Evine kahvaltiya davet eden biri hakkinda ne düşünmeliyim?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
1 yıldan daha uzun süredir takipleştiğim biri var. Ben 23 yaşındayım o 26 yaşında. Mutfakla ilgilenmeyi seven biriyim, o da benim gibi mutfağa ilgili olduğu için bu sayede tanışma fırsatı bulduk. 1 aydır instagramdan konuşuyoruz. Numarami almadı henüz. Geçen hafta buluştuk 1 2 saat vakit geçirdik. Mesajlaşmalarımız güzel henüz ters bir hareketle karşılaşmadım ama kafamı karıştıran bir sey oldu. Aramiz iyi olsun bana gelirsin birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi. Ben uzun vadede olduğunu düşünerek şaka yollu bir seyler söyledim. Sonra haftaya ayarlayalım mi dedi. Tepkimi koymam gerektiğini fark ettim ama öyle ağır bir dille konuşmadım. Bence bunun için çok erken acele etmeyelim evine gelmem uygun olmaz dedim. Haklısın ben yemek lafı açılınca kendimi tutamadım doğru söylüyorsun deyip özür diledi. Bir gun dışarıda kahvaltıya gideriz dedim, olur nasıl istersen dedi. Ama benim kafam karıştı acaba niyeti başka bir şey miydi yoksa gerçekten kahvaltı yapmak olabilir mi? Ya da beni denemek istemiş olabilir mi?
 
Yok ya ben numarasını istemem o kadar küçük düşürmek kendjmj
Eee o zaman böyle devam edin !!!!Ne alaka küçük düşürmek zar atacaksınız 😏Bence bu şekilde küçük düşürüyorsunuz kusura bakmayın .Adam teli olmayan birini mücver yapmaya evine davet edebiliyor 🤷🏻‍♀️
 
Akşam yemeğiyle sabah kahvaltısının ne farkı var sonuçta ev yani
Saat farkı var 😅. Akşam yemeği daha romantik, loş ışıkta mum ışığında vs yenip mevzuyu yatağa bağlamanın daha kolay olduğu bir durum. Çift olarak ilk kez kahvaltıdan sonra ya da sabahın köründe sevişen kimseyi duymadım ben mesela.
 
ben sevgilimle tanıştığımın 5. günü adalara 1 gecelik tatile gittim :D 3. ayı da 10 günlük tatile gittim :D şimdi 1 senemiz olacak yurt dışında yaşamak için vize sonucu bekliyoruz.

diyeceğim o ki doğru insanı hissettiğinde yaşamaktan korkma akışına bırak
 
Neden böyle düşündünüz
Seni kolay hedef olarak görmüş, tek amacı seks yapmak çünkü.Bunun senin karakterine, duruşunla alakası yok. Adamın bakış açısı bu. Daha açık yazayım. Farkında olmadan ona şöyle söylemişsin.

Bak kardeşim ben senin mesajını aldım ama eğer seks yapmak istiyorsan benimle ilişki yaşamalısın.Ben senin bildiğin kızlardan değilim. Yoksa olmaz o iş.

O ise sana şöyle söylemiş.

Seni kolay ulaşılabilir buldum ve seçeneklerimden sadece birisin. Sırf seks için ilişki yaşayabileceğim zamanımı harcayabileceğim biri olarak görmüyorum seni. Sana telefonumu bile vermedim bu yüzden . Çünkü ben böyle yaşayan g.t herifin biriyim.Kızları ottan b.ktan bahanelerle evime çağırır keyfime bakarım.Kızlar da buna düşer, daha önce defalarca yaptım. Ama yine de sen etrafımda ol, bu işler belli olmaz muhtemelen bana aşık olur benimle "yatarsın" eh ben de bunu sağlamak için kafanı biraz karıştıracağım elbette.Neyse konu tatsızlaşmadan kıvırayım bari.

Bu şekilde yazınca çok kalp kırıcı ve çirkin oldu değil mi? Bunun için senden çok özür diliyorum ama gerçeği bilmen gerek. Bir de üzerine iyi niyetinden dolayı teşekkür etmişsin, olacak iş değil. Karşına iyi niyetli, düzgün senin gibi biri çıkmasını temenni ediyorum.
 
Adamın eve davet etmesini başta kötü algılamadım ama Instagramdan sürekli konuşup numara vermemesi kafamı karıştırdı. Şöyle düşünün, sizinle Instagramdan iletişim kurduğunda Instagram uygulamasından çıkış yaptığı zaman sizin aramalarınızı, mesajlarınızı görmeyecek. Ama WhatsApp'a geçtiğinizde sizi sessize bile alsa WhatsApp aramaları, bildirimleri bir şekilde görünüyor çünkü WhatsApp tamamen kapatılabilen şifreli bir uygulama değil. Eğer bir kız arkadaşı varsa sizin arama ve mesajlarınızı kontrol altına almak için iletişiminizi Instagram ile sınırlı tutuyor bence. Çünkü numarasını bilseniz arayabilirsiniz, başka numaradan mesaj atabilirsiniz belki başının ağrıyacağını düşünüyor. Ama kız arkadaşında kendisinin Instagram şifresi yoksa ve kız ile beraberken uygulamadan çıkış yapıyorsa sorun çözülür onun için. Kötü niyetli düşünmek de istemedim ama aklıma bu geldi. Bu noktada eve davetine dönersek ciddi bir ilişkiden ziyade kız arkadaşından gizli birkaç günlük macera yaşamak istemiş gibi görünüyor.
 
Sen de haklısın. Sabah ereksiyonu diye bir gerçek de var😂
Şimdi adam İnstagram'dan yürüyor. Telefon numarası verecek kadar bile güven oluşmamış. Mücver daveti yapıyor üstüne.
Adamın fütursuz olduğu buradan belli. Böyle biri sabah seksiymiş, ağız kokusuymuş, çapakmış bilmem ne önemsemez zannımca. :KK51:
 
Şimdi adam İnstagram'dan yürüyor. Telefon numarası verecek kadar bile güven oluşmamış. Mücver daveti yapıyor üstüne.
Adamın fütursuz olduğu buradan belli. Böyle biri sabah seksiymiş, ağız kokusuymuş, çapakmış bilmem ne önemsemez zannımca. :KK51:
Böğğğ. Karşı tarafın önemseme ihtimali yüksek işte. Kadınlar sevmez öyle ilk gittiği evde sabah sabah… gece olsa neyse. Ya fütursuz ya tecrübesiz. Eğer niyeti gerçekten malum şeyse, emeline ulaşamama ihtimali yüksek
 
Telefon muhabbetine girmemesi hayatında biri olduğunu düşündürdü bana. İnstagramdan konuşmak sürekli iletişim şekli değil programı silmesine bile gerek yok, seninle olan iletişimini saklamak için baska hesaba geçmesi yeterli.

Telefon öyle değil ama ekstra hat lazım belki telefon lazım saklaması daha meşakkatli.
Eve davet ediyosa amaç mücver değil bence seni yoklayacak, cinsel bişeyler yasayıp yasayamayacagınızı görecek.
Pek müneccimce konuşuyorum ama %99 böyle bence :)
 
Back
X