Ben de bir evin bir oğluna gelin gitmek üzereyim ama bizimkiler el üstünde tutuyor..
Bu konu tek olmakla alakalı değil bence.. :/
Evet evet kesinlikle kişisel bu. Allah mutlu etsin..size katılıyorum benim esımde bı evın bı oglu 1.5 senedır evlıyız aynı evde yasıyoruz allahıma sukurler olsun kı hıc sorunumuz olmadıbence de kısıden kısıye degısıyo bu durum
Bu konunun eşinin evin tek oğlu olması ile bence hiçbir ilgisi yok
benim eşimde evin tek oğlu 3 tane görümcem var.
Ama ne grümcelerim ne kayınvalidem hayatımıza karısmazlar.
4 senelik evliyim Allah'a şükür eşimin ailesi tarafından hiçbir sıkıntım olmadı.
Eşinizin aile yapısı ile ilgili sorun bence
kaç yıllık evlisiniz acaba belki zamanla ellerini çekerler
moralini bozmak istemiyorum canım ama sen kendinide yırtsa durum değişmez bu düzen böyle gelmiş böyle gidr.her zaman çıkıyor böyle kıskanç insanlar.burda yapılcak tek sey eşinin egırlık koyması bana göre.ama oda ters teperse abim bizi eskisi gibi umursamıyor diye seni suçlu görüp iyice abartabilirler bu durumlarını
Bende evin tek oğluyla sözlüyüm canım bence aile kültürüne, anlayışına ve insanlığına göre değişir bu durum. Ama Allah sizin yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum... :26:
Bu konunun eşinin evin tek oğlu olması ile bence hiçbir ilgisi yok
benim eşimde evin tek oğlu 3 tane görümcem var.
Ama ne grümcelerim ne kayınvalidem hayatımıza karısmazlar.
4 senelik evliyim Allah'a şükür eşimin ailesi tarafından hiçbir sıkıntım olmadı.
Eşinizin aile yapısı ile ilgili sorun bence
Ben de bir evin bir oğluna gelin gitmek üzereyim ama bizimkiler el üstünde tutuyor..
Bu konu tek olmakla alakalı değil bence.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?