Evinden kovdu simdi samimi olmaya çalışıyor

İyi bir hala var mı yeryüzünde hep merak etmişimdir.Şimdi sen evlenip barklandıysan filan ondan ele güne karşı sahip çıkıyodur sana yeğenim diye.Benim halamın biri de öyle.Evlenince beni aramıştı , hangi dağda kurt öldü diye düşünürken eşimden torununun bir işi için torpil gibi bişey istemişti utanmadan.Düşün eşimi bir kere görmemiş , yaptığı işi öğrenince ordan bişey koparıcak hemen.Hatırlayınca sinirlendim.İstemiyorsan görüşme , babamın hatrı olmasa telefonlarına bile çıkmam ben şahsen.

Eğer gemileri yakayım, aile bağlarını sallamıyorum diyorsan, yüzleş bence...
Seni kovduğunu vur yüzüne....
Küçücük çocuktum, kova kadın beni rencide ettin, şimdi neyin samimiyeti bu de...

O zaman hala uğraşacak mı merak ediyor insan...

İyi bir hala var mı yeryüzünde hep merak etmişimdir.Şimdi sen evlenip barklandıysan filan ondan ele güne karşı sahip çıkıyodur sana yeğenim diye.Benim halamın biri de öyle.Evlenince beni aramıştı , hangi dağda kurt öldü diye düşünürken eşimden torununun bir işi için torpil gibi bişey istemişti utanmadan.Düşün eşimi bir kere görmemiş , yaptığı işi öğrenince ordan bişey koparıcak hemen.Hatırlayınca sinirlendim.İstemiyorsan görüşme , babamın hatrı olmasa telefonlarına bile çıkmam ben şahsen.
Yardımcı olmadık de lütfen . İlk cümlene dibine kadar katılıyorum.

Bana nedense pek kovmuş gibi gelmedi. Eğer istemiyorsanız görüşmeyin, dönüş yapmayın.

Sor bakim bu olayı hatırlıyormuymuş? Kaldı ki kadın kovmamış, kural koymuş sen ergenlik çağında olduğun için kapris yapmışsın. Ne kadar iyi bir halaymış ki sizinle birlikte tatilini geçirmek istemiş. Kaldı ki o kadar gencin yemeğini yap arkasını topla vs. Bütün bunlar bir emek. Tabii görebilene... bir de işi mi düştü acaba yorumları var. İnsaf yahu haladır kan çekmiştir. Sevgisinden arayıp soruyordur.

Aslında kovulmamışsın
Ama tabiki bu olay seni üzmüş o zamanlar
Ama bu yüzdende hala silinmez bu benim fikrim
Çocuklara farklı davranırız bilirsin
Onlara kural koyarız
Ama yetişkin olduklarında daha farklıyız
Böyle düşün
Ama affedemiyorum diyorsan elbette görüşme
Yada seviyorsan da affedemiyorsan
Zamanında böyle katılmıştım hala desen belki konuşsanız rahatlayacaksın
Ama Eminim öyle bir olayı hatırlamıyordur bile
Çocukluk deyip geçmiştir

Eger yoklugunu bugune kadar hissetmediysen bosver acma geride dönme. Ben oyle yapiyorum yillardir akrabalik yapmayan simdilerde baristik saniyor halbuki sadece sorun yasamak istemiyorum. Umrumda mi degil. Cunku 10 senedir bana akrabalik yapmamis simdi yapmasada olur.

kovmuş sayılmaz. kalabalıkta bunalmış ortaya söylemiş bence. bizde çocuklar kavga edince ortaya çocuklara uyarı olsun diye söylüyoruz kavga ederseniz o gitcek bu gitcek diye. lisedeymişssiniz. siz kendinizi yetişkin görürsünüz de halanız çocuk görmüştür. krizi yönetmek için o an sinirle demiş bence

Benim halam sırf başım açık diye beni ablamdan ayıran dışlayan gurbette okumama rağmen 4 yılda birkere aramayan biri düğünüme 5 dk uğrayıp kıytırık da bi tabak getirdi.
Buna rağmen kin tutmuyorum bayram harici asla aramam evine gitmem ama gördüğüm yerde elini öper sohbet ederim.

Gerçekten sizi çok kinci gördüm yıllar önce olmuş bi olay kadın o anki sinirle bu tip bi tepki vermiş olabilir onaylamıyorum ama olabilir yani annemizle bile ne laf dalaşı yapıyoruz.Kaldi ki kadın kovmamış kendince lafını geçirmek için uyarmış işte ergenlerle baş etmek kolay değildir yani.
Açık açık konuşun hala ben sana hala kirginim unutamıyorum bu olayı diye bakalım ne diyecek özür dileyecek belki kadın.
3 günlük dünya yahu kan bağı var aranızda ölüp gidecek kadın arkasından halam beni evden kovdu mu diyecekseniz?
Arıyor demek ki özlüyor kadın sizi samimi olmak istiyor sokaktaki insan değil yani hala bu.
Ha dersiniz ki bu olay değil sadece tüm hareketleri falso beni hep üzdü kırdı vs.o zaman anlarım.
Ama sadece bu olay yüzünden kin tutulmaz.

Sizinki gereksiz kincilik
kadın kendince ergenlerin içinde otorite kurmaya çalışmış. Siz de o kadar çoluk çocukla uğrarsanız benzer şeyler söylerdiniz

Hayatta her an bir şey yaşanıyor kadıncağız onu mu hatırlayacak unutup gitmiştir bile
o kadar dönmemenize rağmen hala size ulaşmaya çalışması takdire şayan

Back
X