- Konu Sahibi poliswomen
-
Iki kisi tek kisi ucreti alıp bölüşüyorlar aralarında. Yarim günde buyuk isleri yaparlar cam.silmek balkon yikamak hali silmek gibi ama butun isler bitmez malesef. Insallaj bulursunuz ben bu konuda cok yaraliyim cooookİki kişi de alamam canım yarım gün gelsin en azından yetişemediğim büyük işleri yapsa bile razıyım.tabi ilk zamanlar yanında olurum öğreninceye kadar
Tabikide bir insan bunu belirtmeye gerek yok. Siz eldiven vererek incelik etmissiniz.Sunuda soyleyim camasir suyu kullanmaya karsiydilar bunlar ondan sonra aldığım kadın her yere camasir suyu kullandi neredeyse. Boyle kendince kurallari olan gerizekalilar da var ben evimde harcadigim suya temizlik malzemesine acimiyorum onlar ise aciyor. Ustelik eldiven bile verdim kendilerine yani. Oda sonucta bir insan ama yarim gün anlaşmaya calisma odasini toz icinde birakip gitmek terbiyesizlik. Umarim bulursunuz birini tum.gun dip kose yapar haftada 1 hem sizin kurallariniza hem evin duzenine de alışmış olur.
Evet cogu kisi vermiyor da.Tabikide bir insan bunu belirtmeye gerek yok. Siz eldiven vererek incelik etmissiniz.
He ondan bende istiyorum :)Maalesef akşamları geç geliyorum ve işte çok yoruluyorum. Ufak tefek işler yapıyorum tabi ama genel temizlik banyo tuvalet vs.dip köşe hafta sonuna kalıyor.daginik bırakmam hic bir zaman ama sürekli temiz olsun mis gibi koksun istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?