- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
anam ben yazarken üsttedi aşağı inmiş bende şaşırdı gazel turşuarın güzel görünüyor ben daha kuramadım inşlh yapıcam dedim olmadı msfrlrm gelirler galiba artık halldicez ben patlıcan turşunu yaptım gidip gelip bakıyorum görüntüsü hoşuma gidiyor galiba....
evet fazeycim o bizim usül tarhana, konyalılar bilir... onunda çorbası yapılır veya kızartılır fındık fıstıkla yenir, çok severiz vazgeçilmezimizdir :)
ama ben senin dediğin tarhanayı da biliyorum, toz halinde olanı..onuda çok seviyorum..yapmayı düşünüyorum...şu menemen işlerim bitsin sırada o var nasip bakalım...
aynen bende turşuyu yemekten ziyade kurmasını severim ve geçer karşısına seyrederim :) özenle yapıldığı için rengarenk bi güzellik çıkıyor ortaya...yoruldum ama değdi... bu arad 3 senelik evliyim ama turşularımı hep annem ve kayınvalidem sağolsunlar onlar yapar gönderirdi..şimdi artık gurbetteyiz onca yol turşu mu gelir dedim :) sıvadım kolları...ilk tecrübem...bakalım nasıl olacak...kafadan sallama yapmadım epey uğraştım bakalım nasip artık...