evimizi satalım diyor!

inş bu teşekkürü alırım eşimden allah göstermesin evet olmuyor değil oluyor 4 ay önce taksi kaza yaptı perte çıktı araç o sürede çektiklerimizi anlatamam nasıl yapıcz ayı nasıl çıkartıcaz dıe çunku ben asgeri ücretle çalışıyorum benim kazandığımla yürümezdi yani..artık kafasına vura vura silicem bu fikri aklından :)))

atalarımız ne demiş arkadaşınla ye iç ortak işyapma demiş
aman taviz verme giden mal yyerine çok zor konuluyor çunkü

Evi krediyle aldıysanız,zaten satıp kredinin tamamını kapattığınızda birde ceza ödemek zorunda kalırsınız.Yani eşiniz'''Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olabilir'''

pardon nie ceza ödeniyor acaba bu konuda fikrim olmadığından soruyorum kusura bakmayın

Evi krediyle aldıysanız,zaten satıp kredinin tamamını kapattığınızda birde ceza ödemek zorunda kalırsınız.Yani eşiniz'''Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olabilir'''

canım inşaallah sattırmamayı başarırsın ki sen istemeden yapamaz.ortak olmak isteyen arkadaşın evi varmı durumu nasıl?

canim ortak ise girmeyin derim benim esimde diyo abimle bir olup ev yapalim diye bende kesinlikle olmaz diyorum abisiyle bile insan ortak is yapsa sonunda sorunlar cikabiliyo yapiyosan kendin yap yapmiyosan arsan orda kalsin diyorum

restini çektin madem bravo..
geri adım atma...
ortak işe bende çok karşıyım...

delirmiş olmalı ev fiyatları almış başını gidiyor üstelikde ortak bir iş için

valla tam babamın kafasından ama biz babama laf geçiremedk aman diyeyim yumuşama babam 45 inden sonra akıllandı ev sonrada alınır ilk önde iş kuralım dedi 2 ev parası işe harcadı (servis işi için ozamanlar evler çok ucuzdu) babasına güvendide yaptı... tek kuruş koklamadığımız gibi üstüne tüm vergilerini biz ödedik ve dedem yatalak oldu arabayı sattık para kardeşlere bölüşüldü babam yine ses etmedi o arabadan ümidi kesince (DAHA SATILMADAN ÖNCE) ev fiyatları artınca ev alırdık verdiğin parayla falan diye söylendi çok geçmeden gene araba aldı 10000 zararla sattı 2 sene sonra ve tek kuruş getiri olmadı yeminle amcam biraz işlerimi hallediyim vericem dedi vermedi 2 sene sonra yatalak olunca kullanamadı bir süre öyle sattık ve sonuç ozamanlar apartman dikerdik (sene 2000-2002 ve şimdi değeri 100 000 küsüre satılan bir ev ozaman 12 000 e satılıyordu ve biz ilk arabayı 28 bine almıştık ) hoş şimdi ev aldıysakda yine amcam yüzünden yarımağızla annem kredi bize vermiyorlar çeker misin dedi babam kıyameti kopardı isteme birdaha diye (ki tüm faizleriyle banka ödemesi biz yapacaktık yani düşün buna rağmen) ve amcam ben ev alıcaksınız diye kredi çektim diye aradı 1 ay sonra babam almam dediği evi apar topar 15 000 kazıkla aldı

için şişmiş yha dertlenmişi haberim yok

neyse eşinin baştan önlemini al sözünü geçirmeye bak erkek milleti ark.ı ailesi konuşunca aman Allah ayrı bir önemle dikkate alııp dediklerini yapıyorlar

canım inşaallah sattırmamayı başarırsın ki sen istemeden yapamaz.ortak olmak isteyen arkadaşın evi varmı durumu nasıl?

inş canım evi var kalabalık bi nüfüsa bakıyor bi ticari taksisi kendi adına bir tanede başka arkadaşıyla ortak var onun durumu gayet iyi kendi alsın dediğimde benimde faydalanmamı üç beş daha kazanmamı istiyor diyor ama kimse kimseye bu devirde durduk yerede kolay kolay iyilik yapıp düşünmüyor ama benim safım kanıo işte

canım seni çok iyi anlıyorum babam aynı eşin gibiydi arkadaına çok inanır güvenirdi.sonuç 2 dükkan gitti 2 ev parası.kefil olduğundan dolayı bir sürü borç kaldı hergün eve gelen icra memurları ile cebelleşende annem yani boş ver kazancınız yetiyorsa eşine engel olki sonra birden batmayasınız.şimdi ne ev araba hiç birşey yok annemde kiralarda.....

ayhh canım benim sizde baya bi sıkıntı çekmişsiniz allahım sonunda ev nasip etmiş ne güzel..aynen öle sanki ben onun kötülüğüne konuşuyorum beraber üzülüyoruz seviniyoruz sıkıntı çekiyoruz

allah anneninde babanında yardımcısı olsun canım kendine ait olmayan bişeyi ödemekte insanın çok zoruna gidiyor

allah anneninde babanında yardımcısı olsun canım kendine ait olmayan bişeyi ödemekte insanın çok zoruna gidiyor

biz söz geçiremedik sen geçir allahtan senden gizli hiç bişey yapamaz allah yardım etsin.çocuğun var mı bilmiyorum ama en hassas olduğu konu ne ise konuyu ona bağla,mesela bize bişey olursa en azından ona kalacak evimiz olsun falan de bul bişeyler işte...

canım ne güzel ev almışsın sakın sattırma ortaklı işede girdirme. yuvayı dişi kuş yaparmış ne doğru laf erkeklere kalsa ooo sen vazgeçme doğru yoldasın.

inş canım çok kararlıyım bu konuda..malesef yok canım teşekkür ederim tavsiyelerini uygulayacağım

kesinlikle ortak işe girmeyin canım.yeni kanuna göre senden habersiz evide satamaz.eminim o ortak iş yapacağı kişi eşini dolduruyor

hayır canım ne olursun satmayın.bizde sattık ve artık ev bizim için sadece bir hayal bu yüzden nekadar çok göz yaşı döktüm.seninde aynı şekilde üzülmeni istemem.herşey gönlüne göre olsun

Bence satmasına ızın verme arkadasım.Evın kredısını odemek zorsa sen de ıse gır gerekıyorsa ama.Kurulu duzenı dagıtmak erkekler ıcın daha kolay.Sen al evını dose,hoop esın satmaya karar versın. Sakın buna ızın verme.Kıra verecegıne ev sahıbı oluyorsun ne guzel.Senden habersız satmasını onleyecek yasal bır yukumluluk varsa onu da arastır canım.Benım bıldıgım evlıyken alınan konut habersız satılamıyor

Bence satmasına ızın verme arkadasım.Evın kredısını odemek zorsa sen de ıse gır gerekıyorsa ama.Kurulu duzenı dagıtmak erkekler ıcın daha kolay.Sen al evını dose,hoop esın satmaya karar versın. Sakın buna ızın verme.Kıra verecegıne ev sahıbı oluyorsun ne guzel.Senden habersız satmasını onleyecek yasal bır yukumluluk varsa onu da arastır canım.Benım bıldıgım evlıyken alınan konut habersız satılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…