- 24 Haziran 2016
- 7.481
- 26.492
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
E belli ki biri almış şeytan aldi götürdü hikayesi doğaüstü biliyosun ki. Belki eşinin gizli bi borcu vardı aldı suçu başkasına atabilecek rahatlıkta birisiyseSlm kızlar ıkı hafta once bebegımın sünnet mevlutunu okuttuk az cok bı şeyler takılmıstı.
Yatak odamda gayet acık yerde duruyordu altın ve bı mıktar para en son cumartesi elıme aldım esıme ordan para vermıstım.keseye koymustum hatta.
Ama sımdı yer yarıldı yerın ıcıne gırdı bulamıyorum.
Arıyorum tarıyorum yok emınımde koyduğum yere ama nerde?? Bu hafta cokta yakın bı akrabam geldı bende kaldı bır hafta ondanda süphe edemem gunahını alamam oyle bırı degıl. Esımın de haberi yok zaten gecen gunde hesabım acık kalmıs onun hakkında yazdıklarımıda hep okumus neyse onu hallettim konusarak ama bu olayı da nasıl izah edicem. Aniden sorsa cevap veremem calısmıyorum da yerıne koysam sizce napıyım??
Yok esım almaz o maasını bıle cekmez para ısı bendedir o degıl yuzde yuz emınım.Belki de eşiniz aldı ,belki başka bir yere koydunuz ,
Açık olun bulamıyorum,diyin
Esım kesinlıkle almaz para mevzuları bendedir. Yanında para tasımayı bıle sevmez.E belli ki biri almış şeytan aldi götürdü hikayesi doğaüstü biliyosun ki. Belki eşinin gizli bi borcu vardı aldı suçu başkasına atabilecek rahatlıkta birisiyseçokta fesat olmayayım da yani birinin aldığı kesin o kadar aramaya bulamadıysan nereye gidecek
Sormadım tepkısınden cekınıyorum acıkcası.Kayboldu diyin belki o aldı sordunuz mu eşinize
Benim de bilekliğim kayboldu cebimdeydi, yaptıracaktım ve şuan bulamıyorum. Başka bir yere mi kaldırdım zorluyorum ama yok, hatırlamıyorum. Suphanallah suphanallah başlıyorum aramayaSubhanallah diyerek arayın bulursunuz
Yatak odamı didik didik ettım bı tek yatagım kaldı ama denıcem yıneSubhanallah diyerek arayın bulursunuz
Arayın Allah'ın izniyle bulursunuz ben kaybettiğim herşeyi öyle buluyorum.Benim de bilekliğim kayboldu cebimdeydi, yaptıracaktım ve şuan bulamıyorum. Başka bir yere mi kaldırdım zorluyorum ama yok, hatırlamıyorum. Suphanallah suphanallah başlıyorum aramaya
İnançla deneyin bulursunuz inşallahYatak odamı didik didik ettım bı tek yatagım kaldı ama denıcem yıne
GERİ verdım pekıBenim evimden koca bir kutu (icinde altin taki) kayip olmuştu.
Sonuç...evime gelen yakin arkadaşım çalmış
Ama eve kımse gırmedıkı kımse gelmedi bıleBelliki birisi çalmış.
İnsallah hatırlamaya calısıyorum ama loydugum yerden emınım Insallah yanılırım da bulurumİnançla deneyin bulursunuz inşallah
Siz dediğim gibi arayın kaybettiğiniz yere yönlenirsiniz zatenİnsallah hatırlamaya calısıyorum ama loydugum yerden emınım Insallah yanılırım da bulurum
Niye canım kaybedebilirsin bu olagan bişey çıkacağı varmış o paranın ben kumbarada para yaktım eşim vardır bir hayr dediSormadım tepkısınden cekınıyorum acıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?