• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinde muska bulanlar!!!

Neden inançları komik görüyorsunuz ki? İneğe tapan da olabilir, büyüye inanan da fala inanan da. Sizi niye rahatsız ediyor bu?

Mesela ben asla fala inanmam. Ama bakan baksın banane, gidip o topikleri okuyup saldırmıyorum kimsenin fikrine. Size acayip geliyorsa okur geçersiniz. :KK39:
Bak banım daha 2 saat önce kalktı hiç almayayım
Bu aslında inançlara saldırı değil gereksiz hurafelerden insanları korumaya çalışmak
Kadın ciddi ciddi dert edinmiş bu konuyu dert yanıyor
Ne desem
Hay allah kim yazdı neden yazdı biri siz çekemiyor
Dereye atın üzerine bilmem ne yapın
Yani bumu
Asla böyle biri olmadım olanıda anlamakta zorluk çekiyorum

Bak banım daha 2 saat önce kalktı hiç almayayım
Bu aslında inançlara saldırı değil gereksiz hurafelerden insanları korumaya çalışmak
Kadın ciddi ciddi dert edinmiş bu konuyu dert yanıyor
Ne desem
Hay allah kim yazdı neden yazdı biri siz çekemiyor
Dereye atın üzerine bilmem ne yapın
Yani bumu
Asla böyle biri olmadım olanıda anlamakta zorluk çekiyorum

Ben de diyorum ki, size göre hurafe olan başkasına göre olmayabilir.

Ayrıca git üstünden 20 kere atla, bir kere takla at, başından 10 kere çevir sonra onu yut, sonra git şunu yap demiyor insanlar.

Dua oku, yak, at diyorlar. Gayet makul bir istek yani. Meditasyon yap ruhunu olumsuz fikir ve enerjilerden uzak tut demenin farklı yolu yani.

Ben de diyorum ki, size göre hurafe olan başkasına göre olmayabilir.

Ayrıca git üstünden 20 kere atla, bir kere takla at, başından 10 kere çevir sonra onu yut, sonra git şunu yap demiyor insanlar.

Dua oku, yak, at diyorlar. Gayet makul bir istek yani. Meditasyon yap ruhunu olumsuz fikir ve enerjilerden uzak tut demenin farklı yolu yani.
Bi sene muska bulduk kitapların arasında ne yazıyor diye araştırdım kuranı kerimden tarımla ilgili bir ayetti
Bunun bana neyi zarar neyi kar olacak rica ederim
Biraz mantık
Banlanırsam alacağın olsun kırmızıoje:)))

Geçen hafta Fener Rum Patrikanesindeydim. Ayin yapıldı. Sonra elinde tütsülü bişeyi sallayarak her yeri gezdi rahiplerden biri. Demem o ki bu inançlar sadece bizde yok. Ya da sadece bazı Hristiyanlarda yok. Patrikhane demek merkez demek oluyor. Konuyla ilgili bişey diyemeyecegim tırsmakla birlikte yasak

Back
X