Evimizin yedek anahtarı.

Yok kuzum, benim de görümce de anahtar eşim bi iş için vermişti şimdi kalsın diyor aslında doğru olabilir ama bi yanımda işte dert ediyor :)
He pardon ben yanlış anladım. Erkek kardeşinde sandım.
görümceniz mikser tipli bir kadın mı? Bundan önce sizi huzursuz edecek bir şey yaptı mı?
Arabanız var ise yedek anahtar arabada da durabilir. Bizde arabalarında yedek anahtarı oluyor. O da iş yerinde duruyor. Hep yedeğin yedeği var anlayacağınız.
bir de evde kıymetli eşyanız olabilir. Onu da benim kardeşim bankadan kasa kiraladı. Görüyoruz haberlerde ne olaylar oluyor.

erkeklerin aklında bazı kişiler iyi saklar algısı var

bu algının kaynağı ne bilmiyorum

mesela görümce hep evde ise çalışmıyorsa vs onda dursun lazım olursa garanti diye düşünüyor ama onunki bizde dursun demek aklına bile gelmez

oğlumun ana okulunda bir masa takvimi yapmışlardı fotoğraflı vs

eşim dedi ki bunu anneme verelim iyi saklar ileride anı olur

o nasıl söz dedim annen saklıyor da ben saklayamıyor muyum

mesela o zaman gözümden çıkan ateşi gördü, bir daha böyle bir yorum yapmadı

siz de istemiyorsanız açık açık söyleyin
Söyledim alalım özel eşyalarım var ne olur ne olmaz dedim yani dışarda unutulabilir evde dedim direkt ablam bakmaz ki kalsın lazım olura geldi konu

Oo benim anahtarım rahat bi 5 kişide var herhalde. Daha kimse benden habersiz girmedi.

Benim anlamadığım yakın çevrenizde nasıl insanlar barındırıyorsunuz da anahtar için bile güvenemiyorsunuz. Ben çevremdekilere canımı bile emanet ederim.

Görümce ile aramdaki iletişime bağlı bir durum.

Benim yengelerim annemle öz kardeş gibidir. Annem kendi kardeşlerinden çok sever onları çok iyidirler gercekten de.

Bigün ben bekarken evde yatiyoruz. Öğlen vakti olmak üzere. Annem de uyur ben de.

Neyse baktım yengem bizi kahvaltıya kaldırıyor. Köyden sabahın körü kalkmış hastaneye gelmiş acıkmış. Bizim de uyuyacagimizi biliyor. Bizim apartmanda her dairenin kendine has bi kileri var. Yedek anahtarin yerini biliyordu. Almis içeri girmiş. Biz annemle ölü misali uyurken kahvaltı hazırlamış. ❤

Bizim hoşunuza gitti tabiki. Yengelerim iyidir çünkü. Annem de çok iyi görümdedir.

Benim evimin anahtarı annemin evinde benim bekarlik odamda var ama annemin bundan haberi var mı yok mu ondan emin değilim. Annemle babamı evime silah zoruyla getiriyorum zaten.

Görümcemin normal bir insan olduğunu düşünüyorsam verebilirim. Ama sevmiyorsam vermem. Eşim buna tek başına karar veremez.

He pardon ben yanlış anladım. Erkek kardeşinde sandım.
görümceniz mikser tipli bir kadın mı? Bundan önce sizi huzursuz edecek bir şey yaptı mı?
Arabanız var ise yedek anahtar arabada da durabilir. Bizde arabalarında yedek anahtarı oluyor. O da iş yerinde duruyor. Hep yedeğin yedeği var anlayacağınız.
bir de evde kıymetli eşyanız olabilir. Onu da benim kardeşim bankadan kasa kiraladı. Görüyoruz haberlerde ne olaylar oluyor.
Normalde arabadaydı aslında alınacaktı eşim kalsın diye tutturdu şuan anahtar unuturum diye ben evde olmaz isem felan ama artık kimseye güven olmuyor normalde çok iyi birisi ama tabi ki karşılıklı biraz farklı fikirde olunsa dişini hemen gösterir eşimde öyle diyor hep 🙂

Oo benim anahtarım rahat bi 5 kişide var herhalde. Daha kimse benden habersiz girmedi.

