Evin içinde parayı kaybedişim..

Peki cocugunuz bulup oynamis bi kenara atmis olabilir mi?
Kucugum on aylık daha yuruyemıyor hep gozetımım altında buyuk oglum 11 yasında gözünün onunde para cantası olsun dokunmaz. Onada sordum oda ıkı ay once gordum dıyo kuran okutalı ıkı hafta oluyo

gecen hafta evimden bir araba parasi degerinde saatim, bir suru kucuk altinim ve param calindi. direkt polise gittim babamin da yardimiyla kamera kayitlarina baktilar eve son bir haftada benden baska sadece sevgilim,arkadasim ve temizlikci girmisti. sak diye aldilar kadini. sikayetci oldum. ben de hic konduramazdim o kadina hatta polise bir de gidip yok coluklu cocuklu kadin alamaz cok saf bir kadin demistim.

Nasılda utanmıyorlar Allah korkusuda kalmamıs Neyseki bulunmuş bari.

Ananem Komşusu 2 bebek annesi kaynanası zincirini saklıyor neden yapmışsa buda bulamyor sen ailene verdin sattın die kadın kafası aklı gidiyo çocukar şimdi büyük onları kadın tanımıyor boynunda yaalncı boncuklu kolyeler takıyor .. fazla takmamak gerek

Bende yuksek ihtimal tanidigim 2 3 kisiden supheleniyorum o siralar evlerde gorustugumuz ... obur dunyya kaldi benim ogrenemeyecegm heralde 2 yili gecti

Benim annem taa 10 yıl önce evde elli lira kaybetmişti lazımdı o para da. O gün eve sadece temizlikçi ve kızı girmişti. Annem baya günahını aldı kızın kesin o yaptı diye hatta annesine söyledi kızın almış olabilir mi diye. Meğersem kitabın arasına koymuş orda unutmuş.

Kucugum on aylık daha yuruyemıyor hep gozetımım altında buyuk oglum 11 yasında gözünün onunde para cantası olsun dokunmaz. Onada sordum oda ıkı ay once gordum dıyo kuran okutalı ıkı hafta oluyo
Nasil 2 ay once görmüş ki? Esinize soylediniz mi belki yerini degistirmistir. Mutlaka bir açıklaması vardir , o yapmaz bu dokunmaz seklinde degilde objektif dusunmeye calisin.

altınlar yuruyerek evden cıkıp gıtmedıgıne gore ?
koydugunuz yerden emınsenız evınıze gıren kısıler bellıyse ya es ya onlar baska secenek yok olaganustu seyler olması mumkun degıl altınların komsuya caya gıtmesı gıbı

İyi insan ya da kötü insan diye bir şey yoktur.

Her insanın içinde hem “iyilik” hem “kötülük” vardır.

O yüzden hiç kimse için “asla yapmaz” demeyin.

Anne babanız bile olsa, eşiniz, akrabanız bile olsa.

Herkesin nefsi vardır. Hiçkimse günahsız değildir.

Eşinize söyleyin.Eğer o alıp bir yere koymadıysa,evinize gelen akrabanız almış olabilir.Eşinizin tepkisinden çekiniyorsunuz.Ama,eğer onun bilgisi yoksa,kesin eve gelen kişi almıştır.Bu kişiyi suçlayamasanızda, en azından hakkında net bir düşünceniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…