- Konu Sahibi tambirleydiii
Esinizle konusun biraz ozelimiz olsun vs gibisinden. Anlamazsa misilleme yapin. Kendi annenize anlatin siz de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbeler olsun, iyi ki çok şükür her özelinizi anlatmıyormuş:) benim annemde yalnız, üstelik aramızda km'lerce mesafe var, sürekli arar kontrol ederim, konuşuruz hatta bazen saatlerce konuşuruz ama evin içindekileri anlatmam, eşimi, torununu sorar nasıllar iyiler mi der iyiler derim biter, annesinin yalnızlığını paylaşmak istiyorsa işini anlatsın, annesinin komşularıyla muhabbetinden bahsetsinler, çocuk gibi anneciğim bugün kalktım kahvaltı yaptım, yumurtam biraz çok pişmişti yiyemedim, sonra pijamalarımı çıkardım, elimi yüzümü yıkadım, cicilerimi giydim eşimle atta gittik, eşim bana mamalar yedirdiMune Ben A4 e yazdım fotoğrafını cektim yolladım. Annene yolla da her gün zahmet edip aramasın günlük yaptığımızın listesi diye..
Kimseyi geçiştirmek istemiyormuşbu yüzden konuşuyormuş.. her özelimizi de anlatmıyormuş ama . Sağolsun gecelerimxi anlatmıyormuş
![]()
YaaaTövbeler olsun, iyi ki çok şükür her özelinizi anlatmıyormuş:) benim annemde yalnız, üstelik aramızda km'lerce mesafe var, sürekli arar kontrol ederim, konuşuruz hatta bazen saatlerce konuşuruz ama evin içindekileri anlatmam, eşimi, torununu sorar nasıllar iyiler mi der iyiler derim biter, annesinin yalnızlığını paylaşmak istiyorsa işini anlatsın, annesinin komşularıyla muhabbetinden bahsetsinler, çocuk gibi anneciğim bugün kalktım kahvaltı yaptım, yumurtam biraz çok pişmişti yiyemedim, sonra pijamalarımı çıkardım, elimi yüzümü yıkadım, cicilerimi giydim eşimle atta gittik, eşim bana mamalar yedirdidiye anlatınca iyi mi oluyormuş, annesini bir kursa yazdırın, oğlundan başka uğraşı olsun, arkadaş edinsin.
Özür dilerim tiye alıyorum ama sinir bozucu, eşim ailesine her dakika rapor verse gel seni tay tay yaparken çekelim annenlere gönderelim alkış yapsınlar derim.
Annesi yalnız deyince eşi vefat etmiş tek başına yaşayan bir kadın sandım, annesiyle konuşurken kocacım ben de annenle konuşacağım deyip kapın telefonu, bugün oğluşun yemeğini güzelce yedi, aklın kalmasın oğlun bana emanet, hadi öpüyorum seni baaaay deyip kapatın:)))Yaaaabla senden bişeyler kapmam lazım tek basıma bas edemiyorum. Mesela bizim arabamız yok gidiyo babasının arabasını alıyor bi yere gideceğimiz zaman. Hesap vermeden alamıyor arabayı. Diyelim ki benim annemlere gidecez uzakta oturuyolar onlar biraz arabayla gidelim diyor bana kalsa hiç dokunmam da babası binbir minnetle veriyor arabayı gözünün içine bakıyo oraya arabayla mı gideceksiniz diye:) bide eşimle beraber almışlar arabayı bekarken daha. Eşim kork tane hesap verir arabayı almak için ama göürmcem anında alır bide arabayı her aldığında görümcem benzini bitirir biz doldururuz. Babası diyomuş ki “sen benzin alma abin alır” böyle bi aileye düştüm işte
Annesi de calışıyor halbuki. Akşamları boş oluyor onda da bize sarıyor işte![]()
AhahahaAnnesi yalnız deyince eşi vefat etmiş tek başına yaşayan bir kadın sandım, annesiyle konuşurken kocacım ben de annenle konuşacağım deyip kapın telefonu, bugün oğluşun yemeğini güzelce yedi, aklın kalmasın oğlun bana emanet, hadi öpüyorum seni baaaay deyip kapatın:)))
Arabayı almaya gittiğinizde de Aslan baba bize arabayı veriyor benzini var değil mi biz gezeceğiz babam benzini koyacak babalar bunun için vardır deyin
Valla böyle insanlara hazır cevap olmaya çekinmeyin, böyle şeyleri kim diyebilir ki demeyin, ben diyorum, kayınvalide kayınpederden çekinen biri olmadım hiç, eşime de laf söyletmem ailesi bile olsa benim yanımda eşimi yerecek bir şey diyemezler, gözlerim anında dönüverir çünkü.
