merhaba hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..biz 2 senelik evliyiz eşimle ailesi yüzünden çok zor dönemler geçirdik maddi manevi çok yıprandık ama herşeye rağmen 8 ay önce Allahıma şükürler olsun evimizi aldık ama her kredi ödeme zamanı geldiğinde gene tomarla para gömüyoruz vs diyor sonuçta kendi evimiz olucak kira ödediğini düşün diyorum bi şekilde rahatlatıyorum asıl mesele şurdaki bizim ticari taksimiz var eşimde onda çalışıyor şimdilerde tutturdu evi satalım 2. bi taksi alıcakmış hemde arkadaşıyla ortak zaten ortak işleri sevmem hayır diyorum ne güzel evimizi aldık döşedik zevkimize göre vs sattırmam ben evimi kazancımız yetiyor şükür fazlasında gözüm yok diyorum daha ii oluakmış daha iyi ev alırmışız bilmem ne konuşuyorum ikna ediyorum bir kaç gün sonra gene aynı şeyleri söylüyor kim tarafından dolduruşa geliyorsa artık bilemicem en sonunda anca boşanırız bu evi öyle sattırırım yeter artık söleyip durma dedim tabi o lafta ağrına gitmiş şimdi akıl verin bana hanımlar ne yapmam lazım
merhaba hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..biz 2 senelik evliyiz eşimle ailesi yüzünden çok zor dönemler geçirdik maddi manevi çok yıprandık ama herşeye rağmen 8 ay önce Allahıma şükürler olsun evimizi aldık ama her kredi ödeme zamanı geldiğinde gene tomarla para gömüyoruz vs diyor sonuçta kendi evimiz olucak kira ödediğini düşün diyorum bi şekilde rahatlatıyorum asıl mesele şurdaki bizim ticari taksimiz var eşimde onda çalışıyor şimdilerde tutturdu evi satalım 2. bi taksi alıcakmış hemde arkadaşıyla ortak zaten ortak işleri sevmem hayır diyorum ne güzel evimizi aldık döşedik zevkimize göre vs sattırmam ben evimi kazancımız yetiyor şükür fazlasında gözüm yok diyorum daha ii oluakmış daha iyi ev alırmışız bilmem ne konuşuyorum ikna ediyorum bir kaç gün sonra gene aynı şeyleri söylüyor kim tarafından dolduruşa geliyorsa artık bilemicem en sonunda anca boşanırız bu evi öyle sattırırım yeter artık söleyip durma dedim tabi o lafta ağrına gitmiş şimdi akıl verin bana hanımlar ne yapmam lazım
ev satmak mantıklı değil.ödeyebiliyorsanız üstünede yaşamınızı sürdürebiliyorsanız bence asla satmayın.bizde kredi ödüyoruz ev için çok daraldığımız günlerde oluyor ama sonuçta kendi evimiz bizim olacak deyip kendimizi avutuyoruz.
ortaklı işleri bende sevmem zaten.taksi fiyatlarını bilmiyorum ama bir ev parası değildir herhalde. bence çok haklısın satılmasını istememekte.
insanlar neden aza tamah etmezler ki anlamıyorum. bence sen kesinlikle evi sattırma, ne gerekiyorsa yap. sonuçta eşini dolduruşa getirenlerde bundan bi sonuç alamayınca vazgeçeceklerdir.
eşin daha iyisini alacağım derken, elindekileri de hepten kaybeder, Allah korusun.
Bildiğim kadarıyla ticari taksi güzel para getiren bir iş, fakat keşke evi almadan önce akıl etseymiş. Şu an alışmış ve düzeninizi kurmuşsunuz. Ev almadan önce deseydi size burdan ticari taksi almanızı önerirdim fakat tabiki ortak konusu da olmasaydı. kardeş bile ortak iş yapınca aileler birbirine giriyor. Ortakla çok riskli
Sonuna kadar haklısınız fakat talihsiz bir cümle alakasız bir kıyasla kendinizi haklı iken haksız duruma düşürmüşsünüz..
Keşke tapu eşiniz ve sizin adınıza olsaydı , böylelikle imza atmadığınız sürece satamazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?