Evinde veya arabasinda buyu bulan var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arabanın içinde bulduysanız sizden gizli nasıl koyabilir 1 sene önce kaçmış diyorsunuz?
Arabayı yeni alabildik . Araba benim diye şikayet etmiş. Biz yabancı ülkedeyiz. Derdimizi anlatana kadar aylar geçti. Sonuçta arabanın bizim olduğu ortaya çıktı. Çok iftira atti dilim varmıyor. İğrenç şeyler. Hepsini sahitlerle belgelerle ispat ettik . Ama her geçen gün yeni bir iğrençlik ortaya çıkıyor midem bulandı artik.

Arabayı yeni alabildik . Araba benim diye şikayet etmiş. Biz yabancı ülkedeyiz. Derdimizi anlatana kadar aylar geçti. Sonuçta arabanın bizim olduğu ortaya çıktı. Çok iftira atti dilim varmıyor. İğrenç şeyler. Hepsini sahitlerle belgelerle ispat ettik . Ama her geçen gün yeni bir iğrençlik ortaya çıkıyor midem bulandı artik.
nerenin yasası bu merak ettim ilk defa duyuyorum, size neden bunu yapıyor yanında olmuşsunuz o kadar?

Bunun için dava mı açılır yahu?
Ruhsat sizin değil mi?
Evimize aldık dediniz, arabayı da üzerine yaptım derseniz vallahi düşer bayılırım.
Sadece sigortasını. Yaptı esim. Biz yenisini alınca bunu ona vercektik. Allahtan ruhsat esimdeydi . Evet gerçekten bizimki iyilik değil aptallıktı. Namusumuza bile iftira atti. Eğer davadan cekileyim isterseniz 200 bin eu verin dedi. Tabiki kabul etmedik sonuna kadar gittik . Kazandık. Kaçtığı adamla beraber tezgahladilar bunu. Dertleri paraydi. Ama biz zaten herseyimizi veriyorduk ona. Panik atak oldum . Çok hastalandım. İnsanlar çok kötü

Araba hiç mi temizlenmedi o kadar zaman geçmiş ya.
O büyünün etkisi var mı bilmiyorum ama sadaka verin bir fakire belayı def eder. Belki de elti bişey yapmadı. Her düğümlü ip büyü değil ki.
Burda biri fotoğraf atmıştı bana büyü yazısı mi diye sordu arapça biliyorum diye baktım besmele yazıyor 33 bismillah yani.bereket için yazılır. Herşey büyü değildir yani onemsemeyin bu kadar

Sadece sigortasını. Yaptı esim. Biz yenisini alınca bunu ona vercektik. Allahtan ruhsat esimdeydi . Evet gerçekten bizimki iyilik değil aptallıktı. Namusumuza bile iftira atti. Eğer davadan cekileyim isterseniz 200 bin eu verin dedi. Tabiki kabul etmedik sonuna kadar gittik . Kazandık. Kaçtığı adamla beraber tezgahladilar bunu. Dertleri paraydi. Ama biz zaten herseyimizi veriyorduk ona. Panik atak oldum . Çok hastalandım. İnsanlar çok kötü
Oha. Ne tatlı herifmiş o öyle. Aman kuruş kaptırmayın, nasılsa aşığı atar başından birkaç aya, baktı para getirdiği yok; düşer elinize.

nerenin yasası bu merak ettim ilk defa duyuyorum, size neden bunu yapıyor yanında olmuşsunuz o kadar?
Kaçtığı adamla bir olup şantaj yaptilar 200 bin euro istediler vermedik. Korkarız veririz sandı. O da şok oldu. Arabayi ona vercez diye sadece sigortayı yapmıştık oda daha yeni. Kaçarken şikayet etmiş haberimiz yok.Çok film izlemiş. Bir demesiyle kadının beyanı esastır diye her iftirayı attı. Hersey söyledi anlatsam şok olursunuz .

Eltim . Kocasi ölünce yanima aldim. Ev açtık iki çocuğu vardı. Bir sene önce kocaya kaçtı. Sonra birsuru iftiralar attı bize. Arabama bindirip gezdirirdim onu hep. Karşılığını böyle aldim. Koyde herkes annesinin büyücülere gittiğini biliyor. İnanmazdım. Çok severdim onu. Ama birsuru iftira atınca şok oldum. İnsanoğlu çok nankör. Bu mübarek günde bunu arabamda görünce üzüldüm açıkçası.
Bu mübarek günde birine iftira ettığınız için kendinize üzülün
Gözünüzle görmediniz kulağınızla duymadınız ne cesaretle iftira atabiliyorsunuz hiç mi Allah korkunuz yok
Rabbim ıslah etsin sizin gibileri

Kaçtığı adamla bir olup şantaj yaptilar 200 bin euro istediler vermedik. Korkarız veririz sandı. O da şok oldu. Arabayi ona vercez diye sadece sigortayı yapmıştık oda daha yeni. Kaçarken şikayet etmiş haberimiz yok.Çok film izlemiş. Bir demesiyle kadının beyanı esastır diye her iftirayı attı. Hersey söyledi anlatsam şok olursunuz .
anlatın anlatın dinliyoruz biz, nasıl bir kadınmış böyle bu

Büyü müyü ne anlarım ne inanırım böyle şeylere ama şuna inanıyorum.
Hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Kadın bir sene önce gitmiş. Bir yıldır arabanızı hiç temizlemediniz mi? Bugün konmuşsa, sizin arabanıza sizin rızanız olmadan binmiş olamaz.
Oto-teyp hırsızı olsa arabayı çalardı. Bence bu kişi elti değil, iyi düşünün. Başka bir düşmanınız olabilir, evlerden ırak. 🤔🤫
Başka yorumda yazdim arabayi temizlemeden polis el koydu. Yeni alabildik. Şikayet etmişti.

anlatın anlatın dinliyoruz biz, nasıl bir kadınmış böyle bu
Allah kimseye vermesin. Ama artık kimseye inancım kalmadı. Rahmet li kaynimi çok severdim. Onun hatri için yaptım herseyi . Burda 3 elti gül gibi baktik ona . Ev aldık ikeadan duzduk herseyi. Bir adam bulmus herseyi planlamış. Bana tecavüz ettiler 3 kez çocuk aldırdım demis . Nerde hastane kayıtları dedik gösteremedi. Burası Türkiye degilki hersey kayıtlı avrupadasin . Adamın ağzına ederler burda. Bintane resim video var ağzı kulağında oynuyor . Aldırdım dediği tarihlerde video var oynuyo hep. Tecavüz etti dediği tarihlerde kaynim burda bile değil pasaport giriş çıkış tarihi var. Hep yalanladı sonra kabul etti iftira attığını. O zannettiki biz sonuna kadar gitmeyiz para verir sustururuz. Allahtan korkmaz benim kaynim azdaha kendini öldürecekti. Bu utançla yaşayamam dedi. Zor kurtardık. Zaten rahmetli kocasida intihar etmişti. Sebebini bilmiyiduk mektup birakmamisti . Buymuş demek .

götürmüş ya yoksa çocuklar bende diye eklerdi
Goturdu onlar onun kazanç kapısı. Para alıyor devletten. Yoksa iyi anne olduğu için değil. O kaçınca komşular anlattı hep. Kızları evde yalnız bırakıp sabaha karşı geliyomus hep bunlar hep sahitli ispatli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X