canım merhabalar. öncelikle Allah yardımcın olsun. benımde nişanlım öyleydi hatta oturup birlikte dedikodu yaparlardı sürekli. ben annesiye iyi olayım istemez kıskanırdı çok çok değişikti tabi sonra ayrıldık. kayınvalidenin oğlunu doldurmaları yüzünden tamamen değişmişti bana karşı. ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga çıkarıp sürekli küserdi. evlenseydim galiba senin gibi bnde buraya öyle bi konu acacaktım. Allah sabırlar versin ben daha fazla sabredemedim.Evett tam olarak da böyle eşim annesine herşeyimizi anlatıyor. Hergün konusuyolar sunu bunu yaptık surdayız buraya gideceğiz geleceğiz falan diye . Sinir oluyorum ya ben bile annneme bu kadar detay vermiyorum. Neden anlatır ki herşeyimizi .
İyi ki ayrılmışsın iyi kiiii.Allahın o kadar sevdiği kuluymussun ki evlenmeden önce görmüşsün.ben evlenmeden önce annesiyle cok konuşmazdı.evlendikten sonra suam hayta su saatte görüyoruö.dün gece tartıştık.5 dk snra annesni aramıs 10 dk konusmus.dısarı cıkmıştı.ne konusabilir? Tabiki tartışma sebebimizi.nefret ettil artık nefrettt gevşek agızlı erkeklerden nefret ediyorummmmcanım merhabalar. öncelikle Allah yardımcın olsun. benımde nişanlım öyleydi hatta oturup birlikte dedikodu yaparlardı sürekli. ben annesiye iyi olayım istemez kıskanırdı çok çok değişikti tabi sonra ayrıldık. kayınvalidenin oğlunu doldurmaları yüzünden tamamen değişmişti bana karşı. ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga çıkarıp sürekli küserdi. evlenseydim galiba senin gibi bnde buraya öyle bi konu acacaktım. Allah sabırlar versin ben daha fazla sabredemedim.
İyi ki ayrılmışsın iyi kiiii.Allahın o kadar sevdiği kuluymussun ki evlenmeden önce görmüşsün.ben evlenmeden önce annesiyle cok konuşmazdı.evlendikten sonra suam hayta su saatte görüyoruö.dün gece tartıştık.5 dk snra annesni aramıs 10 dk konusmus.dısarı cıkmıştı.ne konusabilir? Tabiki tartışma sebebimizi.nefret ettil artık nefrettt gevşek agızlı erkeklerden nefret ediyorummmm
Haklısın canım allah büyük sabır versin. Annesı kocasını sevmezdi benim. kocasından ılgı görmediği için oğlundan ılgı beklıyordu. varmıs böyle anneler oğlunu kocası yapan erkekler diye gecıyor. annesının sözünün üstüne laf söyletmezdi asla. annesi de işini biliyor oğluna ayrı bana ayrı oynardı hep. kendi kocası da anneci. 90 yaşında kadın ama hala kp yönetiyordu. aile içine girince anlasılıyormus hersey canım. benım ailem uzaktan tanıyordu kımse istemedı nısanlanmamı. herkese karsı çıkmıstım o oyle bı ınsan degıl yemın ettı bana duzelıcek dıye. malesef nısandan sonra bohca vermeye gıttıgımızde bıle küstü benımkı düğün tarıhını konusmamıs benım aılem dıye düşün. daha bı hafta olmus nısan yapalı tarıh istıyordu. sımdı aılem cok sevınıyor bıttıgı için. bende nasıl boyle bı ınsan ıcın adımı cıkarmısım 4 senemı harcamısım kendımden hep ödün vermısım ona üzülüyorum. inşallah gecıcek. şimdi yenı kız arıyorlar.
