Evimize buyrun kızlar

Çok şııık ve sadeeee ,çok güzeeel .güle güle oturuuun..

ayy kısceemm resımlerı yenı goruyom ..
annenın ellerinden operımm a.s. tum odalar harika olmuss :lepi:
ceyıslerınıde cekeydin nan bakaydık azıcık ;-)
bu arada mutfak resımlerıne bakarken aklıma, babacının istedigi irmik helvası geldi aklıma :))
bende istiooomm banada yap,yemeeeee gelcemmm ;-)

hersey cok guzel ama ben ozellikle balkonu begendim cooooook guzel cok rahat :) bende simdi ailemle oturdugum evimizin resimlerini eklicem,insallah ikimiz de bir gun kendi evimizin resimlerini ekleriz....

Çok şııık ve sadeeee ,çok güzeeel .güle güle oturuuun..

teşekkür ederim kuzucum çok sağolasınn Şeniz

anamm sen yeterki gel ben sana değil irmik helvası ne istersen yaparım canım benimmm
annemin elceğizinden öptüm senin yerine kuzumm
çeyiz meselesine gelince seneye çeyiz asmaya gelirsin yardıma ne görmek istiorsan görürsün kuzumm benimm Şeniz

hersey cok guzel ama ben ozellikle balkonu begendim cooooook guzel cok rahat :) bende simdi ailemle oturdugum evimizin resimlerini eklicem,insallah ikimiz de bir gun kendi evimizin resimlerini ekleriz....

işalllahhh kuzucum yaa işallahhh kendi evlerimizi de ekleyelim :Saruboceq: ekle sende canım benimm bakalım yorumlarımızı yapalım Şeniz

canım muhteşemm bayıldım walla hiç kullanılmamış yeni gelin evi gibi hihoyyyt
iyi günlerde oturunn canımm

oyy kuzummmŞeniz bu lafın yettıde arttı bıle gelmıs kadar oldum vallaha :1hug: :1hug:
kendı evımıze yerlesınce fotoları çekıp koyarıss buraya sevıncımızi paylaşırız :)) delikafadulden :teytey:

canım muhteşemm bayıldım walla hiç kullanılmamış yeni gelin evi gibi hihoyyyt
iyi günlerde oturunn canımm

sağol tatlım benimm diyorum annemde yeni gelin sayılır şunun şurasında 30 senelik evlilerr

oyy guzumm bidenem az kaldı o günlerede yaa :1hug: koyucas resimlerimizi çeyizlerimizi :teytey:

Mutfak başta olmak üzere nerdeyse tüm odalara bayıldım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Darısı seninle nişanlının başına canım...

çok hoş ferah huzur verici bi ev
ee bide bursadaaa:asigim:

tabiki hemşooo bursamız güseldirrr :dance: teşekkür ederim yorumun için cnm Şeniz

eviniz cok ferah ust uste degil ne guzel..bu arada sizde cok guzelsiniz..

annecimde bende az eşya severiz canım ondan öle üst üste değil beğendiğine sevindim a.s.

Mutfak başta olmak üzere nerdeyse tüm odalara bayıldım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Darısı seninle nişanlının başına canım...

aminnn kuzumm :Saruboceq: daha iyileri sizlerin olsun işallahh a.s.

çoook beğendim, tertemiz herşey yerli yerinde.
özellikle balkonda çay sefası da başkadır eminim.
mutluluğunuz hiç bozulmasın evinzde..
inşallh kendi evinzin fotolarınıda görürüz.

ayyy eve bayıldım ne kadar ferah salon kapısı benim evimin salon kapısının tıpkısı(1 ay sonra oturacağım evimin )mutfak lavabosunun önündeki pencereye bittim bende hep bulaşık yıkarken falan pencereden dışarıya bakabileceğim bir mutfağın hayalini kurmuştum nasip değilmiş mutfak dolabı izlicem napalım ona da şükürkaydirigubbakcemile3 balkona da bayıldım, banyoda çok modern ayyy evin heryeri süper neresini sayayım güle güle sağlıkla oturun Allah sanada mis gibi evler nasip etsin canım :Saruboceq: maşallahıda eksik etmiyim

çoook beğendim, tertemiz herşey yerli yerinde.
özellikle balkonda çay sefası da başkadır eminim.
mutluluğunuz hiç bozulmasın evinzde..
inşallh kendi evinzin fotolarınıda görürüz.

inşallah cnm allah sizlere daha iyilelerini nasip etsin işallah cnm benim Şeniz

ayy ne güsel 1 ay sonra kendi evindesin darısı başıma :Saruboceq: işallah cnm benim allah seninde gönlüne göre versin işallah bulaşık yıkarken mutfak penceresinden dışarı bakacağın bi evin olur kuzucum benimm Şeniz

güle güle oturun herşey çok güzel ama balkon harika tam istediğim gibi

teşekkür ederim cnm benimm Şeniz

canım eviniz çok güzel anneciğin zevkliymiş manzaraya bayıldım canım nişanlıymşsın daha güzelleri senin olsun

İlk gördüğümde yeni gelin evi zannettim gerçektende çok güzel inşallah senin evinin fotolarını da görürüz

Tek kelimeyle süper....
Huzurla otumak nasip etsin ailene tabbim..
Hele o balkon manzarasında insanın ömrü uzar o kadar diycem...

eviniz çok ferah ve huzur verici
rabbim kendi evinde oturmayı nasip etsin en yakın zamanda hayırlısıyla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…