- 18 Şubat 2018
- 13.007
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.604
- 598
- 44
Kız sorma,ellerim titriyordu yazarkenaa sen de bizim gibi kıskanmadın mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sorma,ellerim titriyordu yazarkenaa sen de bizim gibi kıskanmadın mı
Hastalıklara vakıf olduğumu iddaa mi ettim pardon da? Nerede etmişim?DEHB doğru yazılışı öncelikle, ayrıca psikoloğa gitiniz diye hastalıklara vakıf olmuyorsunuz.
DEHB ‘ li bir psikiyatrist olarak şunu söylemeliyim ki, tanı koyma işini bize bırakın; ve ruhsal/ psikiyatrik hastalıklar üzerinden insanları aşağılamayın.
Son olarak DEHB sizin yazdığınız gibi ayy lı uyylu bir rahatsızlık değil.
Bu tarz konularda dayanamıyorum ve araya giriyorum kusura bakmayın
Saygılar
Ben arkadaşınızı aşağılamıştım dimiaa sen de bizim gibi kıskanmadın mı
Yanlış hatırlamıyorsam aşırı cimri değil miydi sevgiliniz?Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
E yani bende şu anda bekar evinde kalıyorum ve misafirim gelse yatağımı vermem. Orası benim özel alanım. Sevgilim çok istiyorsa yanımda yatabilirevde başka yataklar oluyor çünkü türkiyede...bizim kültürümüzde senelerce "misafir odası" diye bir olay bile vardı.
ama çocuğn muhtemelen 1 kendi yatağı bir de koltuk var
zira avrupada bekar kişinin ayrı ayrı odaları olması ihtimali çok düşük. çünkü evler küçük. 30-40 m2 yeri vardır.
Anneniz göster ama elletme mi dedi?Madem bu kadar hassassınız, adamın evinde kalmak neyin kafası? Kaç yaşında insanlarsınız. O kadar özlemin üzerine sevgiliyle aynı evde kalıp çekirdek çitleyecek haliniz yok. Ya çok safsınız ya da aşırı kezban. İki türlüsü de çekilmez karşı taraf için.
Ben anlattıklarınızdan burdan tanıdım adamı siz hala tanıyamadınız mı?Gözlemlemek tanımak bunlar 3 yaş cümleleri mi?
Evet cimri devam ederse mutsuz olurumBen anlattıklarınızdan burdan tanıdım adamı siz hala tanıyamadınız mı?
Adam cimri ötesi. Bunla olmaz, olursa da mutsuz olursunuz.
Aşırı cimri değil psikoloğum önem verdiği metalar farklı dedi.Yanlış hatırlamıyorsam aşırı cimri değil miydi sevgiliniz?
Para da cimri olan adam sevgi de de cimri oluyor hiç şaşmaz bu.
Daha önceki konularınızda da dedim gene diyorum bu adamla olmaz
Çok komiksiniz ya neden böyle saçma bişey yapayım. Adam zaten avrupai asla böyle bir isteği yoktu baya da şaşırdı hatta. Böyle saçma bişey yapacak biri değilim. Bu yaşıma kadar böyleydim o da buna saygı duydu sağolsun.Bunları nasıl yediniz kızlar yaaaelemanı bulmuş ‘ben tertemizim’ ayağına kafalayacak. Yok deneyimlemedim yok aynı yatakta yatmak istemem
ulen kimi yiyorsunuz ya? Sexting var aynı yatakta uyumak yok, görüşmelerde ama ön sevişme var
sonra başka odalarda yatıyoruz falan
tamam iyi niyetli falanız da, o kadar da slk değiliz ya
çocuğa ilk deneyimim diye yedireceğim ama kendime güvenmediğim için ayrı yatmak zorunda kalıyorum demiyor da
bi de saygı maygı diyor. Sen bizim zekamıza saygısızlık etme
![]()
Yok baya yol aldım dilde bir seviye atladımSiz hala kapak atamadınız mı ya yurt dışına, bıraktığım yerden 1 arpa boyu yol alamamışsınız. Adamı sevmiyorsunuz siz de biliyorsunuz amacınızın ne olduğunu. Hala ona rağmen naz yapmak komik duruyor, keza kendisi de amacınızı biliyordur. Ondan sorun oldu zaar
Misafire kibar davranılır kafası bendeki. Bir de herşeyi bu kadar ortak yarı yarıya hesaplaması. Bi sen bi ben diye. Geleneksel düşünce tarzına yüzde yüz uymak zorunda olduğumu düşünmüyorum.Bu iki tarafın da olaya hep bu kişi mantığıma uyuyor mu diye diretmesinden oluyor. Adam kıza param gitmesin diye içi gidiyor, kız aman İngiltere mantıklı kafasında ilerliyor. Aşk, tutku zaten yok. Kk kadınlari hayretlik diyorsunuz da sürekli konu açan sizsiniz. Siz bu adamla beraberlik yaşamamak ve uyumamak özgürlüğüne sahipsiniz( 50 yaşında da olabilirler, kişisel istek) o zaman onun kendi yatağında uyuma özgürlüğüne ama bizim gelenegimizde misafire yatak verilir kafası ile yaklasiyorsunuz. Geleneksel düşünce tarzına göre aynı evde de kalmamaniz gerekiyor.
Siz bu adamla evleneceksiniz çünkü temel kriterlerinizi karsiliyorsunuz birbirinizin. Adamın toksik yanları var ama sizin de toksik taraflarınız olduğunu düşünüyorum.
İyi ya kendi zevki için harcıyor ama sizin için yapılacak harcamalar ona gereksiz geliyor. Bu değer verdiğinin kendisi olduğunu size değer vermediğini gösteriyorAşırı cimri değil psikoloğum önem verdiği metalar farklı dedi.
Gezmeye yemeye içmeye para harcıyor.
Ama bana uyar mı bu kadarı bilmiyorum
kendine de mesela pahalı kıyafet almaz. Yada elektronik alet almaz.İyi ya kendi zevki için harcıyor ama sizin için yapılacak harcamalar ona gereksiz geliyor. Bu değer verdiğinin kendisi olduğunu size değer vermediğini gösteriyor
O da yuzde yuz uymak zorunda değil. Sizin öncelikleriniz öncelik de karşındakinin niye değil. Sizin bakış açınız ben bunu başta dedim, misafire bu yapılmaz yani kendi tercihleriniz önemli. Esneklik de gostermiyorsunuz. Sorun yok. O zaman karşınızdakinin de hassasiyetleri olabilir. Kibarlıkla alakası yok. Yani siz o kadar benim isteklerim diye aynı evde beraber uyumak istemiyorsanız, o da kendi yatağında yatmak isteyebilir.Misafire kibar davranılır kafası bendeki. Bir de herşeyi bu kadar ortak yarı yarıya hesaplaması. Bi sen bi ben diye. Geleneksel düşünce tarzına yüzde yüz uymak zorunda olduğumu düşünmüyorum.
E oldu şimdi bunu dedi diye hemen devam etme kararı mı aldın? Hani ayrılacaktır?Şu an diyorki benim evim senin evin
İstersen ben gideyim:))
Ki zaten ona ihtiyacımın olmadığını kendim istersem gidebileceğimi biliyor. Hatta ben işimi ayarlamadan gitmek istemiyorum o bir an önce gel diyor.
Kafam karışık siz haksızsınız diyen de çokE oldu şimdi bunu dedi diye hemen devam etme kararı mı aldın? Hani ayrılacaktır?