Ben de korkuyorum aileme yatılı geldiğimde girilir mi diye sonuçta bazı özel eşyalarımda var tek korkum bu eşim vermiş zaten ben vermezdim ama ilk işim almak olacak.Offf en dertli olduğum konu. Habersiz gelip duştaysam ya da evde yoksam filan girdiği de oldu. Ben anneme kalmaya gittiğimde evde story attığı da oldu. Saç baş kavga edecek kadar düşük değilim ama tek çözüm bu gibi görünüyor. Vermeme şansınız varsa vermeyin anahtar valla.
Kesinlikle ne kendi kardeşime ne eşimin kardeşine vermemKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Ben de en son alınmaz ise kapıyı kapatacağım anahtarı içerde bırakıpBizimkide kvde var
Eşim çilingir çağırmaktan korkuyor
Kv ile konuşmuyorum şu aralar
Ondan herşey beklerim
Evime girer demiyorum ama bi gün bilerek anahtarımı evde bırakıcam
Çilingirler ekmek yemesin mi
Bende sizin kafanızdaydım. Şehirlerarası yolculuğa çıkıp ocakta çayı unuttuğumu zannettiğim gün fikrim değişti.Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Aslında güvenilen birinde anahtarın durması güzel birsey, insanın başına hersey gelebiliyorKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
görümcem sehir disinda oturuyor.Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Yanlis anlamayin kimseyi savundugum yok kadin bir sekilde dusunmus girmis iceri bazilari e ciksaydi kapida bekleseydi senin iceride olmadigini gorunce demiste bu da bana sacma geldi ha o aileye guvenmezsin ayri ben sahsen guvenirim 5 gorumceme de 6 eltime de hatta kv me de bir o kadar da severim aramizda tartisma olsada asla guvenimi sarsmadilarKendi annem arkamdan söylenemez çünkü ve girmez zaten 10 dakika telefona bakmadım diye söylenecek birisi olsa anahtar vermem ki kimseye vermedim de ben
evet güzel kilit soru o verir mi acabaEşinizin kardeşinin evinin yedek anahtarı sizde var mı ? Sonuçta anahtar kaybetme ihtimali sadece sizin evinize has bir risk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?