Buraya böyle bir konuyu yazabileceğime hayatta inanmazdım ama, oldu .
Olmaz demeyin olan çok.
18 yaşında erkek kardeşim var , çok saygılı sevgili , nerede nasıl davranacağını bilen , merhametli sabırlı çok iyi bir çocuk .
Yalnız son zamanlarda çok kötü şeyler olmaya başladı.
Müstakil bir evde kalıyoruz , kapı harici 3 tane giriş var.
İçeride televizyonlar laptoplar tabletler herşey göz önünde .
Bunları neden anlatıyorum , şu yüzden , eve hırsız girmiş olsa eliyle koymuş gibi başka her şeyi çalabilir. Ama köpeğimiz var zaten, eve yabancı birisi giremez , havlar.
Son 1-2 aydır benim yeni aldığım laptopum , şarj aleti , faresi her şeyi kayıp . Evde aramadığım bir yer kalmadı . İnanın her yere baktım yok.
Aradan zaman geçti , bu sefer tabletim kayboldu . Ara tara yok . Tek başına kaybolsa neyse takım olarak yok yine şarj aleti kılıfı falan.
Uzun olacak sanırım ama.
Herneyse . Kardeşime soruyorum ben almadım diyor . Ama kız arkadaşları laf arasında Abla X bana yüzük aldı, yok bana şurdan mont aldı ayakkabı aldı diyorlar bende çaktırmadan dinliyorum ama ucuz şeyler değil.
En son annemin hesabından bir miktar para çekilmiş , haber verilmemiş . En son ben çektim evet dedi sustu.
Bugün de yine annemin altın doğum günü hediyesi künyesi kayıp. Kutusu da yok kendiside.
Sorduk yine beyefendiye , ben kutusunu aldım kendisini almadım dedi.
Arkadaşlarından birine mesaj attık ben onu kız arkadaşının kolunda gördüm dedi.
Sonra tekrar döndük sorduk evet ben ona verdim ama ayrılınca aldım dedi.
İnsanın kardeşinden şüphe etmesi kadar kötü bir şey yok ama gerçek bu.
Maddi durumumuz da iyidir gerçekten , babam çok anlayışlıdır , annem de öyle .
Harika ebeveynler .
Ama neden bu yola başvuruyor anlamıyorum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Evde takılarımı paralarımı oradan oraya saklar oldum.
Sizce ne yapmalıyım ne demeliyim neden böyle oldu ki bu çocuk of of.
Kusura bakmayın uzun olduysa , hakkınızı helal edin.