KV anahtarım var ama 6 yıldır bir kere bile girmedi. Benden habersiz girmez zaten. Sadece yedek onda dursun diye vermiştik. suiistimal edilmeyecekse tercihli olarak verilebilirKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Bi kez kaynanam ben dışarıdayken girmişti eve geldiğimde karşılaştım telefonu evde bırakıp yürüyüşe gitmiştim arayıp açmayınca direkt girmiş yani yanlış buldum şimdi görümcemde aynı sorun olur mu diye aklım karışıyor sadece tek derdim bu açıkçası :)Bizim yedek anahtarımız eşimin ailesinde var. Annem aynı şehirde olsaydı bi yedeğini de ona verirdim. Çünkü bazen gidip yemek bırakıyorlar, bazen bir şeylerimiz oluyor gidip evde duruyorlar falan. Hiç rahatsız olacağımız bir şey yaşamadık. Kapıda bizden önce olsalar anahtar arabada yine de girmez beklerler beni. Geçenlerde annemin başka sehirdeki evine su bastı üst komsumuzda anahtar vardı gidip evi temizlemişler suyu atmıslar bana sonradan haber verdiler mesela. Ama güvenilmezlik var mı? Evinize siz yokken girerler mi anahtarı muhafaza edemezler mi? Bunlara bakın. Bizim anahtarımız yıllardır bir komşuda durur, evlendiğimden beri de eşimin ailesinde var bir tane. Güveniyorsanız bence bir sakınca yok, işinize yaradığı zamanlar da çok. Biz tatile gittiğimizde uğrayıp çiçeklerimi de suluyorlar.
Benimki de görümcemdeydi. Bir gün gerçekten kendi anahtarımı kaybettim ve onlarda olduğu için eve girebildim. Yararını görmüş oldum. Aranız iyiyse ve iletişiminiz kalsın, aksi halde eşine bunu sorun etmeden çözebilirsin.Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Hayır yok.Eşinizin kardeşinin evinin yedek anahtarı sizde var mı ? Sonuçta anahtar kaybetme ihtimali sadece sizin evinize has bir risk değil
Bizim evin anahtarı da aynı şekilde eşimin kardeşinde de var. Bence çok mantıklı. Ki daha önce başımıza geldi. Kapıda kaldık. Gidip alıp açtık. Bence bir sakıncası yok.Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Bi kez kaynanam ben dışarıdayken girmişti eve geldiğimde karşılaştım telefonu evde bırakıp yürüyüşe gitmiştim arayıp açmayınca direkt girmiş yani yanlış buldum şimdi görümcemde aynı sorun olur mu diye aklım karışıyor sadece tek derdim bu açıkçası :)
Yok kuzum, benim de görümce de anahtar eşim bi iş için vermişti şimdi kalsın diyor aslında doğru olabilir ama bi yanımda işte dert ediyor :)Güvendiğim biriyse veririm. Anahtar kayınbiraderinizdeymiş. Görümce belki görmemiştir bile.
Bir kaç kere kapıda kalmış bir insan olarak gayet can sıkıcı bir durum. Benim evin yedek anahtarı kimsede yok. Ailemle aynı şehirde oturmuyoruz ama annemin anahtarı 3 çocuğunda da var. Annem evde olmasa da isteyen gidip kalabiliyor. Annem başka şehirdeyken kardeşim doğalgazı açıp kapatıyor. Neymiş Ankara’nın soğuğunda borular buz tutar, patlarmış.
Kuzum gizli girse bilemeyiz ki ben aile ziyaretine geldim yeni eşimde sonra gelecek aslında girmez diyorum ama kaynanam bi kez girdiği için ister istemez düşünüyorum işte insanlık hali..Görümceniz gençse eğer olacağını sanmıyorum. Aranız iyiyse bırakın kalsın. Evinize girerse eğer anahtarı alacağını söyleyin eşinize. İçiniz rahat etsin.
Hayır yok.
Bu yönü de düşündüm biz verdik ama karşı taraf vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?