Haklısın canım allah büyük sabır versin. Annesı kocasını sevmezdi benim. kocasından ılgı görmediği için oğlundan ılgı beklıyordu. varmıs böyle anneler oğlunu kocası yapan erkekler diye gecıyor. annesının sözünün üstüne laf söyletmezdi asla. annesi de işini biliyor oğluna ayrı bana ayrı oynardı hep. kendi kocası da anneci. 90 yaşında kadın ama hala kp yönetiyordu. aile içine girince anlasılıyormus hersey canım. benım ailem uzaktan tanıyordu kımse istemedı nısanlanmamı. herkese karsı çıkmıstım o oyle bı ınsan degıl yemın ettı bana duzelıcek dıye. malesef nısandan sonra bohca vermeye gıttıgımızde bıle küstü benımkı düğün tarıhını konusmamıs benım aılem dıye düşün. daha bı hafta olmus nısan yapalı tarıh istıyordu. sımdı aılem cok sevınıyor bıttıgı için. bende nasıl boyle bı ınsan ıcın adımı cıkarmısım 4 senemı harcamısım kendımden hep ödün vermısım ona üzülüyorum. inşallah gecıcek. şimdi yenı kız arıyorlarİyi ki ayrılmışsın iyi kiiii.Allahın o kadar sevdiği kuluymussun ki evlenmeden önce görmüşsün.ben evlenmeden önce annesiyle cok konuşmazdı.evlendikten sonra suam hayta su saatte görüyoruö.dün gece tartıştık.5 dk snra annesni aramıs 10 dk konusmus.dısarı cıkmıştı.ne konusabilir? Tabiki tartışma sebebimizi.nefret ettil artık nefrettt gevşek agızlı erkeklerden nefret ediyorummmm
Arasınlar bırak.buldukları kızda bastırabilcekleri bir kız olacak.Sen buna dayanamazdn..bende 4 yıl sevgiliydim 7 aylık evliyim.nişanda gördüm annesini cok gidipte gelmedim.tanıyamadım.çok pişmanım..tanısam emnm evlenmezdm.kocası yok aynı oglunu kocası gibi görüyor resmen.cok sıkıntı çektim cooookk...Allahın sevdigi kulusun hep şükret daha iyisi olacak.nişan attım diyede üzülme.bende ataam herkes ne der dedim.ama evlenip boşanamamak yada boşanabilmek cok daha zor.buldukları kıza acırım.vee emin ol bulduklarıda seni mumla aratacakHaklısın canım allah büyük sabır versin. Annesı kocasını sevmezdi benim. kocasından ılgı görmediği için oğlundan ılgı beklıyordu. varmıs böyle anneler oğlunu kocası yapan erkekler diye gecıyor. annesının sözünün üstüne laf söyletmezdi asla. annesi de işini biliyor oğluna ayrı bana ayrı oynardı hep. kendi kocası da anneci. 90 yaşında kadın ama hala kp yönetiyordu. aile içine girince anlasılıyormus hersey canım. benım ailem uzaktan tanıyordu kımse istemedı nısanlanmamı. herkese karsı çıkmıstım o oyle bı ınsan degıl yemın ettı bana duzelıcek dıye. malesef nısandan sonra bohca vermeye gıttıgımızde bıle küstü benımkı düğün tarıhını konusmamıs benım aılem dıye düşün. daha bı hafta olmus nısan yapalı tarıh istıyordu. sımdı aılem cok sevınıyor bıttıgı için. bende nasıl boyle bı ınsan ıcın adımı cıkarmısım 4 senemı harcamısım kendımden hep ödün vermısım ona üzülüyorum. inşallah gecıcek. şimdi yenı kız arıyorlar
Cok yanlış bi davranmış kaynanan sinsiki oglandan laf aliyo oglanda saf gibi veriyo her evin ozeli olmali kocani uyar anlayacagi dilleEvett tam olarak da böyle eşim annesine herşeyimizi anlatıyor. Hergün konusuyolar sunu bunu yaptık surdayız buraya gideceğiz geleceğiz falan diye . Sinir oluyorum ya ben bile annneme bu kadar detay vermiyorum. Neden anlatır ki herşeyimizi .
