Evimizden bir türlü gitmek bilmeyen bayan var. nolur yardim edin?

Açık net olun rahatsiz oluyoruz deyin gitsin işi gücü yok mudur senelerdir olmayan teyze kızı varsin hiç olmasin.Ben olsam kovardım adam can derdinde.

Size katılıyorum. Hayatımda gördüğüm en saçma duyar şu bağyannn lafına takılmak. Ben de kadın kelime anlamını sevmiyorum. Gir bak temizlik bayan, ana filan diyor. Kadını sınırlandırmış, evin içine sokmuş. Erkeğe bak bir de mert, sözüne güvenilir filan diye övmüş. Sen hayırdır kardeş diyesim geliyor. Kirli yazıyorsun adet olmuş kadın diyor. Bunlar daha möhhim bence.

Yemin ederim ağzına sağlık yaa şu kadın bayan konusundaki duyar kasmayı hiçbir zaman anlamadım gereksiz ve saçma gelmiştir hep

Kemoterapi aldigi icin zaten disardan misafirlerin gelmemesi gerekiyor cok kisa bir goruş suresi olur onun disinda kimse disardan gelmemeli zaten. Disaridan gelince eller guzelce yikanir. Birde daha evel olmayan biri sonradan tanidiginiz biri ve sık geldigine gore bir amaci var ya cani sıkılıyor ya niyeti iyi degil ama misafirliginde adabi vardir. Doktora durumu soyleyin biz misafirlere diyemiyoruz bir kagida disardan misafir ve refakatci izni olmadigini yazip kaşesini bassin misafire gosterin. Babamizn durumu kritikmis dr un kesin emri var deyin. Yumusak basli olmayin bi zamanda yumusak basli olanin kafasini ezerler madur ederler.

Valla anlattığınız hanimefendinin bir değiştiği 2 yıl önce başımıza geldi annemin kuzeni durmadan bize gelirdi hemde Cat kapı yani ev toplu olmayabilir sonuçta hiç dinlemez aldirmazdi baslardi temizliğe çok rahatsız olurduk bu durumdan, hazırlanmış tam kapıdan çıkacakken kaç kez Cat kapı gelip planlarimizi bozduğunu sayamadim bile.. sabah gelirdi akşama kadar gitmezdi bazen akşam gelirdi geceye kadar otururdu çok rahatsız edici anlıyorum ben sizi, valla biz kurtulmak için telefonları açmadık annem telefonum bozuk diyordu hep 1-2 kere de Cat kapı geldi evde yokmuş numarası yaptık o şekilde kurtulduk bu gereksiz samimiyetten bazen yine arıyor ama çok nadir böyle de olması gerekiyordu şahsen

çok haklısınız
İşte kullanımı eleştirilmesi gereken iki muhteşem örnek vermişsiniz. Ama bunlar konusulmuyor, tv de yer almıyor çünkü medya ne istiyorsa onu konuşuyoruz aslında.
Bu asıl konuları gözden kacirmamizi sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…