- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Peki cocugunuz bulup oynamis bi kenara atmis olabilir mi?Ama eve kımse gırmedıkı kımse gelmedi bıle
GERİ verdım pekı
Kucugum on aylık daha yuruyemıyor hep gozetımım altında buyuk oglum 11 yasında gözünün onunde para cantası olsun dokunmaz. Onada sordum oda ıkı ay once gordum dıyo kuran okutalı ıkı hafta oluyoPeki cocugunuz bulup oynamis bi kenara atmis olabilir mi?
Tovbe yarabbı borcu var dıye hırsızlıkmı yapılırmışHayir. Yillar sonra söyledi bana. Zamaninda borcu varmış. Bu sebepten almış.
Nasılda utanmıyorlar Allah korkusuda kalmamıs Neyseki bulunmuş bari.gecen hafta evimden bir araba parasi degerinde saatim, bir suru kucuk altinim ve param calindi. direkt polise gittim babamin da yardimiyla kamera kayitlarina baktilar eve son bir haftada benden baska sadece sevgilim,arkadasim ve temizlikci girmisti. sak diye aldilar kadini. sikayetci oldum. ben de hic konduramazdim o kadina hatta polise bir de gidip yok coluklu cocuklu kadin alamaz cok saf bir kadin demistim.
Tovbe yarabbı borcu var dıye hırsızlıkmı yapılırmış
Nasil ogrendij peki cnmBenim evimden koca bir kutu (icinde altin taki) kayip olmuştu.
Sonuç...evime gelen yakin arkadaşım çalmış
Nasil ogrendij peki cnm
Nasil 2 ay once görmüş ki? Esinize soylediniz mi belki yerini degistirmistir. Mutlaka bir açıklaması vardir , o yapmaz bu dokunmaz seklinde degilde objektif dusunmeye calisin.Kucugum on aylık daha yuruyemıyor hep gozetımım altında buyuk oglum 11 yasında gözünün onunde para cantası olsun dokunmaz. Onada sordum oda ıkı ay once gordum dıyo kuran okutalı ıkı hafta oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?