- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Ya ama bu zorbalık bu zulüm. Evimin karşısında bir devlet okulu var ve zorunlu din eğitimi veriliyor. Madem öyle, devlet servis paramı versin. Bu yaptıkları çocuğun eğitim hakkını baltalamaktır.Öyle bir seçenek yok.
2 seçeneğiniz var sadece bu durumda.
Ailem karşı yakada oturuyor ve onların mahallesi sosyal bakımdan çok daha beter bir yer. Böyle bir imkanım yok maalesef.Ailenizin evine alamaz mısınız çocukların ikametgahınızı?
Ben asla yollamazdım gerekirse babasında yada annemde gösterirdim
Yani bilemiyorum, talebe göre mi dönüştürülmüş, kafalarına göre mi.Ya ama bu zorbalık bu zulüm. Evimin karşısında bir devlet okulu var ve zorunlu din eğitimi veriliyor. Madem öyle, devlet servis paramı versin. Bu yaptıkları çocuğun eğitim hakkını baltalamaktır.
Kardeşinizin yada kuzeniniz yok mu? İkematgahını başka bir yere taşımaya bakın. Ablamın kızı benim evimde görünüyor senelerdirAilem karşı yakada oturuyor ve onların mahallesi sosyal bakımdan çok daha beter bir yer. Böyle bir imkanım yok maalesef.
Tüm mahallenin birleşip okulumuz imamhatip olsun diyeceğini sanmıyorum. Kaldı ki öyle olsa bile birkaç sınıf normal eğitim için ayrılmalı. Ben böyle biliyordum. Şu an çok sinirlendim ve çaresiz hissettim.Yani bilemiyorum, talebe göre mi dönüştürülmüş, kafalarına göre mi.
Kafalarına göreyse evet zulüm, talebe göreyse öyle istenmiş.
Talep çoksa ekstra yapılsın. İstemeyen aileler ne olacak? Zorla çocuğumu imam yaptırılması zorbalıktır.Yani bilemiyorum, talebe göre mi dönüştürülmüş, kafalarına göre mi.
Aslinda tasinirken arastirmaliydiniz. Kimi kime sikayet edeceksiniz ki . Sahsen ben kira yada ev sahibi bilmiyorum durumunuzu ama gondermeyecegim icin ona gore ev bakardim. Biliyorum bu donemde ev bulmakta zorMerhaba. Yakında taşınıyoruz. Evin yakınında bir ilkokul bir de ortaokul var. Küçük çocuğum ilkokula başlayacak. Büyüğü de ortaokul. Tek ebeveyn olarak çocukları beraber okula bırakıp alacağım. Şöyle bir sorun var. Ortaokul imam hatip ortaokulu olarak geçiyor. Ben çocuğumu imam hatibe göndermek istemiyorum. Başka okula göndermeye kalksam servis ücreti ödemem gerekiyor buna maddi gücüm yok. Bu tür okulların içinde imam hatip dersleri aldırmadan gönderme seçeneği var mıdır? Mahallelerindeki okullar imam hatibe dönüştürülmüş ebeveynler ne
Ankara da yillarin Gazi Ciftligi Lisesini (Gazi uni. Karsisi) kapatip yanindaki imam hatiple birlestirdiler kimseye sorduklari ,onay aldiklari yokYani bilemiyorum, talebe göre mi dönüştürülmüş, kafalarına göre mi.
Şimdi baktım ben zorunlu görünüyor.İmam hatip ortaolullarında din dersleri seçmeli sanırım ya değil mi arkadaşlar?
Olur mu adı üstünde imam hatip ortaokuluİmam hatip ortaolullarında din dersleri seçmeli sanırım ya değil mi arkadaşlar?
Zaten eski eşinin lojmanına taşınmamışlar mıydı? Konu sahibi servis ücretinden bahsediyor ..en düşük ücretli özel okul dahi yol ve yemek parasıyla şu an konu sahibinin bütçesinin üstündedirKonu sahibi eski eşinizle görüşün, gerekirse düşük ücretli özel okullara bakın. Çocuğumuz okulların sınavına girdi mi?
En mantıklısı kuzen, kardeş gibi akrabaların adresine çıkan ortaokullara bakmak o zamanZaten eski işinin lojmanına taşınmazlar mı? Konu sahibi servis ücretinden bahsediyor ..en düşük ücretli özel okul dahi yol ve yemek parasıyla şu an konu sahibinin bütçesinin üstündedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?