- 8 Aralık 2011
- 45.697
- 166.268
- 798
tesadüf dolasırken gordum bu topıgı tamda evımde tadılat baslamak uzereyken buldum ne guzel herkes bahar temızlıgı yapıyor benım camlarım degsıık arkdaslar ve sonrasında badana boyaya gırısıcem en son temızlıgıe geldıgınde konu kalıyorum napayım karar veremedım gecen sene evıme dogal gaz dosenmıstıve sonrasında temızlıgı tek basıma yaptımama ınsanlıktan cıkmıstım sımdı bu tadılattan sonra temızlık fırması cagırmayı dusundum sızın kadar cesaretlı degılım
aslında temızlık yapmaya bayılırım domestos vazgecılmezımdır :) ama korkuyorum bu sefer sıze danısmak ıstedıgım temızlık fırması cagıran varmı evınıze hıc normalde ayda bır gelen bayan bu tarz ıslere gelmek ıstemıyor gelıncede macburen 2 gun gelıyor temızlık fırması ıle aynı ucrete gelıcegını dusunuyorum ve bır gunde bıtsın ıstıyorum temızlık ısım evımdekı yer doseme fayans oldugu ıcın derz aralrını oyle bır fırmanın daha guzel temızleyecegını duusnuyorum bana bu konuda fıkır verırmısınız?
Hoş geldidin tatlım

Benim evimde yeni bi tatilat geçti şu anda onu ppisliğini kaldırmaya calışıyorum ama takıltım yerde benim çok titiz tanıdığım bir yardımçım var yorulduğum an ondan yardım alamayı düşünüyorum tabi sen bilirsin ben kendi yaptığım temizlik ten çok zevk alırım ve içime siner zaten yederinçe hareket siziz biraz hareketin bize zararı olmaz zanımca nedersin simdilik yardımçısız ilerliyorum ne zaman pesr derim bilemiyecegim pazertesinden sonra gün gün eklemer olur canım takip etdersen sana az olsayardımcı oluruz
İnşallah bekliyorum bubölümde bir topiğim var orda yardımçı oluruz canım
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/612932-titiz-kadinlar-kulubu-buyurun-burda.html
Buda linki
Son düzenleme: