Evine sürekli yardımcı alan bayanlar

Her hafta yarım gün geliyor. Çok memnun sayılmamam ama temizleniyor evim. Çünkü yapamiyorum hamilelik zor geçiyor. Evde yalnız bırakmam güvendiğim biriyse anca.

merhaba, bence kesinlikle temizliğe destek alin. neden calisiyorsunuz rahat yasamak icin, en kotu temizlikci bile benden iyi temizler mantigindayim. Inanin cok rahat edersiniz, ben birini beğenmezsem baskasını bulurum. sonuçta omurluk anlaşma yok ya. Sadece tavsiyem fazla samimiyet kurmayın bazıları o zaman önemsemiyor. Bazen ailemden biri gelir bazen anahtarı alir gideriz.evde degerli birşey bırakmayın yeter. ilk aldiginizda siz veya bir yakininiz evde olsun .temizleme tekniğine vs bakin. sonra siz dışarda cocuklarinizla ilgilenin ,gezin. o arada eviniz mis gibi olsun.. beğenmezseniz değiştirirsiniz, dert degil yani. Ben calisip da hafta sonu cam kapı silenleri anlamıyorum (Maddi sebepler hariç) 3 günlük dünya. Cocuklariniza verdiginiz zaman temizlikten cok daha onemli..

Temiz Güvenilir birini bulun. Ilini iyi yapan titiz biri olsun . Ona göre de Parasını verirseniz çok sorun olmaz . Ilk başta Herşeyin yerini gösterirsiniz sonrasında çok sorun olmaz zaten benimser bir zaman sonra .

Hafta da iki kere gelince ne kadar ödeme yapıyorsunuz ?

Ilk geldigi gun soyluosun neyi nasi yapmasi gerektigini. Guvenilir biriyse sonraki gelislerde cikiosun evden bu kadar basit =) esya mesya evin hijyemi senin canindan onemli degil kusursuz temizlik olmayiversin. Haftamin bir günü bari otur.

İyi birini bulana kadar saatlik yada yarım gün gelenlere bakacaksınız .
3_4 tane degistirdigim oldu ,iyi birini buldum .Sonra ameliyat oldu sonra yine basa döndük yine iyi birini buldum cocuk dogurdu .
İlk geldiginde şu şuranın bu buranın dersiniz .Bakarsınız ,güvenincede siz yokkende gelir gider .Ne insanlar var bizim herseyimiz meydanda,heryerde bozuk paralar çocukların harclıkları .1 tl bulsa koyar kenara .
Birde pratik olmalı,benden daha yavas biriyse hic tahammülüm olmuyor maalesef .İlk geldiginde herhafta geleceksin demedim hiç ,bakıyorum işini begenirsem rutine biniyor zaten .,Begenmezsem aramam bidaha .

bende haftada 1 gün alıyorum. yarım gün geliyor. 9dan 2 ye kadar. evde tek bırakıyorum. ilk 2 hafta bırakmadım sonra bıraktım. herşeyi söyledim baştan artık nerde ne kullanıyor bilmiyorum. ama güzel yapıyor işini. her hafta nevresimde değiştirir ütü de yapar. buzdolabını temizler arada. gerektikce her hafta bi büyük iş yapar cam halı koltuk gibi. bişeylerede göz yummak lazım ama hassas olduğunuz konuları mhtlaka söyleyin baştan

Ben 2 yıldır haftada 1 gün düzenli yardımcı alıyorum. Almasam mümkün değil altından kalkamam. Ütülerime kadar yaptırıyorum, nevresimlerimi de ona değiştirtiyorum.
Benim evimde 2 banyo, 1 misafir tuvaleti var. Hepsinin altındaki dolapta ayrı ayrı çamaşır suyu, banyo-lavabo temizleyici fısfıslar ve temizlik eşyaları (fırça, su tası, bez vs..) var. Hiçbiri hiçbirininkiyle karışmıyor. Kadın zaten alıştı artık. Onları orada kullanıp bırakıyor. Yerler için viledayı, bezleri her hafta yıkıyor işlerini bitirdikten sonra. Mutfağın bezleri ayrıdır, diğer yerlerin bezleri ayrı. Her seferinde de çamaşır suyu kullanır, bitince de bitti yenisini alıver der. Benim içim çok rahat ediyor. Gayet de temiz oluyor evim.

Canım merhaba
ben haftanın bes gunu calısıyorum, cocugum yok evim kucuk o yuzden haftada yarım gun bana yeterli oluyor.
temizliğe gelen abla ile tavsiye uzerine tanıstım ve 8 aydır sagolsun her hafta gelir. ilk iki temizlikte ben yanındaydım her şeyi en ince ayrıntısına kadar sordu ben de gösterdim, hangi bez, hangi deterjan, hangi fırça neyin yeri neresi vb gibi. Simdi o 2 haftadan sonra cuma sabah ben evden cıkmadan gelir alır anahtarı baslar, işini bitirince arar beni çıkıyorum diye kilitler çıkar evden. İş çıkışı da ben hem ucreti veririm hem anahtarımı alırım. cokta memnunum haftasonum tertemiz evimde güzel oluyor. ama tabi alacagın kişiyi iyi arastırmanı tavsiye ederim, yaşadığın yere göre de degişir bu ama çevrende bir arastırma yap mutlaka alan birileri vardır.

düzgün birini bulmak çok zor... kimi evde hayvan var diye gelmez,kimi çamaşır suyu kullanmıyorum der, kimi yarım günde anca banyoyu siler uyuşuk uyuşuk...kimi taksi parası ister... en son gelen kadın''poga hanım sizde bana hiç yardım etmiyorsunuz'' demişti :). başında durması ayrı bir dert, beni daha çok yoruyor... o olmadan ben daha rahat temizlik yapıyormuşum gibi geliyor...referansları iyi birini bulun tanıdık vasıtası ile ancak öyle rahata erersiniz... bir zaman sonra yalnız bırakabilirsiniz evde, aranızda kuracağınız güven meselesi bu.şimdi hamileyim 2 ay sonra bende araştıracağım bakalım ne maceralar yaşayacağız...