inşallah canım. beni mumla arasın. son mesajımda yazdım. ayağına taş değse ben zeynebe bunları yapmıcaktım de dedim. bana çok çektirdi atmadığı ıftıra kalmadı sırf herkese kendini haklı göstermek için. annesine herseyi anlatması ablalarını üstüme salması. eminimki yeni bulacakları kıza da bı süre sonra aynılarını yapacak. ailesi de aynı yapıcak. ya kız benden cadloz olucak burunlarından getirecek ya da dediğin gibi daha saf olup yönetilecek. benı yönetemedikleri için böyle oldu zaten. ben kendi başıma hükümet kurmusum kımsenın sözünü dinlemiyormusum falan fistan. inşallah Rabbim iyilerle karsılastırsın. sende üzülme umarım yola gelır. bazı evlılıklein oturma süreleri var ya emınım bellı bı zamandan sonra o da vazgecıcek. sen şikkayet etme. aksıne onun yaptıgı gıbı onun yanında annene herseyı anlat ya da anlatıyomus gıbı yap. rahatsız olsun. annesinden şikayet de etme. hadi bak bunları da anlat ara anneni falan de.Arasınlar bırak.buldukları kızda bastırabilcekleri bir kız olacak.Sen buna dayanamazdn..bende 4 yıl sevgiliydim 7 aylık evliyim.nişanda gördüm annesini cok gidipte gelmedim.tanıyamadım.çok pişmanım..tanısam emnm evlenmezdm.kocası yok aynı oglunu kocası gibi görüyor resmen.cok sıkıntı çektim cooookk...Allahın sevdigi kulusun hep şükret daha iyisi olacak.nişan attım diyede üzülme.bende ataam herkes ne der dedim.ama evlenip boşanamamak yada boşanabilmek cok daha zor.buldukları kıza acırım.vee emin ol bulduklarıda seni mumla aratacak![]()
Dedim oda fayda etmedi..bana sende babana söyle diyor beni bitirdigini söylesem babam beni alır daha göndermez.ama gözünü kararmış artık.Herşeyim hayırlısı olsun.Ben sadece çok pişmanım evlendigim içininşallah canım. beni mumla arasın. son mesajımda yazdım. ayağına taş değse ben zeynebe bunları yapmıcaktım de dedim. bana çok çektirdi atmadığı ıftıra kalmadı sırf herkese kendini haklı göstermek için. annesine herseyi anlatması ablalarını üstüme salması. eminimki yeni bulacakları kıza da bı süre sonra aynılarını yapacak. ailesi de aynı yapıcak. ya kız benden cadloz olucak burunlarından getirecek ya da dediğin gibi daha saf olup yönetilecek. benı yönetemedikleri için böyle oldu zaten. ben kendi başıma hükümet kurmusum kımsenın sözünü dinlemiyormusum falan fistan. inşallah Rabbim iyilerle karsılastırsın. sende üzülme umarım yola gelır. bazı evlılıklein oturma süreleri var ya emınım bellı bı zamandan sonra o da vazgecıcek. sen şikkayet etme. aksıne onun yaptıgı gıbı onun yanında annene herseyı anlat ya da anlatıyomus gıbı yap. rahatsız olsun. annesinden şikayet de etme. hadi bak bunları da anlat ara anneni falan de.
Sormayın benim eşimde aynı ben kaynanasına aşık bir gelinim ama eşime hep evimizde olan evimizde kalsın herşeyimizi anlatma derim hiç kimseye maalesef hala ne olursa olsun anlatır kaynanamı sevmeseydim eğer evet çok gıcık bi durum olurdu benim için ama sevdiğim için ben Umursamıyorum artıkEvett tam olarak da böyle eşim annesine herşeyimizi anlatıyor. Hergün konusuyolar sunu bunu yaptık surdayız buraya gideceğiz geleceğiz falan diye . Sinir oluyorum ya ben bile annneme bu kadar detay vermiyorum. Neden anlatır ki herşeyimizi .
Birde eklemeyi unuttum aramızdaki tartışmamızı sorunlarımızı anlatmaz asla sadece şunu yaptık bunu yaptık şuradayız buradayız gibiSormayın benim eşimde aynı ben kaynanasına aşık bir gelinim ama eşime hep evimizde olan evimizde kalsın herşeyimizi anlatma derim hiç kimseye maalesef hala ne olursa olsun anlatır kaynanamı sevmeseydim eğer evet çok gıcık bi durum olurdu benim için ama sevdiğim için ben Umursamıyorum artık
Ailesiyle ayırmak istediklerini nerden düşündün bunlardan şikayet edenlerin merak ettim.şahsen ben annesi uzakta oturuyorken yanıma taşıttırdımki yaşlı uzakta zor olur görüşmek diye.ama annesinin bu kadar özelimizi kurcalayacagını bilseydim direk eve alır herşeyi görerek yaşamasını saglardım.sence hoş şeyler mi? Mesela duşa giriyorum annesi beni arıyor duşta oldugum için açamıyorum dogal olarak.cıkıyorum telefona bakıyorum abartısız 3 dk önce aramıs.eşim o sırada napıyor biliyor musun.bana sesleniyor naptın annem aramış açmamışsın diye.böyle şeyler iyiyken aile arasında huzursuzluklra sebep oluyor..bunlrı yapmasa belkide herşey daha farklı olacak.bu aradaki dengeyi saglmakte erkeklere düşüyor.Ne onlardan bize laf gitmeli nede bizden onlra.yoksa ortalık hep bundan karışıyorNe var bunda? Herkes istiyor ki adamlar evlenince ailesiyle iliskini pat diye kessin. Onlarin aile dinamikleri boyledir, adam bekarken de boyledir herkesin aile bagi sizinki gibi olmayabilir. Napsin evlendi diye annesiyle konusmayi mi kessin? Suraya gittik buraya gittik bunlar gunluk konusma rutini yani noluyo bunlari soyleyince zarari ne?