- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Ben de güvenmediğim için gitmem zaten sadece amacını merak ediyorum. İyi biri demeyeyim ama düzgün birine benziyor şimdiye kadar gayet güzel giderken birden böyle yapması kafamı karıştırdı. Niyetini nasıl anlayabilirim belli eder mi? Çünkü ben düzgün ilişki isteyen bir insanım. Farklı şeyler düşünen birine hayatımda yer yok.Eskiden ben olsam hiç kasmazdim giderdim, böyle şeylere takmam ama şuan olsa gitmezdim galiba. Niyetinin sevişmek olmasi bana göre masum kaliyor, ben katil filansa diye korkardim.
Masum düşünmeye çalışıyorum gerçekten kahvaltı için diye ama kafam çok karıştı. İletişiminden anlayabilir miyim niyetini, yoksa direkt iletişimi kesmeli miyim?Yani birlikte mücver yaparız demek artık yeni nesil jargonunda seks yapariz mânasina mi geliyor acaba
Bence abartıyorsun..Masum düşünmeye çalışıyorum gerçekten kahvaltı için diye ama kafam çok karıştı. İletişiminden anlayabilir miyim niyetini, yoksa direkt iletişimi kesmeli miyim?
Ben de güvenmediğim için gitmem zaten sadece amacını merak ediyorum. İyi biri demeyeyim ama düzgün birine benziyor şimdiye kadar gayet güzel giderken birden böyle yapması kafamı karıştırdı. Niyetini nasıl anlayabilirim belli eder mi? Çünkü ben düzgün ilişki isteyen bir insanım. Farklı şeyler düşünen birine hayatımda yer yok.
Önce anlattığınız kişiyi kız sandım ne gibi kötü niyeti olabilir ki derken erkekmiş1 yıldan daha uzun süredir takipleştiğim biri var. Ben 23 yaşındayım o 26 yaşında. Mutfakla ilgilenmeyi seven biriyim, o da benim gibi mutfağa ilgili olduğu için bu sayede tanışma fırsatı bulduk. 1 aydır instagramdan konuşuyoruz. Numarami almadı henüz. Geçen hafta buluştuk 1 2 saat vakit geçirdik. Mesajlaşmalarımız güzel henüz ters bir hareketle karşılaşmadım ama kafamı karıştıran bir sey oldu. Aramiz iyi olsun bana gelirsin birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi. Ben uzun vadede olduğunu düşünerek şaka yollu bir seyler söyledim. Sonra haftaya ayarlayalım mi dedi. Tepkimi koymam gerektiğini fark ettim ama öyle ağır bir dille konuşmadım. Bence bunun için çok erken acele etmeyelim evine gelmem uygun olmaz dedim. Haklısın ben yemek lafı açılınca kendimi tutamadım doğru söylüyorsun deyip özür diledi. Bir gun dışarıda kahvaltıya gideriz dedim, olur nasıl istersen dedi. Ama benim kafam karıştı acaba niyeti başka bir şey miydi yoksa gerçekten kahvaltı yapmak olabilir mi? Ya da beni denemek istemiş olabilir mi?
Bunun dışında yanlış bir hareketini görmedim ama aklıma takıldı söylediğinden beri. Siz olsanız bu adam kesin beni eve atmak istiyor diye düşünmez miydiniz?Bence abartıyorsun..
Rahatsız oluyorsan kes pek tabi de bana abartı gibi geldi.
Yahut adamda bir şey fark ettin.
Anlamlandiramadigin ama seni huzursuz eden bir şey.Adini koyamadigin ama rahatsız eden bir şey.
Kadınlar hisseder böyle şeyleri.Eger böyle bir durum var ise kes..
Bir kere buluştuk geçen hafta. İkincisinin evde kahvaltı yaparak gerçekleşmesini istedi ama tahmin edersiniz ki benim aklıma farklı düşünceler geldi.Önce anlattığınız kişiyi kız sandım ne gibi kötü niyeti olabilir ki derken erkekmişBen beğensemde sosyal medyada tanıştığım kimseyle buluşmuyorum en sağlıklısı o oluyor Konuşmak iyi oluyor arada ama buluşmaya gelince instagram vasıtası ile tanışmış olmak beni rahatsız ediyor sadece klavye üzerinden tanıdığım için herhalde bilmiyorum. Buluşmak istiyorsanız eğer bu evinde değilde kafede olabilir.
Yani mücver yapalım dediği için düşünmezdim açıkçası.Bunun dışında yanlış bir hareketini görmedim ama aklıma takıldı söylediğinden beri. Siz olsanız bu adam kesin beni eve atmak istiyor diye düşünmez miydiniz?
Her ikisinin de olmamasını temenni ederim. Ama tabii ki aklıma farkli şeyler geldi. Kahvaltı bahanesiyle... Beni gerçekten evine neden davet etti onu sorguluyorum sabahtan beri. Bundan sonraki İletişiminden anlayabilir miyim niyetinin ne olduğunu?Niyeti dediginiz adamin katil cikmasi mi yoksa sevişme isteginin olmasi mi? Mevzu sevişmekse düzgün adamlar da sevişmek isteyebiliyor, normal yani. Böyle bir istegi varsa çok uzun süre beklemeyecektir zaten sizi anlarsiniz.
Kafamı karıştıran bir diğer nokta da numara konusu zaten. Ben düzgün bir ilişki istiyorum ama acaba karşımdaki sadece benimle vakit mi geçiriyor adını koymaktan kaçıyor mu bunu merak ediyorum.Mücver canım çektiŞaka maka da ne alaka yani ev ortamı bellidir..Yeni tanıştığın birisiyle hele ki telefon numarası bile yokken bu şekilde teklif etmesi boşta bulunduğunu da gösterebilir(kiiii içimden bir ses hiç öyle demiyor)Bence güzel cevap vermişsin izlemede kal..En azından senin tavrını görmüş olur..
Onu zaman gösterir ama ben kendini kaptırma derim ..Kafamı karıştıran bir diğer nokta da numara konusu zaten. Ben düzgün bir ilişki istiyorum ama acaba karşımdaki sadece benimle vakit mi geçiriyor adını koymaktan kaçıyor mu bunu merak ediyorum.
Yoo hayır bilinçli davranıyorum ama karşıma çıkan insanlar beni gitgide ilişkiden soğutuyor. Bi defa da yanılayım istiyorum.Onu zaman gösterir ama ben kendini kaptırma derim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?