İstemiyorum acikcasi arayinca acmiyorum geri de donmuyorum ama vazgecmiyor karsilasinca sanki cok samimiyiz gibi davraniyorgörüşmek samimi olmak istiyorsan karşılık ver, istemiyorsan verme.
İstemiyorum acikcasi arayinca acmiyorum geri de donmuyorum ama vazgecmiyor karsilasinca sanki cok samimiyiz gibi davraniyor
Konuda anlattigim olay sadecebunu yapmaya başlamasının sebebi ne? durup dururken mi?
demek istediğim niye birden samimi olma isteğine girdi ? yakın zamanda bir yerde mi gördünüz? size bir işi mi düştü vs. onu anlamaya çalışıyorum.Konuda anlattigim olay sadece
Onu bende anlayamadim yani herhangi bir sebep yokdemek istediğim niye birden samimi olma isteğine girdi ? yakın zamanda bir yerde mi gördünüz? size bir işi mi düştü vs. onu anlamaya çalışıyorum.
5 sene once falan ama unutulacak gibi birsey degildi bence siz halanizin evinden kovulsaniz unutur musunuz?Kaç sene önce oldu bu olay?
Bence hatırlamıyor o olayı sen de unutmuşsundur diye düşünüyordur. Yetişkin gelmeye başlamışsındır gözüne. Arayı sıcak tutmak istiyor..
Size gerçekten değer verse 5 yıl sonraya bırakmazdı bu ilgiyi. Geçenlerde tv de Seda Sayan yaşımız geçiyor ölüme yaklaşıyoruz sevdiklerimizi kaybediyoruz hayat kısa artık kimseyle küs kalmicam falan diyorduMerhaba kızlar
Bundan bir 5 sene önce falan halam beni resmen yazligindan kovmustu nedeniyse yazlikta 2 banyo vardi biri ust katta biri giriste dedi ki ust kattakini kizlar alttakini erkekler kullanacak bende bir sabah uyandim baktim butun kadinlar asagida ciktim yukardaki tuvalete actim direk kapiyi icerde kardesim yasinda kuzenim var kucuguz bir de yani kapiyi acinca o tepki olarak ciglik atti bende kapiyi cektim.
Ama aramizda bir sorun yok yani sonra halam vay efendim nasil yaparsin nasil acarsin bidaha yapan olursa evden gonderirim falan butun kuzenlerin onunde bende esyalarimi topladim enisteme beni gotur otogara dedim liseye falan gidiyorum
Babamdan korkularina goturmediler tabi. Neyse sonuçta ben onu hala olarak gormuyorum. Simdilerde de aramalar mesajlar sanki cok samimiymisiz gibi davranmalar.
Sizce nasil davranmaliyim?
Size gerçekten değer verse 5 yıl sonraya bırakmazdı bu ilgiyi. Geçenlerde tv de Seda Sayan yaşımız geçiyor ölüme yaklaşıyoruz sevdiklerimizi kaybediyoruz hayat kısa artık kimseyle küs kalmicam falan diyordu. Bazı tiplerin yaşlandıkca aklı başına gelir. Halanızda da durum böyle olmuş gibi. Vicdan azabına girmiştir. Ona sevgi hissetmiyorsanız hayatınızda olmasının bir anlamı yok aslında.
5 sene once falan ama unutulacak gibi birsey degildi bence siz halanizin evinden kovulsaniz unutur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?