merhaba hanımlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..biz 2 senelik evliyiz eşimle ailesi yüzünden çok zor dönemler geçirdik maddi manevi çok yıprandık ama herşeye rağmen 8 ay önce allahıma şükürler olsun evimizi aldık ama her kredi ödeme zamanı geldiğinde gene tomarla para gömüyoruz vs diyor sonuçta kendi evimiz olucak kira ödediğini düşün diyorum bi şekilde rahatlatıyorum asıl mesele şurdaki bizim ticari taksimiz var eşimde onda çalışıyor şimdilerde tutturdu evi satalım 2. Bi taksi alıcakmış hemde arkadaşıyla ortak zaten ortak işleri sevmem hayır diyorum ne güzel evimizi aldık döşedik zevkimize göre vs sattırmam ben evimi kazancımız yetiyor şükür fazlasında gözüm yok diyorum daha ii oluakmış daha iyi ev alırmışız bilmem ne konuşuyorum ikna ediyorum bir kaç gün sonra gene aynı şeyleri söylüyor kim tarafından dolduruşa geliyorsa artık bilemicem en sonunda anca boşanırız bu evi öyle sattırırım yeter artık söleyip durma dedim tabi o lafta ağrına gitmiş şimdi akıl verin bana hanımlar ne yapmam lazım