Evimizde yaşanan herşeyi babasına anlatan koca

Babasi her seyi didik didik sorup esinizi konusturuyor olabilir. Benim esimin ailesi oyledir de

Öncelikle merhaba
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Yaklaşık bir senelik evliyim.Eşimle gayet mutluyduk dün akşam öğrendim ki eşim çocugumuzun olmamasını babasıyla paylaşmış asıl önemli olan ben telefonda konuşurlarken öğrendim babası hastaneye gittiniz mi diye sordu bu olayı sorduğumda ilk önce yeminler etti söylemedim diye sonradan itiraf etti.Eşim tam bir korkak babasından o kadar korkuyo ki onun yanında ağzını açıp tek kelime söyleyemiyo bu korkaklığından dolayı eşimden soğudum tamamen hem korkak hemde yalancı daha önceleride yalan yere yeminler etmişti ama bu sefer kalbim çok kırıldı çünkü bana söylemeyelim kimseye tedaviye başlarız şimdilik istemiyoruz diyelim demişti ailemden uzaktayım ve gece boyu ağladım.Babasındanda nefret ediyorum ama ailem onlar büyük alttan al boşver siz mutlusunuz gibi sözler söylediği için herşeyi içime atıyorum düğünümüzde hiçbirşey yapmadılar sadece düğün videosunu çekecek kişiyi ayarlamıştı onunlada düğünden önce tartışmış dolayısıyla düğün videom bile yok ve bunun gibi pek çok olay.Eşimin en son yaptığı hareket beni tamamen kendisinden soğuttu bayram geçsin ailem ile konuşucam bu zamana kadar içime attığım herşeyi anlatıcam gelsinler alsınlar beni gerçekten çok bunaldım yaklaşık 2 ay önce yine ailemin evine gitmiştim ama sadece sizi çok özledim 6 aydır görmediğim için demiştim ama asıl sebep yine eşimdi sonradan peşimden geldi ve özürler diledi bir daha asla seni üzmeyeceğim benim için sadece sen varsın demişti içime attım onuda ama bu olay sondu bir daha içine atmayacağım ailwmle konuştuktan sonra boşanma işlemlerini başlatacağım çünkü ailem her zaman benim kararlarımın arkasında

Sorununuz sinir bozucu ama bana çok büyük bir sorun gibi gelmedi. Yalnız lütfen daha emin değilseniz çocuk denemeyin. Onu söylemek için geldim.

Günümüzde insanlar saygı kavramını yanlış algılıyorlar. Sanki hep küçükler büyüklere saygı göstermeli onların her dediğini alttan almalı gibi bir hal almış.
sınırlarimiza saygi gosterene gosteririz bizden kucukte olabilir. ama bu insanlar istiyolar ki herseye karissinlar laf etsinler biz susalim.
saygili sekilde bile susmayinca saygisiz ilan ediyorlar.
keske oyle bi dunya olsa ama, YOK malesef.

Buradaki yorumlarin hiçbir tanesine katılmıyorum benneyanginlargordum benneyanginlargordum arkadaşımın yorumu hariç

Aileniz nerden biliyor mutlu oldugunuzu neye dayanarak karar veriyorlar yoksa boşanınca etraftan duyacağınız laflardan mi çekiniyorlar?

2.si bu esinizin yaptığını,kayinvalideniz ya da kayınbabaniz yapsa burdaki pek cok kisi sayar soverdi. Kaynananız cocugunuz olmadığı dedikodusunu tedavi olacaklar lafını etrafa yaysa kaynananizla görüşmezdiniz bile belki

Eşiniz bunu babasına söyleyince neden masum olsun?

Bir defa bu özel birsey.

Ayrıca bu yollardan geçtim,geciyorum da. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıcam ve esim ve ben haric cevremizde 1 Allah'ın kulu bunu bilmiyor.

Gerek varmi? Yoooo.
Ha ama çocuğum olduğunda insallah kaynanama "Ya bizim çocukta masrafli oldu iste x in torunlari gibi masrafsız olmadi" diyeceğim.

Neden mi?
Daha 2 aylik evliyken,bir arkadaşının gelini ikizlere hamile kalmış. Bir de bizden 1 ay önce evlenmisler. Bana bunu söylüyor:)))) daha yeni evliydim.

Bunlar unutulmaz. Unutulmuyor. Sizin de unutacaginizi sanmiyorum esinizin yaptığı dengesiz davranışı

Ayrica düğündeki araba mevzusu kamera sakasindan beter
Eşiniz hic guvenilir bir insan degil.
dilerim rabbim size saglikli guzel bir bebek nasip eder. cekirdek aileniz guzellesir.

sınırlarimiza saygi gosterene gosteririz bizden kucukte olabilir. ama bu insanlar istiyolar ki herseye karissinlar laf etsinler biz susalim.
saygili sekilde bile susmayinca saygisiz ilan ediyorlar.
keske oyle bi dunya olsa ama, YOK malesef.
Kesinlikle. İnsanların sadece yaşı ya da statüsüne bakarak saygı duyulmaz. Hakedene saygı duyulur.

Back
X