- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben veririm derdim eskiden. Karşımdaki insan normal bir insan ise yine veririm. Bazen gerçekten acil durumlar olabiliyor çünkü. Ancak ben veririm deyip verdiğim dönemlerde evde bir şey ararken kayınvalidemin "yatak odasında üçüncü çekmecede" demesi üzerine ufak bir şokun ardından vermemeye karar verdim. Vermiyorum. Çünkü kadın olay yeri inceleme ekibi gibi çok ince çalışmış ajsjsja.
Bizim de birbirimizde anahtarımız var iki taraf da saygılıysa problem olmazKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Kuzum aslında mantıklı vermek ama kaynanam bir kez girdiği için aynı durum görümcem de olur mu diye şüpheleniyorum o yüzden kararsızım açıkçası.Bizim de anahtarımız eşimin kardeşinde var. Evlendiğimden beri mutlaka birinde yedek anahtarımız olurdu. (Baştan hiç hoşlanmazdım bu durumdan.) Ama durup dururken evimize giren eden olmaz. Portmantoda ya lazım olursa diye durur. En basiti tatile gidince gelip bir çiçekleri sulamak veya derin dondurucuyu kontrol etmek gibi… Bizde de yedek anahtarlar var. Daha aklıma birilerinin evine girip çıkmak gelmedi. Durum böyleyse verilir.
Hiç kalmadık açıkçası.Bu zamana kadar kaç kere dışarda kaldınız ki? İkinizde de anahtar var
Biriniz kaybetse diğerinizde vardır.
Benim evin anahtarının yedeği de kv lerde , eşime dedim yeni evde vermem , eşim de dışarda kalırız diye vermiş, şu ana kadar ben yokken evime girdiler mi bilmiyorumKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Ben bu dünyada kimseye evimin anahtarını vermemKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.