• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gitmeli miyim? Benim için Doğru kişi mi? Ömür boyu birliktelik olabilir mi?

okuyunca 'bence fazla yürumez bu ılıskı ' gıbı geldı .

ama kararı sen vereceksın ..

tek dıyecegım sonradan pişman olacagın şeyleri yaşama :hulya:

Bu saydıklarınız içinde bana göre en büyük problem çalışmıyor olması..
Ne kadar zengin olursa olsun bütün gün evde yayan bir adamla mutlu olamam ben..
Evine gitmekten daha önemlidir benim için bu konu..:dilcikar:

Bu saydıklarınız içinde bana göre en büyük problem çalışmıyor olması..
Ne kadar zengin olursa olsun bütün gün evde yayan bir adamla mutlu olamam ben..
Evine gitmekten daha önemlidir benim için bu konu..:dilcikar:

kendisi aslında yazar. iki tane kitabı var. şu an yüksek lisans yapıyor. yeni bir kitap çıkaracak. evde akşama kadar kitap okur, yazar.
internete çok düşkün bi de.

bu sitede en çok yorumlarına önem verdiğim insanlardansın ayrıca.

olumlu bişeyler söyle lütfen eheheh a.s.

evlenmeden önce cinsel birliktelik istemiyosun ve oda bunu biliyor. buna saygı duyuyor . evine gidebilirsin ama o anki aşk ,heyecan seni yapmam dediğin bi duruma sürükleyebilir.
evine gidince değerin düşmez ,değerim düştü mü tribine girersen değerin düşer. nerde nasıl davranması gerektiğini bilen aklıbaşında bir kıza benziyosun. bence yaptığın herşeyden emin ol.yaptığın herşeyin arkasında dur. kararsızlık ve sürekli sorgulama seni zayıf düşürür.
ayrıca sevgilinin ailesinin durumunun iyi olması onun yan gelip yatmasını gerektirmez.kalbin ve mantığın sana sürekli birbirinin aksini söyleyecek. sende dengeyi kurmak için sevdiğin adamı değiştirmeye çalışıcaksın.birde aile faktörü var. sende kendini ,yaşadıklarını, yaşayacaklarını fazlasıyla sorgulayan birisin.. biraz yorucu olcak ilişkin ama herşey sana bağlı ...

problem olarak gösterdiğin şeyler problem bile değil. işin sonu evlilik mi olur bilmem ama sevgilin seninle zaman geçirmek için seni evine davet ettiyse gitmende bi sakınca olduğunu düşünmüyorum. çocuk değilsiniz sonuçta. istemediğin bi şey olmasına izin vermezsin olur biter.

valla evine gidersen olcak şey belli.
kendinden eminsen git.eyvahedigeldismile

okuyunca 'bence fazla yürumez bu ılıskı ' gıbı geldı .

ama kararı sen vereceksın ..

tek dıyecegım sonradan pişman olacagın şeyleri yaşama :hulya:

ah ben de çok korkuyorum. pişman olacğaım bişey yapmaktan.
öptü beni. bazen bundan bile pişmanlık duyabiliyorum.
bir kaç dakikalık mutluluklar için, ömür boyu vicdan azabı çekmek istemem ben de.

of aklım çok karşık.

bi de neden "fazla yürümez" dedin ki? mirmirmirmir

kendini birşey sanan ama hiç bir b.....k olmayan bir tipe benziyor hem niye sen onun ayağına gidiyorsun artık hep ayağınamı gideceksin bence bu aşk çok üzecek gibime
geldi mutsuzluğun sana doğru sürükliyecek ne varsa görsün bir erkekte espiri + işi+
kişiliği önemli birde sana uygun aile olması bunlar yoksa yaşayıp deneme yanılma
acı çekme yolluyla öğreneceksin ama biraz kurnazsan teline ruhuna zarar gelmeden
sıyrılırsın canım
:kahve:

çalışmıyor değil. evde yine bir uğraşısı var.

ilerde evlensek, ben çalışsam, o da evde kitap yazsa. sizce dengeli bir ilişki mi olur böyle? biraz anaerkil olur ama böyle olan var mı?

