Evine kahvaltiya davet eden biri hakkinda ne düşünmeliyim?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
1 yıldan daha uzun süredir takipleştiğim biri var. Ben 23 yaşındayım o 26 yaşında. Mutfakla ilgilenmeyi seven biriyim, o da benim gibi mutfağa ilgili olduğu için bu sayede tanışma fırsatı bulduk. 1 aydır instagramdan konuşuyoruz. Numarami almadı henüz. Geçen hafta buluştuk 1 2 saat vakit geçirdik. Mesajlaşmalarımız güzel henüz ters bir hareketle karşılaşmadım ama kafamı karıştıran bir sey oldu. Aramiz iyi olsun bana gelirsin birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi. Ben uzun vadede olduğunu düşünerek şaka yollu bir seyler söyledim. Sonra haftaya ayarlayalım mi dedi. Tepkimi koymam gerektiğini fark ettim ama öyle ağır bir dille konuşmadım. Bence bunun için çok erken acele etmeyelim evine gelmem uygun olmaz dedim. Haklısın ben yemek lafı açılınca kendimi tutamadım doğru söylüyorsun deyip özür diledi. Bir gun dışarıda kahvaltıya gideriz dedim, olur nasıl istersen dedi. Ama benim kafam karıştı acaba niyeti başka bir şey miydi yoksa gerçekten kahvaltı yapmak olabilir mi? Ya da beni denemek istemiş olabilir mi?

Düzgün adamlar da sevişmek istiyor ama ilk buluşmada değil.kızcağız daha yüzyüze gelmemişiz adam gibi bu ne samimiyet diyor.eee haklı da.bu konuları üyeler neden yanlış anlıyor her seferinde. Sevişmek istemesin demiyor sırası gelince usûlüne göre istesin diyor.bizim gibi ülkelerde bu durum muhafazakârlıkla karıştırılıyor.
Yok evlendikten sonra düşünüyormuş zaten

Düzgün adamlar da sevişmek istiyor ama ilk buluşmada değil.kızcağız daha yüzyüze gelmemişiz adam gibi bu ne samimiyet diyor.eee haklı da.bu konuları üyeler neden yanlış anlıyor her seferinde. Sevişmek istemesin demiyor sırası gelince usûlüne göre istesin diyor.bizim gibi ülkelerde bu durum muhafazakârlıkla karıştırılıyor.
Yaa evet iste ben de böyle düşünüyorum. Dünden beri kafam bulanık eve davet etmesi beni rahatsız etti. Eve atılacak kiz izlenimi de vermedim az çok anladı beni ben öyle şeylere karşı biriyim. Niye bana bu tarz bir yaklaşımda bulundu diye düşünmeden edemedim

birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi.
Tam benlik bir cümle kurmuş. Ben de neredeyse her flortume derim 'size geleyim de mücver yapayım' diye. Bence mücver yapmak sevginin bir gostergesi:)) burcu ne bu çocuğun?
Ben olsam bin kere giderdim ya, alt tarafı kahvaltı ne olacak?

Öyle anlamış olabilir ama benim niyetim seninle bir ilişkim olmasını çok istiyorum sen de iste demek değildi. Ben böyle şeyleri çok kafaya takan bir insanım ve cinselligi evlilikten sonra yaşama taraftarıyım. Bana sadece eğlenecek vakit geçirecek bir kiz gözüyle mi bakıyor bunu ögrenmek istedim belki sorularım yanlış oldu ama net bi cevap almak için başka bir şey gelmedi aklıma
Bu çocuk güven vermedi zaten o ayrı. Ondan bağımsız bir tavsiyeydi direkt sorarsan karşıda bu intiba oluşur o yüzden işe alım mülakatı gibi düşünme, cevaplar da dürüst olmayabilir.
Ayrıca evine davet eden biri seksüellik icin evlilik şartı aramiyordur, burası kesin. Yani illa bir şeyler yaşamak için çağırdı diyemeyiz ama evlilik şartı arayan muhafazakar bir insan genel olarak böyle bir davette bulunmaz.

