girişteki vestiyerim ,lavanta temalı kalpli kutular ,lavanta temalı çerçeve ,beyaz seramik vazo ve içindeki lavanta çiçekler english home
beyaz çerçeveler ikea ,penguenler zen harmony ,vazo altındaki örtü english home un amerikan servisi bu arada ,burada değerlendirdim ..
Eki Görüntüle 878382 Eki Görüntüle 878383 Eki Görüntüle 878384
zamanla diğer aksesuarlarımı da eklerim ..
evindeki bu köşeye bayılıyordum zaten şimdiki hali daha da güzel olmuşçok zevkli seçimler
canımmmmnerelerdesin sen ya kayboldun ,beğenmene sevindim canım ,bu köşeyi bende seviyorum ,arada değiştiriyorum işte ,yapıyorum bişeyler ,sen ne yaptın,bittimi evin eksikleri ??
eh işte kredi kartım çıksın senle görüşürüz yinegebelik de ilerliyor çok şükür biraz da o yüzden sonraya bıraktım evi...valla ne yaparsan yap süper şeyler çıkıyor ortaya
bunlar da benden deyıp foto yukleyememişimEki Görüntüle 892019 Eki Görüntüle 892020 Eki Görüntüle 892022 Eki Görüntüle 892023
bunlar da benden deyıp foto yukleyememişimEki Görüntüle 892019 Eki Görüntüle 892020 Eki Görüntüle 892022 Eki Görüntüle 892023
çok beğendim canım ,ferforje fenerleri seviyorum bende ,ayrıca wintage tarzı çerçevelerinde süpermiş ..
O fener ve turkuaz objelerin nereden alındıklarını ve fiyatlarını istiyorummmmmm..Tam benim aradığım parçalarrr.....
çok hoş kareler gerçekten, evinin tüm resmlerini bekliyoruzzzz :)
tabiiki yakında koyarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?