evimizi satalım diyor!

Boşanma ile tehdit etmenizi kastettim..

Yok öyle birşey.. Kim söylemişse yalan söylemiş.. Bizim evimizde kredili ve o dönemler nişanlı olmamıza rağmen ortaklı bir tapu olmasını kendisi teklif etti, benim hiç aklıma gelmemişti .. Yani krediyle de olsa birden fazla mal sahibi gösterilebiliyor.. Sadece banka sizin adınıza da bir hesap açıyor o kadar..

bu erkekleri anlamak çok güç.... Bizim kide zar zor bi işe girdi dedim ohhh çok şükür düzenimiz olcak die artık çok yalnız kalmicam çünkü daha evvelden takside çalışıyordu ne gecesi nede günü belli değildi... Anam adam işe girdi artık tamam dedim haftasonları tatil 2 gün şimdi haftasonşlarıda taksiye çıkıyor geceyarısı eve geliyor (((işte böle bu erkekler ewlendimi bitiyor onlar için ilişki canları nasıl isterse öle yaşıyorlar.......

direnmen ve o evi sattırmaman gerekiyor kanma kocana
bir ev kolay alınmıyor

en son bana o yolu bıraktı çünkü bi zorunluluk borç vs durumunda deil keyfi satıcaksam sattırmam evimi o ısrarlarına karşı o cümleyi sarfettim ve halada arkasındayım lafımın ev için yanında deilim tabi iyi gün kötü günde demişiz ama böle bi durumda yemem yani lafımı..valla bunu banka görevlisi söyledi belkide o zamandn bu zamana kanun mu değişti artık bilemicem mesele kimin üstüne oldugu deil zatn izinsiz satamazda

aynen canım satılamıyor izinsiz bende çalışıyorum arkadaşım iyi kötü kazanıyorum bişeyler..aynen ev değil mi daha iyisini güzelini alırız dio ama olsun zar zor kurduğum evimi nie dağıtayım ve ucunda belirsiz bişey varsa

ya ticari taksiler iyi iş yapıyor inanki .şimdi bir ev tutsan kaç para .tamam taksiden kaç para kazanacak onu hesap et.belki sizin için iyi olur.paran olduktan sonra bütün evler senin.ama biz kadınlar duygusal bakıyoruz erkekler mantıksal.ama bir ev yada araba yüzünden yuvanıda yıkma bence

yok cnm alınan ev satılırmımış sakın ha birde ortak işe girme sakın. bizde evlendiğimizin 2. senesinde aldık evimizi 4 senedir oturuyoruz zaman geçiyor anlamıyor bile insan. evet bizde sıkılıyoruz birimizin maaşı krediye yatıyor ama bitiyor şükür 2 senemiz kaldı diyoruz hep. insanın kendi evi gibi yok sakın sattırma sakın. bulmuştur sivri zekalı 2 kişi aklına girmişlerdir sakın ha geri adım atmamalısın.

izinsiz satamaz canım.şu durumda ev kimin üstüne olduğu önemli değil ortak mal.krediyi kim çekerse de tapu onun üstüne oluyor doğru.biz de yeni ev aldık aynen dediğin gibi durumlar.
ortaklı işten hayır gören olmuş mu bilmem ama benim çevremde gördüğüm sonuç iflas.evin var,krediyi ödüyorsun,güzelce geçiniyorsun.e daha ne zaten bu gereksiz hırs değil mi insanları yanlışlara,bataklara sürükleyen.sen eşini vazgeçirt,hatta lafını dinlediği bi aile büyüğü varsa o da nasihat etsin eşine.

Ne kadar mantiksiz bir teklif.

Ortagi bayagi zor durumda galiba. Bu kadar doldurduguna gore.

Direnmeye devam edin. Hatta hic yuz vermeyin.

ortak işten kim hayır görmüşki...boşverin söylesin dursun..ayrıca zaten taksi var ve çalışıyor evi satıp düzeni bozmanın ne alemi var...ayrıca bir sürüde masraf olacak hiç gerek olmadığını söyleyin sanırım ortağı aklını çeliyor birde taksi ler benim bildiğim çok pahalı evi satsanız bile evin parası yetermi? çünkü ticari taksiler 800.00bin tl die biliyorum..

bencede sattırma işiniz aşınız varmış ne güzel evinizi de almışsınız aç gözlü olmaya ne gerek var.eşin surat da assa küsse de tavrın net olsun evin satılmasına izin verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…