- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
:):):):) hep gelınler yazıo kayınvalıdelerın bu sıteden haberlerı yok mu acaba .Bızlerın kayınvalıdelıgını dusunemıorumbaşlığı okuyunca aha dedim bir kayınvalide gelini için yazmış, heyecanlandım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):):):) hep gelınler yazıo kayınvalıdelerın bu sıteden haberlerı yok mu acaba .Bızlerın kayınvalıdelıgını dusunemıorumbaşlığı okuyunca aha dedim bir kayınvalide gelini için yazmış, heyecanlandım![]()
Ah canım vurulan değil vuran ol işte. Kabullenmek zor oluyor ama inan dünyadaki en soyut ve en hafif şey bu . Doğamıza işlememiz gereken inci bu artık yani öyle düşün. Çünkü ne yapsan insanları değiştiremezsin kendin yorulursun ne gerek var. Alttan aldım yeteri kadar şu an herkes ederi kadar agshnsksHarıkasın gercekten.Kimse kırılsın ıstemıyorum.Bır de tek gelınımız.Neden kotu olalımkı .Bı tabe abım var sonucta.O kadar naif davranıorum ki .Ama kıme naıf davrandıysam orta yerımden vurdular
Frekans yakalamaya calısıorum gelcemmi dıyım:):)Ah canım vurulan değil vuran ol işte. Kabullenmek zor oluyor ama inan dünyadaki en soyut ve en hafif şey bu . Doğamıza işlememiz gereken inci bu artık yani öyle düşün. Çünkü ne yapsan insanları değiştiremezsin kendin yorulursun ne gerek var. Alttan aldım yeteri kadar şu an herkes ederi kadar agshnsks
Keske nasıl yapılır bılsemde vursam alkışlarımı tum vuranlara kaldırıorumAh canım vurulan değil vuran ol işte. Kabullenmek zor oluyor ama inan dünyadaki en soyut ve en hafif şey bu . Doğamıza işlememiz gereken inci bu artık yani öyle düşün. Çünkü ne yapsan insanları değiştiremezsin kendin yorulursun ne gerek var. Alttan aldım yeteri kadar şu an herkes ederi kadar agshnsks
şu anki şikayet edilen kayınvalidelerden daha iyi oluruz gibi..:):):):) hep gelınler yazıo kayınvalıdelerın bu sıteden haberlerı yok mu acaba .Bızlerın kayınvalıdelıgını dusunemıorum
Hanımefendi ikiside aynı anlamı taşıyorAbinin eşi yenge oluyor. Bu sabit.
Yaşlar yakınsa da isimle hitap edilir zaten. 2 yaş büyüğe de yenge denmez bırak küçüğü.
Konuda yenge dese evet absürd olurmuş ama gelin diye hitabı x2 absürd.
:):)dolar dolar biricik abıme yuklenırse .Bız mesela bazen bıseyler soleyınce o abıme hemen soluyor.Abımde uygun lle bıze soyluyor.Gercı bu durum cok nadır olduda .Bendemı ole yapsam cunku anlamıyor .şu anki şikayet edilen kayınvalidelerden daha iyi oluruz gibi..
bence nasıl istiyorsanız öyle hareket edin, mesela ben olsam başkası olsa görümce gelecek diye korkar sende bana ne meraklıymışsın derim![]()
Bencede ıyı olalım .Ne yuvalar yıkıldı onlar yuzunden .Cocugun o senın .şu anki şikayet edilen kayınvalidelerden daha iyi oluruz gibi..
bence nasıl istiyorsanız öyle hareket edin, mesela ben olsam başkası olsa görümce gelecek diye korkar sende bana ne meraklıymışsın derim![]()
bir iki kere üst üste git ya da bak asıl o zaman nasıl doluyor:):)dolar dolar biricik abıme yuklenırse .Bız mesela bazen bıseyler soleyınce o abıme hemen soluyor.Abımde uygun lle bıze soyluyor.Gercı bu durum cok nadır olduda .Bendemı ole yapsam cunku anlamıyor .
Onuda düşündüm .Halim yokkı .Bu aralar depresyondayım sanırım .Kendımı bıle gormek ıstemıorumbir iki kere üst üste git ya da bak asıl o zaman nasıl doluyor![]()
o zaman benden bu kadarOnuda düşündüm .Halim yokkı .Bu aralar depresyondayım sanırım .Kendımı bıle gormek ıstemıorum
Hanımefendi ikiside aynı anlamı taşıyorFarkeden bir şey yok konu sanki hitap şekli siz yenge deyin başkası gelin kime ne
Milletin hitap şeklinede karışmasak mı?
Ben ismiyle hitap ederdim. Erkek kardeşimle aramda yaş fark var ilerde evlendiği kişiye ben niye yenge diyeyim. Dayı amca eşlerine yenge derim. Gelin diyince herhalde hakaret gibi geliyor ama gelin olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
KeşkeeeeeKonuya özellikle yorumun üstünden yorum yapayım, sonra da yoruma cevap gelince şaşırayım ve akıl vereyim.
Herkes kendi aklını kullansa keşke <3
ismi ile hıtap ederım .Ama gelınde derım .Hıc aramızda sorun olmadı .Gorumceler benden yaşca buyukler. Gelin, gelincik gibi seyler demezler. Bir gorumcemin eşi bana bikac kere gelin diye hitap edip durdugunda eşim uyarmişti.
Hakaret degil ama insanin ismi varken gelin asagi gelin yukari garip geliyor yani, dogru durust isminin soylenmesi daha iyi sanki.
Benim ailemde kimse eşime damat diyip durmaz mesela. Annemler oglum der veya adini soyler, baskalari eniste der veya adini soyler...![]()
Nasıl davranmalıyım
ismi ile hıtap ederım .Ama gelınde derım .Hıc aramızda sorun olmadı .
Tabıkı sorun oldunu soylese asla ole konuşmam .Saygıda hıc problemımız yok .Annesı genc mesela fatma olsun adı fatma abla dıorum .Sizde sorun olmuyorsa sorun yoktur. Hani bazilari oluyor, ben de sevmem pek o acidan soyledim.
Ama sureklı bu konuda laf carpmasına ne dıyecegımı bılmıorum .Sizde sorun olmuyorsa sorun yoktur. Hani bazilari oluyor, ben de sevmem pek o acidan soyledim.
İsmiyle hitap ederim zaten dedim. Ama yaşça küçük birinede yenge demem ismi dururken hanımefendi yenge diyin demesi tuhafımıza gitti. Gelin ve yenge aynı anlamı taşıyor. Şurada sadece yenge kelimesini yazsaydı nerden bilecektik kardeşinin eşinden bahsettiğini şahsen direk amca dayı eşi aklıma gelirdi. Konu hitap değilken yenge diyin denilmesi absürt.Gorumceler benden yaşca buyukler. Gelin, gelincik gibi seyler demezler. Bir gorumcemin eşi bana bikac kere gelin diye hitap edip durdugunda eşim uyarmişti.
Hakaret degil ama insanin ismi varken gelin asagi gelin yukari garip geliyor yani, dogru durust isminin soylenmesi daha iyi sanki.
Benim ailemde kimse eşime damat diyip durmaz mesela. Annemler oglum der veya adini soyler, baskalari eniste der veya adini soyler...![]()