Çok şııık ve sadeeee ,çok güzeeel .güle güle oturuuun..
ayy kısceemm resımlerı yenı goruyom ..
annenın ellerinden operımm a.s. tum odalar harika olmuss :lepi:
ceyıslerınıde cekeydin nan bakaydık azıcık ;-)
bu arada mutfak resımlerıne bakarken aklıma, babacının istedigi irmik helvası geldi aklıma :))
bende istiooomm banada yap,yemeeeee gelcemmm ;-)
hersey cok guzel ama ben ozellikle balkonu begendim cooooook guzel cok rahat :) bende simdi ailemle oturdugum evimizin resimlerini eklicem,insallah ikimiz de bir gun kendi evimizin resimlerini ekleriz....
anamm sen yeterki gel ben sana değil irmik helvası ne istersen yaparım canım benimmm
annemin elceğizinden öptüm senin yerine kuzumm
çeyiz meselesine gelince seneye çeyiz asmaya gelirsin yardıma ne görmek istiorsan görürsün kuzumm benimm Şeniz
canım muhteşemm bayıldım walla hiç kullanılmamış yeni gelin evi gibi hihoyyyt
iyi günlerde oturunn canımm
oyy kuzummmŞeniz bu lafın yettıde arttı bıle gelmıs kadar oldum vallaha :1hug: :1hug:
kendı evımıze yerlesınce fotoları çekıp koyarıss buraya sevıncımızi paylaşırız :)) delikafadulden :teytey:
çok hoş ferah huzur verici bi ev
ee bide bursadaaa:asigim:
eviniz cok ferah ust uste degil ne guzel..bu arada sizde cok guzelsiniz..
Mutfak başta olmak üzere nerdeyse tüm odalara bayıldım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Darısı seninle nişanlının başına canım...
çoook beğendim, tertemiz herşey yerli yerinde.
özellikle balkonda çay sefası da başkadır eminim.
mutluluğunuz hiç bozulmasın evinzde..
inşallh kendi evinzin fotolarınıda görürüz.
ayyy eve bayıldım ne kadar ferah salon kapısı benim evimin salon kapısının tıpkısı(1 ay sonra oturacağım evimin )mutfak lavabosunun önündeki pencereye bittim bende hep bulaşık yıkarken falan pencereden dışarıya bakabileceğim bir mutfağın hayalini kurmuştum nasip değilmiş mutfak dolabı izlicem napalım ona da şükürkaydirigubbakcemile3 balkona da bayıldım, banyoda çok modern ayyy evin heryeri süper neresini sayayım güle güle sağlıkla oturun Allah sanada mis gibi evler nasip etsin canım :Saruboceq: maşallahıda eksik etmiyim
güle güle oturun herşey çok güzel ama balkon harika tam istediğim gibi
canım eviniz çok güzel anneciğin zevkliymiş manzaraya bayıldım canım nişanlıymşsın daha güzelleri senin olsun
İlk gördüğümde yeni gelin evi zannettim gerçektende çok güzel inşallah senin evinin fotolarını da görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?