Kafama takılan cocugun numaranı dahi almayıp direkt eve davet etmesi. Hiç iyi niyetli değil,etik değil şu durum. Numaranız birbirinizde yoksa eve davet edilecek samimiyette değilsiniz.1 2 ay sonra olsa dahi neyse derim. Bunun büyük ihtimal sevgilisi var, ondan numara vermedi,yolunda bence;) Mücver diyince daha mi masum oluyor jdjdjd yemek yaparız,film izleriz klasik traslamalar

Bunun evli olmadığını biliyorum öyle bir ihtimal yok. Herkes aynı olmayabilir tabii ama insanın aklına farklı şeyler geliyor. Peki 1 aydır konuşuyor olmamıza rağmen numara istememe sebebi ne olabilir sizce? Utanıyor desem evine davet ederken utanmıyor.
Sana numarasını vermek istemiyor olabilir bence benim aklıma bu geldi

Ben hemen bir şeylerin olması için bu konuşmayı yapmıyorum sadece niyetini öğrenmek istiyorum. Benimle konuşma amacın sadece vakit geçirmek mi yoksa olursa ileriye dönük mü konuşuyorsun? Dedim.
1. Si sen vakit geçirilecek bi kadın değilsin bunu anlasan zaten benimle konuşmazdın
2. Sı ilerde ne olur Şuan bilemem dedi
İleriyi sormadım olursa eğer ileriye dönük mü konuşuyorsun diye sormak istedim dedim

Olursa neden olmasın hiçbir şey olmasa bile ben seninle arkadaşlığım sırdaşlığım bozulsun istemem dedi
Ben vakit geçirilecek biri olmadığım için bunları soruyorum sana dedim
Bunun bende farkındayım emin ol. Sana karşı öyle bi niyetim olsaydı anlardın şimdiye kadar dedi
Nasil anlardım mesela dedim
Farkında isen dersine önem ver diyorum benimle vakit harca demiyorum
Durmadan görüşelim demiyorum sen zaman istersen o zaman diyorum
Ya da buluştuğumuz da sana yakinlastim mı hayır
Sana iğrenç sözler söyledim mi hayır dedi
Hmm anladım bu şekilde düşünüp iyi niyetle yaklaştığın için teşekkür ederim bu zamanda iyi niyetli insan sayısı az, bundan dolayı endişe ettim sormak istedim dedim
Cevaplarını nasıl buldunuz

Cevap tam anlamıyla facia... Amacın sadece seks değilse ki değil bu arkadaştan uzaklaş.

Yaa evet iste ben de böyle düşünüyorum. Dünden beri kafam bulanık eve davet etmesi beni rahatsız etti. Eve atılacak kiz izlenimi de vermedim az çok anladı beni ben öyle şeylere karşı biriyim. Niye bana bu tarz bir yaklaşımda bulundu diye düşünmeden edemedim
Amma kafaya taktınız ..Tamam artık böyle düşünmekle bir yere varamazsınız..Zaman gösterecek artık ne olduğunu siz biraz daha nötr şekilde devam edin.Bir de bu arkadaşın size yazma sıklığı nedir?Valla ben teli olmayan biriyle prensip olarak bu kadar görüşme yapmam derdim 🙃😏Hangi çağda yaşıyoruz ya inst üzerinden iletişim kurmak nedir?yok bdvye gelsin 😩

Amma kafaya taktınız ..Tamam artık böyle düşünmekle bir yere varamazsınız..Zaman gösterecek artık ne olduğunu siz biraz daha nötr şekilde devam edin.Bir de bu arkadaşın size yazma sıklığı nedir?Valla ben teli olmayan biriyle prensip olarak bu kadar görüşme yapmam derdim 🙃😏Hangi çağda yaşıyoruz ya inst üzerinden iletişim kurmak nedir?yok bdvye gelsin 😩
Her gün düzenli yazar güzel ilgili konuşur ama hâlâ instagramdan konuşuyor olmamız beni de düşünürdü. Başka biri olsa 1 haftada numaramı isterdi

Ne yapacağım peki böyle düşünerek devam edemem konuşmaya açık açık da soramayacağıma göre
İnst çok zor oluyor bakması bazen bildirim de gelmiyor whatsp ı mı geçsek de :) Ne var bunda bu kadar anlamadım zaten vermezse iyi niyet düşünmem ben olsam daha da yazmam görüşmem bu ne 😟

Back
X