Evimizdeki herşeyi annesine anlatıyoooo!

Ailesiyle ayırmak istediklerini nerden düşündün bunlardan şikayet edenlerin merak ettim.şahsen ben annesi uzakta oturuyorken yanıma taşıttırdımki yaşlı uzakta zor olur görüşmek diye.ama annesinin bu kadar özelimizi kurcalayacagını bilseydim direk eve alır herşeyi görerek yaşamasını saglardım.sence hoş şeyler mi? Mesela duşa giriyorum annesi beni arıyor duşta oldugum için açamıyorum dogal olarak.cıkıyorum telefona bakıyorum abartısız 3 dk önce aramıs.eşim o sırada napıyor biliyor musun.bana sesleniyor naptın annem aramış açmamışsın diye.böyle şeyler iyiyken aile arasında huzursuzluklra sebep oluyor..bunlrı yapmasa belkide herşey daha farklı olacak.bu aradaki dengeyi saglmakte erkeklere düşüyor.Ne onlardan bize laf gitmeli nede bizden onlra.yoksa ortalık hep bundan karışıyor
Ozelimiz diye bahsettiginiz sey nereye gittiginiz ne yediginiz bilmem farkinda misiniz ama
Kendiniz demissiniz kavgamizi tartismamizi anlatmiyor diye
Annemle konusurken ne yaptigimi soyleyemiceksem baslayim oyle evlilige yani

Evett tam olarak da böyle eşim annesine herşeyimizi anlatıyor. Hergün konusuyolar sunu bunu yaptık surdayız buraya gideceğiz geleceğiz falan diye . Sinir oluyorum ya ben bile annneme bu kadar detay vermiyorum. Neden anlatır ki herşeyimizi .
Benim eşim de öyle ama bir iki kere yüzüne vurdum ne yesek ne içsek niye anana söylüyorsun annenmi dedi ne yaparsan haber ver diye ya ben çok sinir oluyrdum

Ozelimiz diye bahsettiginiz sey nereye gittiginiz ne yediginiz bilmem farkinda misiniz ama
Kendiniz demissiniz kavgamizi tartismamizi anlatmiyor diye
Annemle konusurken ne yaptigimi soyleyemiceksem baslayim oyle evlilige yani
Ben öyle bişey demedim forumu düzgün okuyun rica ederim.ya
Turk erkekleri evlilik nedir bilmeden evleniyorlar.Benim esimde ayni olan herseyi anlatiyor bide benimki beni bol bol kotuluyor.Yemek yapmamis temizlik yapmiyor diye bolca kotuler.Iyi hic bir yanim yok oyle dusunun.Guzel yemek lezzetli yapamiyorum bunu ailece biliyorlar.Annesi her aramada ne yediniz diye sorar .Sormasa belki bu kadar goze batmayacak .Noksan eksik gedik aramaktir bu.Hersey este bitiyor malesef.Gunah ama biz bir aileyiz evimizin bir mahremi var.Biktim vallahi bende.Gunahlari boynuna kv diyemiyormu ne kotuleyip duruyorsun karini kendin begendin aldin yani evlendiniz bana kotuleyip durma orta yolu bulun diyebilir buyukluk bunu gerektirir.
demezzzzz biraz önceki arkadasta onu savunuyor malesef..naptın ne yedin demesinde ne var diyor.Keşke herkes safca düşünebilse.yaptıgın yemek bile kadına dert oluyor..aglıyodur şimdi oglummm aç susuz napıyosa bensiz diye.büyüklüğünü bilen iyi kv lete sözüm yok ama oglundan kopamamış,oglunu kocası gibi gören yaptıgı herşeyi(bunu kibarca söylüyorum) anlatmasını bekleyen anneler olması ya olmasın.Bizde ailemizin biricik kızıydık.niye evlendik 60 yasındaki kadınlar huzursuz etsin diye mi mutlu olmak için mi?

Benim eşim de öyle ama bir iki kere yüzüne vurdum ne yesek ne içsek niye anana söylüyorsun annenmi dedi ne yaparsan haber ver diye ya ben çok sinir oluyrdum
Ya biz ilk gece birlikte olamadık.ertesi gün aramış sesini kontrol ediyor.bunu kendi agzıyla söyledi.aradımda sesi güzel geliyor diyo yaaaaaa terbiyesiz.

İlk gecenin sabahına yeni evlenen cocuk atanır mı ya soruyorum? Ben mi ön yargılıyum diye ya??? Benden habersiz benim evimdeydi kv mesela? Sizin girdi mi kv ler.sizden habersiz karıştırdımı çekmeceleri ? 🤦🏻‍♀️ Kocanızın damatlık cebinde m.ska buldunuz mu hiç? Dügün günü.hiç bir kötü yaşanmışlık yokken..okutturuyorum.annesinden kopaması. Karısının tarafına uzak olsun diye.inanmam asla böyle şeylere ama yüzde elli dgru diyelim.normal mi.her kv iyi diye bişey yok kimi paylaşamıyor.suan ben 7 aylık evliyim boşanıyorux desem bayram etmezse adımı bilmiyorum...Kim hakkımızds ne düşünüyosa iyi ya da kötü onnnn kt beterini versin

Ahh ah bu aralar sadece bu mevzularda dolasiyorum.Allahim sonumuzu hayir etsin kocamla.Anne evindeyim ayriyiz.2 aydir da anasiyla benim koca bebek.Dizinde de yatiyor bu arada o da var benimkinde ve resmen kocamdan da diktator annesinden de sogudum.Hergun aramalar ,konusmalar ,bilmemneler.Annesiyle konusmazsa kendine gelemez sabahlari bizimki.Huzurlu olamaz.
Kizlar saka biryana bagimlilik bunlar normal degil.Bende 3 tane abi var inanin boyle degil annemle iliskileri.Normal olan yasadigimiz degil inanin.

Sızı zorla tesettüre sokan bu adamdan Cocugum olsun istemiyorum dedıgınız adam bir de annesıne mı yetistırıyor herseyı?
Ee napmayı dusunuyorsunuz, belli ki Bosanmak seceneklerınızde yok?

Isminizin altindaki cumle burdaki kadinlara yazilmis sanki, bende dahil. Bu adamlari bir gün duzelir bir gun hersey cok guzel olacak diye diye cekiyoruz ama kendimize gec kalıyoruz aslinda, kendimizi kaciriyoruz, gencligimizi kaciriyoruz, güle oynaya bilmediğimiz sehirlerin sokaklarinda gezecegimiz yaşlarda senin anan şöyle yaptı senin baban şöyle dedi gibi çiğ itici tartismalara giriyoruz.

Back
X