Evinden kovdu simdi samimi olmaya çalışıyor

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kızlar
Bundan bir 5 sene önce falan halam beni resmen yazligindan kovmustu nedeniyse yazlikta 2 banyo vardi biri ust katta biri giriste dedi ki ust kattakini kizlar alttakini erkekler kullanacak bende bir sabah uyandim baktim butun kadinlar asagida ciktim yukardaki tuvalete actim direk kapiyi icerde kardesim yasinda kuzenim var kucuguz bir de yani kapiyi acinca o tepki olarak ciglik atti bende kapiyi cektim.
Ama aramizda bir sorun yok yani sonra halam vay efendim nasil yaparsin nasil acarsin bidaha yapan olursa evden gonderirim falan butun kuzenlerin onunde bende esyalarimi topladim enisteme beni gotur otogara dedim liseye falan gidiyorum
Babamdan korkularina goturmediler tabi. Neyse sonuçta ben onu hala olarak gormuyorum. Simdilerde de aramalar mesajlar sanki cok samimiymisiz gibi davranmalar.
Sizce nasil davranmaliyim?

görüşmek samimi olmak istiyorsan karşılık ver, istemiyorsan verme.

Büyütülecek birşey değil...

Samimi olup,olmamak sizin elinizde...

Kaç sene önce oldu bu olay?

Bence hatırlamıyor o olayı sen de unutmuşsundur diye düşünüyordur. Yetişkin gelmeye başlamışsındır gözüne. Arayı sıcak tutmak istiyor..

Kaç sene önce oldu bu olay?

Bence hatırlamıyor o olayı sen de unutmuşsundur diye düşünüyordur. Yetişkin gelmeye başlamışsındır gözüne. Arayı sıcak tutmak istiyor..
5 sene once falan ama unutulacak gibi birsey degildi bence siz halanizin evinden kovulsaniz unutur musunuz?

Madem istemiyor sevmiyorsunuz net olun açık açık söyleyin görüşmek istemediğinizi o da herhalde anlar ve çekilir..

Size gerçekten değer verse 5 yıl sonraya bırakmazdı bu ilgiyi. Geçenlerde tv de Seda Sayan yaşımız geçiyor ölüme yaklaşıyoruz sevdiklerimizi kaybediyoruz hayat kısa artık kimseyle küs kalmicam falan diyordu . Bazı tiplerin yaşlandıkca aklı başına gelir. Halanızda da durum böyle olmuş gibi. Vicdan azabına girmiştir. Ona sevgi hissetmiyorsanız hayatınızda olmasının bir anlamı yok aslında.

olabilir

Görüşmek istemiyorsanız görüşmezsinz bu kadar basit siz istemiyorsanız zorlayakaz sonuçta o an sinirlenmiş de olabilir ama nasıl davranacağınızı siz bilirsiniz burada insanların konuş konuşma demesiyle olacak birşey değil

Aslinda kovmamiş tam olarak
Yanlış ifade etmis olabilir kendini o zamanlar.....aman gecmis gun bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…