bence de bu ilişki fazla gitmez.şimdi yeni sizi sıkmadan sizin teslim olmanızı bekleyecek.ilişkilerinde cinsellik yaşamaya alışkın bir erkek asla birlikte olduğu kadınla seks yapmadan durmaz.bu sorun olacak zamanla.ayrıca aranızda çok farklılıklar var.ortak pek bişey göremedim.bu farklılıklarla nasıl sevgili oldunuz onu da anlamadım ama bence bu iş yürümez.

promlemleri ben acikcasi, is disindakileri problem olarak goremedim sahsen. evine gitmen onun olman anlamina gelmiyor. sonucta belki cilvelesmeler olur ama kalkipta istemedigin durumlarda dur diyebiliyorsan eger sorun yok. hem ne guzel onu daha da yakindan taniyabilirsin. odasini gorursun evini gorursun v.s ama bunlari yapmam evine gitmen kaliteni dusurmez ki. zaten rahatsiz ooldugun bisi oldugunda uyarirsin. fazla kasma kendini. ins omur boyu birlikte olursunuz eger hayirlisiysa senin icin. ama yinede is konusunu dusun :)

hep hayal kuruyorsun gerçekler hep farklıdır ve üzücüdür farklı senaryodadır senin çizdiğin gibi aslada olmaz

çalışmıyor değil. evde yine bir uğraşısı var.

ilerde evlensek, ben çalışsam, o da evde kitap yazsa. sizce dengeli bir ilişki mi olur böyle? biraz anaerkil olur ama böyle olan var mı?

kitaplari cikiyor dimi piyasaya kitaptan geliri var dimi butun yuku sen yuklenme ama sonucta issiz de sayilmaz. sonucta 4 dille bile zor da kalsa is bulur o kadarda ben vahim gormedim durumu. ama hayattan beklentilerin onemli.olumunekankayizsmile

hep hayal kuruyorsun gerçekler hep farklıdır ve üzücüdür farklı senaryodadır senin çizdiğin gibi aslada olmaz
ben katılmıyorum bu sözünüze.. ben imkansız gibi görüneni başardım. inandım istedim şimdide çok mutluyum. önemli olan inanmak ne istediğini bilmek ...

evet çok hayalperestimdir gerçekten.

ya ona hiç ilişkiye girmediğimi söyledim. ilk bakir sevgilisiyim.

bana zaman zaman:

"ya senden çok iyi anne olur. evlenilecek kişisin. senden önceki ilişkilerim çöpmüş."

der.

çok seviyorum. ama bunu fazla belli etmiyorum. böyle olunca üzerime titriyor. (kaçan hakkaten kovalanır. bu iki iki dört. )

naapsam?

uyumluyuz. o da, ben de tartışmayı hiç sevmeyiz. şimdiye kadar kavga etmedik-tartışmadık mesela. arada laf sokuyoruz tabi, bazen ben kapris yapıyorum, o nazlıyo beni. o kadar.

kafamı çok kurcalıyoru bu ilişki.

Evine gitme ne isin var orda kocan degil hicbirseyin degil hemde kendini öptürmüssün ,yaptigin yanlisliklara daha fazla yanlis ekleme.Degisik bir tip evlensen bile seni kiskanamayacak birinin kokusunu sevsen ne olucak :(

niye bu kadar olumsuz bakiyorsun ki :S bence kendine kuruntu ariyormussun gb geliyor. ne biliyim ben o kadarda vahim durum gormedim acikcasi :uhm:

kitaplari cikiyor dimi piyasaya kitaptan geliri var dimi butun yuku sen yuklenme ama sonucta issiz de sayilmaz. sonucta 4 dille bile zor da kalsa is bulur o kadarda ben vahim gormedim durumu. ama hayattan beklentilerin onemli.olumunekankayizsmile

arkadaşlar. açıkca yazamıyorum.
ailesi de kendisi de tanınmış insanlar aslında.

arkadaşlarıma anlatamıyorum. çünkü onlar da benim gibi deneyimsizler, yanlış fikirler verebilirler.

burdaki yorumlarınız gerçekten çok çok çok önemli her birinizin.

Evine gitme ne isin var orda kocan degil hicbirseyin degil hemde kendini öptürmüssün ,yaptigin yanlisliklara daha fazla yanlis ekleme.Degisik bir tip evlensen bile seni kiskanamayacak birinin kokusunu sevsen ne olucak :(

ya bunları okuyunca o kadar üzüldüm ki. zaten vicdanen rahatsızım.

günah mıdır peki sizce?

Back
X