Benim anlamadığım yakın çevrenizde nasıl insanlar barındırıyorsunuz da anahtar için bile güvenemiyorsunuz. Ben çevremdekilere canımı bile emanet ederim.
Benden habersiz girildiği için güvenmiyorum güven hemen yok olabiliyor yani habersiz girilmemiş sizden o yüzden güveniniz tam ben eve girdiğimde kaynanam evdeydi beni merak etmiş telefona bakmayınca😁

Aslında göreceli bi durum sakıncalı olucağını sanmıyorum. Her ne kadar görümcemin huyunu sevmesemde habersiz girmez vermem gerekirse veririm ama bizim zaten 2 tane anahtarımız var biri bende biri eşimde. Yani çok acil bi durumda işyerlerimiz yakın gerek duymadık. Bi kere kayınvalideme çok kalabalık misafir gelicekti ben verdim anahtarı tencere sofra falan lazım olursa diye ondada kullanmamış zaten.

Ben veririm derdim eskiden. Karşımdaki insan normal bir insan ise yine veririm. Bazen gerçekten acil durumlar olabiliyor çünkü. Ancak ben veririm deyip verdiğim dönemlerde evde bir şey ararken kayınvalidemin "yatak odasında üçüncü çekmecede" demesi üzerine ufak bir şokun ardından vermemeye karar verdim. Vermiyorum. Çünkü kadın olay yeri inceleme ekibi gibi çok ince çalışmış ajsjsja.

Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Çilingir diye bir şey var. Eşiniz bahane bulacağına anahtarını evde unutmasın, unutursa da 50 TL ye kıyıp çilingir çağırsın.

bu arada görümcem darbe gecesi tatildeydi

o zaman herkes sokağa çıkma yasağı olursa işte ne yer ne içeriz vs diyordu

ben dedim ki bende iki evlik malzeme var, görümcemin evin anahtarı da var

yalnız bunlar şaka idi tabii, görümcenin evine girip çiçekleri suladık oldu bitti

ha süreç uzasaydı gerçekten ihtiyaç olsaydı söylerdik onlar da olmaz demezdi diye düşünüyorum

Bu bir güven + bu konuda eşimle tartışırsam attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değer mi meselesi

Benim evimin anahtarı kimsede yok. Annemin evinin anahtarı bende var, o da yaşlı olduğu için.

Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Ben annemlere çok yakın oturuyorum. Evimizin yedek anahtarlarından birini anneme bıraktık. Elektronik eşyalardan ister istemez bozulanı oluyor. Tamirci ya da servis biz işte olduğumuz vakit geliyor. O sırada annemleri yönlendiriyorum. Siz yokken görümcenizin eve gireceğine dair şüpheleriniz mi var?

benim yakın komşumda var valla :)
çok rahat oldu bizim için onların da bizde var
benim okuldan onun da işten gelen anahtar unuta çocukları için çok iyi oldu :D

Bizim kimsede yok ama 2 komşumun bende var güven meselesi birazda bende bir yere gidersem bırakiyorum kedime bakiyorlar ;)

Bir tane de iş yerimdeki dolabimda var..
Verilmesi problem olmaz da kendim saklamayı tercih ediyorum.

Kimsede yok evimin anahtarı,3 anahtarımız var zaten,biri eşimde 2si bende. Cüzdanımın minik gözüne koydum bendeki yedekleri,unutursam kapının üstünde,yada evin içinde çantam yanımda olduğu için hemen açabildim. (Cüzdansız çıkmayacağım için garanti oldu) oldu ki unuttum ikisini de,eşimde var anahtar o açar,kapıda kalmayız yani.
Evinize siz yokken girip çıkacak insanlar değillerse olabilir ama bence 2 kişide anahtar varken,bir yere daha bırakmaya gerek yok.

Back
X