Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?

Bacım yurtdışı bombo*k bir yere çıkıyor, Western kültürü özellikle

Hesabi ortak ödüyorsun,yani sen yediğini o yediğini, yanında yatmayacaksan git koltukta yat, senden oda kirasi istemediğine şükret.

Seninki de bu kültürden etkilenmiş az biraz.
Yol ver gitsin, zaten orada seni illa ki aldatiyordur, uzak mesafe ilişkisi yürümez

Latin bir kız arkadaşım var o bile şok geçiriyor bu kültürü, bedava beni şey yapmak istiyor buradaki erkekler diye tabir etti gerçekten de öyle.

Yurtdışında yaşamak istiyordum kültürü böyleyse gerek yok sanki
Oda kirası da ister bu gidişle

Anlayamadım neden beraberce yatıp uyumuyorsunuz onu da geçtim, eşşek olsa eve gelen sevgilisini adam gibi bir yerde yatırir, centilmen erkek zaten sozunu bile ettirmez en iyi yeri kadına verir. Sana gelince yazık gerçekten, verdiğin uçak paralarına acıyorum bosver sen bu adamı ayrıl

Yok Avrupa yı geziyoeum zaten gidip geziyordum normalde de o açıdan sıkıntı yok:)
Beraberce yatıp uyumaya hazır değilim olamaz mı

şimdi sevgilim benim olduğum yere gelip benim evimde kalacak sonra bir iki günlüğüne gittiğimiz başka şehirde otelde ayrı oda tutalım diyecek.
düşündümde ben sizi kapı eşiğinde yatırırdım.
ayrıca ev otel odasından daha tehlikeli otelde bağırsanız herkes duyar evde birlikte kalmayı kabul eden birinin ayrı oda tutalım demesindeki manayı anlamadım.

Bilmiyorum hazır değilim belki otelde tek yataklı odaları gönderdi. Ayrı kalmak isteyebilirim çok mu abes evli değiliz neticede

Yok Avrupa yı geziyoeum zaten gidip geziyordum normalde de o açıdan sıkıntı yok:)
Beraberce yatıp uyumaya hazır değilim olamaz mı

Valla şu angutun saçmalıklarını çekeceğine az biraz daha para koy, kendin gez kafan rahat olur en azından. Olmuyorsa da olmuyor yani neden sürekli bu adam öyle yaptı öğğk, boyle yaptı börkkk diye konu açıyorsun anlayamadım

Birey olarak eşitsiz, insan olarak eşitsiz ama bizim toplumsal çoğu rolümüz ve biyolojik yapımız farklı deyin öküz sevgilinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…