- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Konuları karıştırdınız benceSızı zorla tesettüre sokan bu adamdan Cocugum olsun istemiyorum dedıgınız adam bir de annesıne mı yetistırıyor herseyı?
Ee napmayı dusunuyorsunuz, belli ki Bosanmak seceneklerınızde yok?
Abartıyormusum ben öyle diyorErkeğin böyle ağzı laf tutmazından tiksiniyorum... Mutlaka konusun!!! Böyle olmamalı
Mesela bugün yemeğe dışarı gittik. Aradı yine annesi napıyosunuz diye bu hemen başslado yok yemekteyiz oruçluydu yemeğe geldik şimdi yemek yiyoruz ben derse gidecem falan diyeAnneci erkek çok zor . Ama öğretebilirsiniz söyleyin bunun doğru olmadığını . Her sefer dile getirin kaynana bu dili durmaz mutlaka bi gün oğlundan dinlediği şeylerden laf vurur eşiniz de anlar . Zamanla alışır biraz da sizin çabanızla
Evet ya afedersin sen o arkafasıyla konusmayan hanımsın simdı baktım da:)) ogun sadece ikinize yazmistim karıstırmısımKonuları karıştırdınız bence
İstemediğiniz bi şeyi onlar istiyor diye yapmayın kendi hayatınız kararlarınız olmalı eşiniz de bunu anlamalıMesela bugün yemeğe dışarı gittik. Aradı yine annesi napıyosunuz diye bu hemen başslado yok yemekteyiz oruçluydu yemeğe geldik şimdi yemek yiyoruz ben derse gidecem falan diyeSonra onlar bi yere gidecekmiş biz gelemyiz cok üzgünğm ya ama söyliyim diloyloy isterse gelir falan dedi böyle yaptıkça gidip gleesim gelmiyo annesine
Yapmıyorum zaten sırf emrivakileri yüzünden ben yapmak istediğim bazı seylei bile onlarla yapmıyorum . Ama yine de anlamıyolarİstemediğiniz bi şeyi onlar istiyor diye yapmayın kendi hayatınız kararlarınız olmalı eşiniz de bunu anlamalı
Zamanla anlayacaklardır siz istikrarlı olun sabırlar diliyorum ..Yapmıyorum zaten sırf emrivakileri yüzünden ben yapmak istediğim bazı seylei bile onlarla yapmıyorum . Ama yine de anlamıyolar
Cok itici değil mi böyle ?Ay ayni Sorun bizdede var.günde bir defa degil kac defa ariyor telefonda konusuyor,ilk evlendigimizde pazar günleri bizi uyandiriyordu resmenSimdi sabah uyaninca günaydin,aksam öglen ikindi su olmus bu olmus ne yaptiniz ne yediniz.gece Iyi geceler vs.yani seni cok iyi anliyorum
Benim eniştemde öyle.Kendi evini geçti bizim evde olanlar bile annesinin ağzında.Kadında hep laf arayan bulamazsa bir şekilde laf çıkartan tiplerden.Abim bir gün çok sinirlendi bu huyuna.Kalabalık bi ortamdı iki tarafında aileleri vardı.İşiyle ilgili bir olayı anlatıyordu kadına döndü “Gerçi siz nasılsa biliyorsunuzdur oğlunuz bunuda anlatmıştır.” dedi.Beklemiyodu kimse öyle bi tepkiyi tabiO olaydan sonra kadın artık evimizde olup bitenleri dinlerken zaten biliyormuş havasından çıkıp ilk kez duyuyormuş havasına girdi
Öyle tabi Ama emin ol düzelmezler.bu yüzden Sen hic canını sıkıp boş yere münakaşaya girme derim. Ben daha önce rahatsizligimi dile getirdim biraz Düzeldi,kisa bir süre sonra yine ayni. Kv denin işi gücü yok,sürekli telefonda.huy etmisler telefonda konusmayi.nedense bu erkek annelerine birseyler oluyor evlendikten sonraCok itici değil mi böyle ?
Bana diyo ki eşim “annemi hiç Aramıyosun?” Yav kadın fırsat vermiyorkş özleyim de arayım anne nasılsın sesin soluğun cıkmıyo merak ettim dye sorayım .
Eşinizle günlük yapacaklarınızın listesini hazırlayıp yazın bir A-4'e, bugün yemeğe gideceğiz, yemekte şunu yiyeceğiz, sonra tv seyredeceğiz, duş alacağız, tırnaklarımızı kesip saç sakal düzelteceğiz, yatmadan önce dişlerimizi fırçalayıp yüzümüze nemlendirici süreceğiz vs vs sonra bu listeyi eşinize verin anlatırken yoruluyorsun aşkım, yorulma diye ben yapacaklarımızın listesini hazırladım annene yollarsın, listeyi günlük hazırladım ama istersen haftalık programda hazırlayabilirim deyin, laftan anlamıyorsa belki bundan anlar.Abartıyormusum ben öyle diyor
Bunu kesin yapcam. Ama yine anlamsz oEşinizle günlük yapacaklarınızın listesini hazırlayıp yazın bir A-4'e, bugün yemeğe gideceğiz, yemekte şunu yiyeceğiz, sonra tv seyredeceğiz, duş alacağız, tırnaklarımızı kesip saç sakal düzelteceğiz, yatmadan önce dişlerimizi fırçalayıp yüzümüze nemlendirici süreceğiz vs vs sonra bu listeyi eşinize verin anlatırken yoruluyorsun aşkım, yorulma diye ben yapacaklarımızın listesini hazırladım annene yollarsın, listeyi günlük hazırladım ama istersen haftalık programda hazırlayabilirim deyin, laftan anlamıyorsa belki bundan anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?