Yurtdışında yaşamak istiyordum kültürü böyleyse gerek yok sankiBacım yurtdışı bombo*k bir yere çıkıyor, Western kültürü özellikle
Hesabi ortak ödüyorsun,yani sen yediğini o yediğini, yanında yatmayacaksan git koltukta yat, senden oda kirasi istemediğine şükret.
Seninki de bu kültürden etkilenmiş az biraz.
Yol ver gitsin, zaten orada seni illa ki aldatiyordur, uzak mesafe ilişkisi yürümez
Latin bir kız arkadaşım var o bile şok geçiriyor bu kültürü, bedava beni şey yapmak istiyor buradaki erkekler diye tabir etti gerçekten de öyle.
Hazır olmadığımı söylemiştim daha önce de.Aynı evde kalacaginiz adama "ayrı oda mi tutsak" derseniz tuhaf olur bence.
Benim sevgilim böyle bir laf etse canım sıkilirdi
Gereksiz buldum,şaka yollu uzatilmasi ise daha bir gereksiz geldi
Yok Avrupa yı geziyoeum zaten gidip geziyordum normalde de o açıdan sıkıntı yok:)Anlayamadım neden beraberce yatıp uyumuyorsunuzonu da geçtim, eşşek olsa eve gelen sevgilisini adam gibi bir yerde yatırir, centilmen erkek zaten sozunu bile ettirmez en iyi yeri kadına verir. Sana gelince yazık gerçekten, verdiğin uçak paralarına acıyorum bosver sen bu adamı ayrıl
Ne için şok olduğunuzu bi anlatabilir misiniz?Ben şok
E o zaman hiç evinde kalmamak daha iyi bence.Hazır olmadığımı söylemiştim daha önce de.
Bilmiyorum hazır değilim belki otelde tek yataklı odaları gönderdi. Ayrı kalmak isteyebilirim çok mu abes evli değiliz neticedeşimdi sevgilim benim olduğum yere gelip benim evimde kalacak sonra bir iki günlüğüne gittiğimiz başka şehirde otelde ayrı oda tutalım diyecek.
düşündümde ben sizi kapı eşiğinde yatırırdım.
ayrıca ev otel odasından daha tehlikeli otelde bağırsanız herkes duyar evde birlikte kalmayı kabul eden birinin ayrı oda tutalım demesindeki manayı anlamadım.
Okuyup hala anlamadıysanız boşverinNe için şok olduğunuzu bi anlatabilir misiniz?
Yok Avrupa yı geziyoeum zaten gidip geziyordum normalde de o açıdan sıkıntı yok:)
Beraberce yatıp uyumaya hazır değilim olamaz mı
Yok Avrupa yı geziyoeum zaten gidip geziyordum normalde de o açıdan sıkıntı yok:)
Beraberce yatıp uyumaya hazır değilim olamaz mı
Evet o teklifle gelebilirditek kişilik 2 ayrı yatağı olan oda tutabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?