Evimizden bir türlü gitmek bilmeyen bayan var. nolur yardim edin?

Adam hasta, hasta evinde bu kadar oturulur mu be deyip terslesene bacim? Anan degil baban degil neden bu kadar ince dusunuyorsun postala gitsin

Arkadaşım bak benim babam akciğer kanserinden vefat etti, babanızın hem enfeksiyon riskine karşı hem de açık yazıyorum kusura bakma kalan ömrünü böyle densiz insanı çekerek yaşatmayın. Allah şifa versin. Biz babamı teşhisten 5 ay sonra kaybettik. Lütfen kırılır diye düşünmeyin, gitmiyorsa kovun.

T torarikar şu mesajın neyini beğenmedin allasen? Kavga etmek için sormuyorum, valla çok merak ettim.

gölden zembille inmiş gibi anlatmışsınız. bu kadının evi nerede ki her gün size geliyor? ev sizin eviniz her geleni eve alsaydık ohoo.. almayın eve kanser hastalarının bağışıklığı zaten düşük oluyor bir de bağırarak konuşuyor diyorsunuz kimse onu çekmek zorunda değil.

T torarikar şu mesajın neyini beğenmedin allasen? Kavga etmek için sormuyorum, valla çok merak ettim.
Aslında sizinle alakalı bir durum değil. Her konuda bayan değil kadın diyorlar sonra da konu sapıyor ya. Ondan bir önyargı oluştu. Kusura bakma kırdıysam geri alıyorum

Valla ister uzulsun ister kirilsin acik acik soyleyin.Kimsenin ne dusundugu onemli degil sizin rahatiniz onemli.
Gerekirse kolundan tut at disari

'Babamın yanına kimsenin girmemesi gerekirmis, doktor ziyaretleri yasakladı' bitti bu kadar. Hergun hergün gelmesine ne gerek var ki. Hadi hasta ziyareti anladik ama o bir kere olur, ay ne tuhaf insanlar var. Siz kesinlikle yüzünüzu kızartıp söyleyin misafir yasak, doktor devamli uyarıyor diye.

Güzel dili yok bu işin tersleyin babam hasta evde başka insan istemiyoruz iyileşince bol gel inşallah deyin defolsun gitsin bu tarz insanları hiç sevmem . Annenizde sessizliği abartmış insan annesini istemiyor bu kadar süre bu ne ya oldu olacak direk yatak atın kalsın sizde

geldiğinde hesaba almasın işiyle gücüyle uğraşsın bir iki anlar artık gelmez baktı yine geliyor bugun evde degilim isim var vs.desin

gidinde aılenızı o kadından kurtarın
sızın yerınız yurdunuz neresı enfeksıyon rıskınden dolayı mısafır yasak hergun gelıyorsunuz da kımse soylemedı mı ? demenız lazım kadına
geldıgınde annenız musaıt degılız dese ıcerı almasa yıne hallolur aslında

Diyin ki ablacım son kontrolünde babamın bağışıklık sistemi çok düşük çıktı ve doktor enfeksiyon riskine karşı misafir vs. Kabul etmemizi yasakladı bundan sonra biz bile babamın ihtiyaçları için yanında olmak zorundayız ama maske takarak çok yaklaşmadan ilgileneceğiz sen yabancımız değilsin geldin gördün halimizi başkası olsa söylemem ama senin anlayışla karşılayacağını kırılmayacağını bildiğim için rahatlıkla söylüyorum

kırılmadan anlayacak olsa anlardı zaten.

bu kinularda kibar olmaya gerek yok.

şöyle düşünün babanızın sağlığı mi onemli bu kadın mı.

ziyaretinizi yapmışsınız teşekkürler. babamın kendine dikkat etmesi gerekiyor. hastalık falan bilasmamasi için ziyaretlerin kısa olması hatta mumkunse hiç okmamasi gerekiyor. doktor beni uyarmıştı bu konuda diyin. ama kesin ve net diyin. ezile büzülme demeyin. net tavrinizdan gelecek yüz bulamasın daha. anlayissizlik başka birşey değil.

ne münasebet dışardan biri neden oluyormuş. annesi ve babası orda yaşayan ve etkilenen kişiler. evlendi diye haneden çıkmış mi oluyor hemen. anne babasını ilgilendiren herşey kişiyi de ilgilendirir karışma hakkı doğurur.

Annemin karsi komsusu vardi.kadin korku filmlerdeki gibi acayipti..tasindi da kurtulduk.
Bu rahatlik nerden geliyor .
.evinde birsey mi batiyor kadina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…