Çocuk yapın. Pardon ne yazık ki o aşamaya geçememiştiniz.Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
Biz de onları bedava şey yapmıyor muyuz?Bacım yurtdışı bombo*k bir yere çıkıyor, Western kültürü özellikle
Hesabi ortak ödüyorsun,yani sen yediğini o yediğini, yanında yatmayacaksan git koltukta yat, senden oda kirasi istemediğine şükret.
Seninki de bu kültürden etkilenmiş az biraz.
Yol ver gitsin, zaten orada seni illa ki aldatiyordur, uzak mesafe ilişkisi yürümez
Latin bir kız arkadaşım var o bile şok geçiriyor bu kültürü, bedava beni şey yapmak istiyor buradaki erkekler diye tabir etti gerçekten de öyle.
Bilmiyorum hazır değilim belki otelde tek yataklı odaları gönderdi. Ayrı kalmak isteyebilirim çok mu abes evli değiliz neticede
Peki iyi günlerÇocuk yapın. Pardon ne yazık ki o aşamaya geçememiştiniz.
Ayrlın desek ayrılmazsınız. Yurtdışına kapak atma hayaliniz var. Bence yüzükle gidip evlenme teklifi edin.
Yapıyoruz zaten dediklerinizitek yataklı değil çift yataklı olsun diyebilirdiniz.
çok abes denemez zira sizin düşünceniz böyle olabilir. ama ben 1 senelik sevgililikte ne yapıyorsunuz buluşunca merak ediyorum insan iki öpüşüp sarılmakta istemiyorsa bilemedim nasıl bir sevgi bu. aynı yatakta yatınca da illa sevişmeniz gerekmiyor sarılıp uyursunuz en azından insan sevdiğiyle bunu yapmak ister yani.
Zaten kalmıycam bana dönüşümlü koltukta yatarsın diyen birinin evinde ne işim var ki?E o zaman hiç evinde kalmamak daha iyi bence.
Evet anlamadım. Sevgilim dediğiniz kişinin evine yurtdışına gidip yerleşme niyetiniz var. Birlikte başka şehirde tatil yapma niyetiniz var. Adama ayrı oda mı tutsak demek yumurtayı yedikten sonra acaba menemen mi yapsak demek gibi bir şey. Saçmalığı anlatabiliyor muyum?Okuyup hala anlamadıysanız boşverin
Pekisürekli konu açıp kafanıza göre takılıyorsunuz yine öyle yapın
Evet o teklifle gelebilirdi
Gönderdiği odakar hep tek yataklıydı.
Ayrı da uyumak isteyebilir insan evli değiliz ki çok mu garip
Tabi canım yarısını benden alacak zaten odanın parasınınYahu eleman cimri nesini anlamadın, eleman herkes kendi odasini tutsun parasini versin demiş. Adam gibi bir erkek olsaydı 2 yataklı oda rezervesi yapar sana söylerdi o kadar.
Yapıyoruz zaten dediklerinizi
Ama aynı yatakta uyumak istemiyorum şu aşamada olamaz mı
Olay şu ;Zaten kalmıycam bana dönüşümlü koltukta yatarsın diyen birinin evinde ne işim var ki?
Haklısınız sık sık diyor zaten liselimiyiz ergenmiyiz diye. Sapıkmış gibi değil ama tek yataklı gönderince ayrı kalmak istedim bilmiyorum içimden geçenİnsan sevgilisi eve gelecekse rahat yatağı teklif eder tabi ki bu kısımda haklısınız. Ama birinin evine gidip beraber uyumamak, otele gidip ayrı oda istemek falan hele 1 senelik ilişkide 30 yaş üstünde ben o çocuğun yerinde olsam devam etmem. İnsan 30 yaşından sonra da böyle 1 senedir liseli gibi takılmak isteyen, evini otel gibi kullanacak, otelde sanki sapıkmıs gibi ayrı oda isteyecek birini çekmek zorunda değil. İkiniz birbirinize hiç uygun değilsiniz.
Kalmayı istedim ben de daha iyi gözlemlerim diyeOlay şu ;
Adam bende kal dediğinde net bir biçimde hayır demediyseniz hata sizde..
Lakin iki lafinizin biri evli degiliz.
Madem evli değilsiniz ; gel bende kal dediğinde net bir biçimde hayır diyecektiniz.
O kadar tutucuysaniz ne sevgili yapin, hele hele onun evinde kalin. Hem konaklamam bedavaya gelsin, hem de evli diiliz ayni yatakta uyumayalim. Boyle sevgililik mi olur? Ben olsam kapinin onunde bile yatirmam siziEvet o teklifle gelebilirdi
Gönderdiği odakar hep tek yataklıydı.
Ayrı da uyumak isteyebilir insan evli değiliz ki çok mu garip
Konaklamam bedavaya gelsin diye değil daha iyi tanıyayım diyeydi. Bedavayı düşünsem otelde de tamam derdim. İlk defa konaklayan biri değilim 3 ün 5 in hesabını yapayım.O kadar tutucuysaniz ne sevgili yapin, hele hele onun evinde kalin. Hem konaklamam bedavaya gelsin, hem de evli diiliz ayni yatakta uyumayalim. Boyle sevgililik mi olur? Ben olsam kapinin onunde bile yatirmam sizi
Aşık olmadigin için bu adamı için almıyor. Aseksuel değilsen kolay kolay ayrı kal.ak istemezsin zaten. Seksuel bir sorunun varsa otur konuş, yoksa belli ki için almıyor ayril adam da yoluna baksın. Kimseyi oyalamaya hakkı yok kimsenin.Haklısınız sık sık diyor zaten liselimiyiz ergenmiyiz diye. Sapıkmış gibi değil ama tek yataklı gönderince ayrı kalmak istedim bilmiyorum içimden geçen
Aşığım diyemem evet ama her sevgilinin yaptıklarını yapıyoruz aslında.Aşık olmadigin için bu adamı için almıyor. Aseksuel değilsen kolay kolay ayrı kal.ak istemezsin zaten. Seksuel bir sorunun varsa otur konuş, yoksa belli ki için almıyor ayril adam da yoluna baksın. Kimseyi oylamaya hakkı yok kimsenin.
Bana mantikli gelmedi yine de. Neticede insan sevgilisiyle bir seyler yasamak ister, sizde neden bu cekim yokKonaklamam bedavaya gelsin diye değil daha iyi tanıyayım diyeydi. Bedavayı düşünsem otelde de tamam derdim. İlk defa konaklayan biri değilim 3 ün 5 in hesabını yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?