabilen köşe takımı al. Böyle daha kullanışlı olur. Bende evimi amerikan mutfak istiyorum ama cesaretim yok o duvarı yıktırmaya :) sorun yaşamazsın bence
Kullanışlı olur geniş bi köşe bi tanede berjelsalona köşe takımı almayı düşünüyorum canım öyle kullanışlı olmazmı acaba
aynen canim öyle yapmak en iyisi devamlı bişeyler almak için yemek yapmak için salona gitmek yerine salonda oturmak en iyisiKullanışlı olur geniş bi köşe bi tanede berjel
evet canım en mantıklısı salonda oturmak ora banada samimi gelir hep çünkü ailemle oturduğum evdede salonda oturuyorum alıştımBizim evimiz 2+1 ve amerikan mutfaklı küçük odaya hiç bir şey yapmadık ileri de nasipse çocuk odası olarak değerlendireceğiz zaten anca yeterli olur. Salonumuza köşe takımı aldık bütün herşeyimiz orada o kadar samimi kimasa tv ünitesi falan anca yeterli oldu mutfakla da birleşik olduğu için güzel bir davlumbazınız varsa koku falan sinmiyor biz hissetmedik yani 7 aylık evliyim arada kapıları pencereleri de açıyorum evde tabi ki sigara falan içirmiyoruz ne olursa olsun
aynen canım oyle yapmaya karar verdim hem dediğin gibi rahat olurCanim bencede salonda oturmalisin.sonucta misafirin geldiginde hem onlar rahat eder hem de sen.
2 oda hiç düşünmedim niyeyse ileri de 3+1 evim bile olsa yine düşünmem en fazla oraya misafir odası gibi yatak falan atarım spor odası yaparım çalışma odası gibi bir yer olur yanievet canım en mantıklısı salonda oturmak ora banada samimi gelir hep çünkü ailemle oturduğum evdede salonda oturuyorum alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?