Kendi yaptığınız gibi bir temizlik beklemeyin kimseden. Ama ben şöyle diyorum: Benim gibi olmasa bile temizliyor evi, kendimi ev işiyle yormamdan iyidir! Zaten çalışıyorum, çocuklar var. Yemek, bulaşık, çamaşır, ütü, günlük derleme toplama yoruyor, bir de üstüne temizlik gerçekten mahvediyor insanı.

Amannn çok takılmayın alın birini gitsin. Size yazık değil mi? Ben çocugum yok haftasonu da çalışmıyorum, ama 2-4 haftada bir alıyorum yardımcı, hiçte aklımı bulandırmıyorum, ne yapıyor ne ediyor die, ömür sizden giidyor, ve ömür ev işlerini bu kadar dert edecek kadar uzun değil.

Çok ince düşünürseniz size kalır gider bu iş.

Bana gelen kadını 2. hafta yalnız bıraktım, ama tavsiye üzerine almıştım, güvenilir biri.

Temizliği nasıl derseniz kesinlikle içime sinmiyor ama başka birini bulmadan gelme dersem çocuğumun vaktinden çalıp temizlik yapmam lazım, bu hiç sinmez içime.

Sabah ise giderken yardımcı geliyordu evi temizleyip ben gelmeden çıkıyordu. Yani evde yalnız bırakıyordum. Dum diyorum çünkü ameliyat oldu işten ayrıldı 2 hafta önce. Heryerin kovası bezi şu diye söyledim başta devamlı aynı kadın geldiği için hatırlatma yapmıyordum. Ben evde olduğumda yaptığı temizliği gördüğümde istemsiz sürekli uyarıyordum çünkü suyu 2 değiştiriyorsa ben varken 4 değiştiriyor. Yani işten geldiğim de ev pırıl pırıl ama arka planı nasıl işler orası onların vicdanına kalıyor. Ben her ne kadar pırıl pırıl eve gelsemde geldikten sonra wc tuvalet lavabo mutfak lavabosu gibi önemli yerleri üzerinden geciyordum

ben 15 günde 1 alıyorum ama ctesi günleri..
ilk temizliğinde mutlaka evde durmanız lazım..
herkesin temizlik anlayışı farklı çünkü..
nereyi nasıl yapmasını istiyorsanız anlatmanız gerek..
hangi bezi,hangi deterjanı kullanacak vs..
bunları gösterdikten sonra baya rahat edersiniz..

Il
k geldiginde isi ogret

Surayi sunla temizle burayi boyle yap..gibi

Sonrasi ona kalmis

Rahatina bak bosver

Alisirsiniz ikinizde

Herkesin temizlik düzeni ayrı canım. Sen bi kadın alacaksan her şeyi her malzemeyi önceden anlatacaksın. Arkadaşım eve kadın almıştı cam silerken üzerine çıkacak bi şey bulamamış kadın.. sağa bakmış sola bakmış en son sehpanın Üstüne çıkmış silmiş. Arkadaşı görünce şok olmuş ama sonradan düşündük kadın sandalye bulamamış e evi de bilmiyor ne yapsın kendince Yol bulmuş

Ilk gun geldiğinde 1 saat evde durdum. Yapilmasini istediklerimi saydim. Esyalarin yerini gosterdim sonra ciktim. Artik o gelince ben cikiyorum isi bitince donuyorum.

Öncelikle işine saygılı birisini bulmanızı temenni ederim. Ben sürekli alıyorum, 15 günden 3 haftaya çıkardık, evde 2 kişi çalışıyoruz çocuk yok gelen giden nadir, pek kirlenmiyor. Ben hiç karışmadım zaten sevmem temizlik anlamam da pek, abla kendi düzenini kurdu, ilk gün başında annem durmuştu, beraber benim alaturka wc yi kapatmış kiler yapmışlar, temizlik malzemelerini süpürge merdiven vs hepsini oraya koymuşlar. Bezleri de o gittikten sonra makinada yıkayıp kurutuyor, temizlik malzemelerinin yanına bırakıyorum, bir dahakine hazır oluyor. İstediği deterjanları söylemişti onlardan alıyorum.

Benim abla yalnız yemesine içmesine düşkün, sabah kahvaltısı, ara kahvesi, öğle yemeği, sonra tekrar kahve istiyor ama ben de onunla yediğimden sıkıntı yapmıyorum. Eşim tek kalmasına izin vermiyor başında dur diyor kendi de çıkıp gidiyor öyle devam ediyoruz, ilerde tek başına da bırakabilirim iyice tanıdık birbirimizi artık çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…