- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi eldevarhayat
-
= suç bastırmaBu sorumdan sonra çıldırdı.
Şu topikte saf salak gibi sadece ben çocuk doğru söylüyor dedimözür dilemiyorsan telafi etmiyorsan bitsin diye mesaj attı demin de.
ben de üçüncü maddeyi kafamda kurup çıldırdım zaten. o noktadan sonra koptum.1- yolda buldum aldım = çok saçma bir gerekçe
2- = suç bastırma
3-"çöp" olan bir şeyi çöpe atmamak = sahibinin onu "ben fularımı sende unutmuşum getirsene/alayım" deme ihtimaline karşı tedbir.
adam beni paranoyaklıkla suçlamaya başladı zaten şu an.Şu topikte saf salak gibi sadece ben çocuk doğru söylüyor dedimvee şu msjdan sonra da fikrim kesinleşti bence sevgilin bulmuş o fulari eve niye getirmiş orasını bilemiycem.
böyle dıretcegıneözür dilemiyorsan telafi etmiyorsan bitsin diye mesaj attı demin de.
En acısı da kafamda hep onu haklı çıkarmak için şu an bahaneler arıyorum. En acısı bu.Eski sevgiliniz iyi rol yapmis... Yalani cok komik vallahi...
Bilemem tabii ama ben yalan söylediğini ya da aldattığıni düşünmüyorum nedense.adam beni paranoyaklıkla suçlamaya başladı zaten şu an.
Ya yolda bulsa cope atayim deyince niye sinirlensin yaaa :d cok iyi niyetlisiniz ciddenŞu topikte saf salak gibi sadece ben çocuk doğru söylüyor dedimvee şu msjdan sonra da fikrim kesinleşti bence sevgilin bulmuş o fulari eve niye getirmiş orasını bilemiycem.
Bilmem neden almis getirmiş ama ben çok imkansız bulamadım bu durumu.ya da saat baya geç oldu ya beynime oksijen gidişi durmuş olabilirYa yolda bulsa cope atayim deyince niye sinirlensin yaaa :d cok iyi niyetlisiniz cidden
çöpe atalım bunu deyince yok yok atma diyor bir de. hani sanki hatıra birşey olur da atılmasını istemezsiniz ya..Ya yolda bulsa cope atayim deyince niye sinirlensin yaaa :d cok iyi niyetlisiniz cidden
Kız fuları sormuş .çocuk demiş yolda buldum,rengini beğendim,kız demiş ne kadar cemil ipekçi bir erkek.
Ee kiz geri isteyecek sonucta.. Ya bu adamin bugune kadar falsosunu gormemen senin pek bu islere merak olmamandan. Fulari gozune sokmuslar nerdeyse inanacaksin yolda bulduguna. Baska kiz olsa simdiye nelerini cikarmisti onunçöpe atalım bunu deyince yok yok atma diyor bir de. hani sanki hatıra birşey olur da atılmasını istemezsiniz ya..
Eniste tecrubeli galiba :dAllah da seni güldürsün kardeş
E eldevarhayat ne olur kusura bakmayın ama bu cevaba çok güldüm ve arkadaşa teşekkür etmek istedim.
ayrıca ben bu mesajı okuyup kahkaha atınca eşim ne olduğunu merak etti olayı ona da anlattım (affınıza sığınarak)
"bir erkek olarak sen ne düşünüyorsun?" dedim "tabi ki yalan söylemiş" dedi. bu tür konularda sezgisine ferasetine çok güvenirim pek yanılmaz.
ne olur artık üzülmeyin, ağlamayın
serinkanlı olun, eğer gerçekten kandırıldıysanız güzelce itiraf ettirin sonra basın tekmeyi, bir yerlerde sizi bekleyen "daha hayırlısına" dönün yüzünüzü...
bazen bir türlü konduramıyoruz ama emin olmadan da içimiz içimizi yiyor.
inşallah gerçek neyse bir an önce karşınıza çıkar...
çok teşekkür ederim gerçekten. dışardan bir erkek yorumu da önemli oldu benim için. ben o kadar mükemmelleştirmişim ki gözümde onu. suçladığım için bile saatlerdir kendimi suçluyorum. rica ederim ayrıca gülün tabi. ben ağladığım halde gülüyorum bazı yorumlara şu an. :)Allah da seni güldürsün kardeş
E eldevarhayat ne olur kusura bakmayın ama bu cevaba çok güldüm ve arkadaşa teşekkür etmek istedim.
ayrıca ben bu mesajı okuyup kahkaha atınca eşim ne olduğunu merak etti olayı ona da anlattım (affınıza sığınarak)
"bir erkek olarak sen ne düşünüyorsun?" dedim "tabi ki yalan söylemiş" dedi. bu tür konularda sezgisine ferasetine çok güvenirim pek yanılmaz.
ne olur artık üzülmeyin, ağlamayın
serinkanlı olun, eğer gerçekten kandırıldıysanız güzelce itiraf ettirin sonra basın tekmeyi, bir yerlerde sizi bekleyen "daha hayırlısına" dönün yüzünüzü...
bazen bir türlü konduramıyoruz ama emin olmadan da içimiz içimizi yiyor.
inşallah gerçek neyse bir an önce karşınıza çıkar...
Valla ben boyundan ucan fulari bi turk filminde gordum onda da turkan soraydan ucup esas oglani kaza yaptirip sakat biraktiriyodu :dBilmem neden almis getirmiş ama ben çok imkansız bulamadım bu durumu.ya da saat baya geç oldu ya beynime oksijen gidişi durmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?