Evin tek oğluyla evlenmek cok zor..

secret89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
31
0
36
İstanbul
evin tek oğluyla evliyim.eşimle bir problemim yok ama ailesi genelde problem yaratıyor. herşeyimize karışmak istiyorlar benim kendi aileme gitmemi istemiyorlar ki kendi kızları hemen hemen hergün geliyor. benim yaptığım şeyleri (yemek iş vb.) beğenmiyorlar. güzel olsa bile asla yorum yapmıyorlar. gurumu okşayan tek bir cümle duyamadım ağızlarından. görümceler bariz kıskanıyor.(ki ben bu kıskanıyor kelimesini biri için kolay kolay kulanamam) giydiğime sürekli kulp buluyorlar. kendilerini mükemmel zannediyorlar. beni evimde tutmak istemiyorlar sürekli kayınvalidemin yanına gitmemi istiyorlar ama kendileri gitmez. bir tanesi 2 ayda bir gider kayınvalidesine birtanesi senede bir.gittiklerindede asla yardım etmezler asık suratla dolaşırlar. kayın pederim bile bana eşimin sadece benim değil onların olduğunu bile söylemiş insan. bıktım artık.. ben bu tarz şeylerle uğraşacak insan değilim bunları konuşmak bile istemiyorum ama dayanamıyorum... daha neler neler var.. belki bir tane daha erkek kardeşi olsaydı eşimin bana bukadar yüklenemezlerdi... allah yardımcım olsun...

moralini bozmak istemiyorum canım ama sen kendinide yırtsa durum değişmez bu düzen böyle gelmiş böyle gidr.her zaman çıkıyor böyle kıskanç insanlar.burda yapılcak tek sey eşinin egırlık koyması bana göre.ama oda ters teperse abim bizi eskisi gibi umursamıyor diye seni suçlu görüp iyice abartabilirler bu durumlarını

Bende evin tek oğluyla sözlüyüm canım bence aile kültürüne, anlayışına ve insanlığına göre değişir bu durum. Ama Allah sizin yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum... :26:

içine atıp kendini sinir edeceğine gereken cevabı gereken zamanda verki karşı taraf seni ezemiyceni anlasın, yoksa daha çok üzülürsün

Bu konunun eşinin evin tek oğlu olması ile bence hiçbir ilgisi yok
benim eşimde evin tek oğlu 3 tane görümcem var.
Ama ne grümcelerim ne kayınvalidem hayatımıza karısmazlar.
4 senelik evliyim Allah'a şükür eşimin ailesi tarafından hiçbir sıkıntım olmadı.
Eşinizin aile yapısı ile ilgili sorun bence

valla canım başka bir erkek kardeşi olsa demişsinde bu sefer de elti sorunun olacaktı. benim eşiminde abisi var bende hep erim keşke tek olsaydı yada kız kardeşi olsaydı diye. bana da biri çıkıp der görümcen yok allahtan diye. yani bunun tek erkek 3 erkek 5 erkekle alakası yok. sen ezdirmeyeceksin kendini. sonuçta eşinin ailesi olabilir. saygını bozmadan ezdirmeyeceksin asla. sonuçta onlarda etten kemikten insan senden bir fazlalıkları yok.

annemle babamda ayrılar benım.. annemde hep söylerdi bana evin tek oğlu cok zor aman sakın evin tek oğluna gitme ailesine düşkün oluyo ailesi tek oldugu ıcın oğullarına düşkün oluyolar derdi.. tabi biraz aile yapısıylada alakası olabilir ama bence geneli böyledir tek oldugu ıcın tek gelinde sen oluyosun kendi kızları kıymetlidir asla iş yaptırmazlar.. annem yemek yaparmış biz yemicez derlermiş arkalarını dönerlermiş babam beni sevince bile babaannem kıskanırmış komik insanlar işte Allahım yardımcın olsun inş hatalarını anlarlar...

Ben de bir evin bir oğluna gelin gitmek üzereyim ama bizimkiler el üstünde tutuyor..

Bu konu tek olmakla alakalı değil bence.. :/

Ben de bir evin bir oğluna gelin gitmek üzereyim ama bizimkiler el üstünde tutuyor..

Bu konu tek olmakla alakalı değil bence.. :/

size katılıyorum benim esımde bı evın bı oglu 1.5 senedır evlıyız aynı evde yasıyoruz allahıma sukurler olsun kı hıc sorunumuz olmadıbence de kısıden kısıye degısıyo bu durum

bnmde 3 görümcem var eşim evin tek oğlu ve en küçük çocuğu benide tam tersi el üstünde tutuyolar.Ayrıca eşimde ailesine çok düşkün olmasına rağmen bırak bana laf söyletmeyi yanlış anlayabiliceğim bişeyi bile sezse hemen tepki veriyo ailesine.
Yani cnm sizinkilerin bi tane değil 3 tanede oğulları olsa bu insanların yapısı böyle demek ki mesafeli ol ne yaparsan yap yaranamazsın zaten.

Son düzenleme:
Cevaplariniz icin cok tesekkur ediyorum. Aslinda haklisiniz karakter meselesi. Ama isleri gucleri laf sokmak huzursuzluk vermek. Esim cogu kez beni ezmelerine izin vermez ama onlarin asla umrunda olmaz. Bende cogu kez tepkimi belli ettim ama nafile yapacaklarindan asla geri kalmiyorlar. Nisanliyken beni el ustunde tutarlardi okadar iyiydilerki herkes imrenirdi. Kayinvalidem genelde kizlarinin gazina gelir. Neguzel sizin gibi tek oglana gelin gidipte mutlu olana sevindim. Allah iyi insanlarla karsilastirmis. ama benim isim baya zor. Esim bide evin en kucugu.

Esim agirligini koysada nafile yapacaklarindan geri kalmiyorlar

Bende evin tek oğluyla sözlüyüm canım bence aile kültürüne, anlayışına ve insanlığına göre değişir bu durum. Ama Allah sizin yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum... :26:

Dedigin dogru dur. Diyorum ta isin garibi nisanliyken beni el ustunde tutarlardi. Herkes imrenirdi ben bile sasirdim.

Dogrudur aile yapisi farkli hicbir yengesiyle konusmazlar halalari amcalari sevmezler. Aileye disardan giren hic kimse sevilmiyor. Aslinda benim sevilmeyi beklemem yanlis. Ama elimden geleni yapiyorum terbiyesizlik yapmiyorum hep saygiliym neden boyle putor diye uzuluyorum elimde olmadan .

bu iliskilere kötülük katan insanlar olmasa ciftler belki dahada mutlu olacak ve daha az sorun yasayacak.. anlamiyorum bu tür insanlari.. allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…