- 28 Haziran 2019
- 49
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
-
Evet malesefKapıyı açmayın mesela . Böyle deyince de değişik oldu ama. Bazı insanlara laf anlatilmiyor.
Dediginiz gibi laf carpicam başka çaresi yok gibiHasta insanların evinde her gğn her gün durmayın size de geçer hastalık deyin. Anlamazsa da hadi ablacım başka kapıya deyin. Tanıdığınız olsa neyse de tanımadığınız insanlara karşı çok nazik olmayın ya. Arsıza arsız olmak gerek.
Önce kadin yazmıştım valla ayip olur okurlara diye bayan yazdım :) teşekkür ederim yorumunuz için:)Bugün ne çok söylenmesi gerekeni söyleyemeyen insan konu açtı.
Bayan değil kadın diyecektim ama sizinki bayanmış gerçekten
Kırmak sorun olmayacaksa “abla sen de mokunu çıkarttın ha, her gün gidilmez bir yere, ayıptır” diyeceksiniz. Kırmak sorunsa “kusura bakma doktor enfeksiyon riskinden dolayı misafir kabul etmemizi yasakladı, alamayacağız eve” diyeceksiniz. Bu kadar basit.
Çarptığın laf duvara çarpıyomuş hissi veriyosa tutun kolundan atın dışarı. En sevmediğim insan tipidir. Hem arsız hem yüzsüzDediginiz gibi laf carpicam başka çaresi yok gibi
Kapıyı açmamak en güzeli çalar çalar gider zorla içeri girecek hali yok ya az önce benzer bir mevzuyu biz de annemle konuşuyorduk sakın açma kapıyı dedim yüz verme gördüğün yerde görmezlikten gel dedim benim böyle xir huyum vardır mesela özellikle evde yalnız kaldığım zamanlarda asla hiç kimseye açmamHerkese merhaba yeni üye oldum sırf bu sorunum için. Tabi rabbim başka dert vermesinhemen özet geceyim evliyim 24 yaşındayım bir kızım var ailemden 3 4 saatlik uzaklıkta oturuyorum. Gelelim asıl konuma. Bundan 2 ay önce babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik (( yıkıldım çok üzüldüm bir evlat olarak. Ve babam kemoterapi görüyor iğneler vuruluyor. Birde evimizden bir türlü gitmek bilmeyen bir bayan var. Annem 45 babam 55 yaşında bu arada. Bayan her allahın günü geliyor. 45 yaşların da vardır. Her gün ama hergun. Babam zaten hasta dinlenmesi gerekiyor sese asla tahammülü yok. Bayan acayip bağırarak konuşuyor sabah 9 10 gibi geliyor gecelere kadar. Bu bauan babamın teyzesinin kızıymış daha önce tanımıyorduk ismini duydum ve uzaklarda oturuyordu. annem kızım yüz ifademden anlaması gerekiyor diyor annemin yüzü çok yumuşak ama kadın anlayissiz. Babam zaten zavallım ne desin. ( bayanin eşi ölmüş eskiden. Yarın babamı ziyarete gideceğim adım gibi eminim o bayan da orda olacak. Birde kız kardeşim var bekar 17 yaşında. Napayım ne diyeyim. Güzel bir dille söyleyeyim ama ne diyeceği mi bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin. Annem de hasta dikiş yapıp satıyor o kadın geldiği için yapamıyor ne tavsiye verirsiniz bana çok teşekkür ederim. Iyi akşamlar
Kadın demek çok ayıp iyi yapmışsınız.Önce kadin yazmıştım valla ayip olur okurlara diye bayan yazdım :) teşekkür ederim yorumunuz için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?