Evin içinde parayı kaybedişim..

Nasil 2 ay once görmüş ki? Esinize soylediniz mi belki yerini degistirmistir. Mutlaka bir açıklaması vardir , o yapmaz bu dokunmaz seklinde degilde objektif dusunmeye calisin.
Ikı ay once yanı cocuk hatırlamıyor gormustur ama o oyle salladı kafadan. Esım de asla dokunmaz cekmecelerımı karıstırma huyu yoktur.

Ya öyle ama en son cumartesi ordan esıme para verdım ve makyaj kutusundaydı daha hıc dokunmadım hatrladgım kadarı İle. Kaybolması bısey degıl evdeyse zaten bulunur benım ıcın onemlı olan mısafrımın boyle bısey yapmaması yapmaz dıyorum bende ama Insallah haklı cıkarım.

Panik yapmayın, evde ise çıkar bir yerden. Eşinize de söyleyin bulamıyorum diye. Bazen öyle olur, gözünün önündeki şeyi bulamaz insan. İnşallah öyledir.

Küçükken ilk kazandığım 20 lirayı çerçevenin arkasına koymuştum . Arkadaşımada demiştim . Bi sen biliyorsun yerini bi ben . Ertesi gün yerinde yoktu para . Huyuydu zaten . Görüşüyorum hala çocukluk diyor..

Eşine söyle. Belki bir yere koymussundur unutmuşsundur. O görmüştür vs. Muhakkak bilgisi olması gerekiyor diye düşünüyorum

Bunun bir duası namazı var inancınız varsa Googlelayın bi , evdeyse muhakkak çıkıyor , yorumlar bu yönde . Ben yapmıştım çıkmamıştı çalınmış meğer altınlarım .

Eşinize "ben sana parayı verince keseyi çekmeceye mi koydum hatirlamiyorum" diye bir sorun.Bakalim ne diyecek?

ay ben de eşim de bu yüzden aşırı pimpirikliyizdir, düğünden sonra altın takı ne varsa götürüp banka kasasına koymuştuk. benim evlenmeden önce aldığım altın kolyelerimi bile götürmüştüm, şimdi bunlar yeni evli diyip şeytana uyan olur diye. kasa gerçekten şart.

Kimsenin günahını almiyim ama bazan beklemediğimiz insanlar kötü şeyler yapabiliyor..insanın eli uzun Allah yardım etsin, eve girenleri düşünün sizden uzak duruyorlarsa artık şüphe edebilirsiniz bizim de başımıza geldi bilirim

Bence işi bulandırmayın. Eşinize parayı bulamadığınızı söyleyin. Bu kadar...

Benzer birsey benimde basima geldi. Bir aksam baya kalabalik misafirim vardir iclerinden biri bebegim icin taki takmisti bende makyak dolabimin ustune koymustum misafirler gittikten sonra bir baktim para kaybolmus. Kimseye guvenmemek lazim. Insallah bulursunuz ya bebeginize takilan hediyeler sonucta insan uzuluyor.

Bende ayni bu sekilde kelepcemi kaybettim yaninda saatim vardi o duruyo ama nedense para edecek olan kayip buyuk ihtimalle calindi yada ciddi anlamda kayboldu evde ben esime hemen soyledim bence sizde soyleyin seytan bu sizden suphelenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…