• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin ve eşyaların enerjisini temizleme...

cookietouch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Arkadaşlar bir süredir evin enerjisinden mutlu değildim. Biraz temizlik biraz sirkeli su ile silme derken istediğim kıvama getirdim sayılır. Ama hala enerji olarak ortamda yorgunluk veren bir his var. Ve size soruyorum siz evin enerjisini düzeltmek için ne yapıyorsunuz? Evin ve eşyaların enerjisini düzeltmek için ne yapabilirim?

Arkadaşlar bir süredir evin enerjisinden mutlu değildim. Biraz temizlik biraz sirkeli su ile silme derken istediğim kıvama getirdim sayılır. Ama hala enerji olarak ortamda yorgunluk veren bir his var. Ve size soruyorum siz evin enerjisini düzeltmek için ne yapıyorsunuz? Evin ve eşyaların enerjisini düzeltmek için ne yapabilirim?
Feng shuiye göre dekore edenler var ama bana pek hitap etmiyor. Kullanmadığınız, kırık dökük bir kenarda duran eşyaları atabilirsiniz. Düzenli olarak yapıyorum.

Feng shuiye göre dekore edenler var ama bana pek hitap etmiyor. Kullanmadığınız, kırık dökük bir kenarda duran eşyaları atabilirsiniz. Düzenli olarak yapıyorum.
Kırık eşyaları bende uzaklaştırıyor um evden bekletme huyum yok. Feng shui ye göre baktigim şeyler var. Ama farkettim ki bizim evde çiçek vs yok. Yarın bunun uzeirne düşeceğim.

İnancım var onu yaptım bakara suresi açtım Ayetel Kürsi vs ben okuyorum. Sanırım daha iyi şu an dün en son sirke su tuz karışımı yaptım. Adaçayı falan yakmistim. Şu an farkettim ki tek yapmadığım evi yakmak olmuş🤭🤭

fazla eşya olmasın, sevmediğin insanları eve alma başkası için huzurunu kaçırma kapıyı kapattıktan sonra dışarıyı dışarda bırak, evini içinde yaşadığını kimseye anlatma... gerisi dua Allah kerim.

fazla eşya olmasın, sevmediğin insanları eve alma başkası için huzurunu kaçırma kapıyı kapattıktan sonra dışarıyı dışarda bırak, evini içinde yaşadığını kimseye anlatma... gerisi dua Allah kerim.
Doğru diyorsunuz son zamanlarda iş vs sebebiyle çok bağırış vs yaşandı evde belki de onların huzursuzluguydu teşekkür ederim yorumunuz için. Evde fazla eşya yok seven biri de değilim zaten.

Back
X